Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Blizoo - NEW HD CHANNELS 01.06.11

Започната от paymaster, 01-06-2011, 06:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Дато

Цитат на: Ачо;186900Ринга и Екшъна тръгнаха в хд в мрежата на близу в пакет спорт,бтв още го няма.
Какво е качеството? С каква резолюция се излъчват и с какъв битрейт на звука?

Ачо

Не мога да кажа с подробности,гледам с модул на телевизор,не е дриймбокс,но ринга като ли сече малко,повтарят мач от шл и е в хд,а екшъна довечера ще разберем как е, като има хд сигнал.
GIGABLUE QUAD4K TRIPLE,AB PULSe 4K COMBO,OCTAGON SF8008 4K COMBO...
Samsung 65NU7102-4K,Samsung 55Q7FAAUXXH-4K...

Дато

Цитат на: Ачо;186908Не мога да кажа с подробности,гледам с модул на телевизор,не е дриймбокс,но ринга като ли сече малко,повтарят мач от шл и е в хд,а екшъна довечера ще разберем как е, като има хд сигнал.
Благодаря! Предполагам, че Ринг БГ HD е 1:1 със стандартната Ринг.БГ?

strange

Цитат на: Ачо;186908екшъна довечера ще разберем как е, като има хд сигнал.

Да разбираме ли че Екшъна, е пародия на ХД в момента????

Ачо

Цитат на: Дато;186909Благодаря! Предполагам, че Ринг БГ HD е 1:1 със стандартната Ринг.БГ?
Да,в момента е 1:1,предполагам че ще е така,програмата е една,просто я има в сд и хд версия,а и те така ги обявиха от бтв и за трите програми,доколкото може да им се вярва.За екшъна в момента си е сд,само логото е хд,за това казах довечера на мача ще се разбере как е качеството.

Дато

Цитат на: Ачо;186914Да,в момента е 1:1,предполагам че ще е така,програмата е една,просто я има в сд и хд версия,а и те така ги обявиха от бтв и за трите програми,доколкото може да им се вярва.
Много благодаря още веднъж за инфото! Надявам се скоро и BTV HD, както и BTV ACTION HD да стартират в HD всичките си филми и предавания. А също и нови заставки за реклами и визия.

slaitt

Цитат на: Ачо;186914Да,в момента е 1:1,предполагам че ще е така,програмата е една,просто я има в сд и хд версия,а и те така ги обявиха от бтв и за трите програми,доколкото може да им се вярва.

Ако по BTV HD и BTV Action HD само когато го имат предаването в HD а останалото ще е SD тогава това ще е пълна пародия на HD канал.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Brian

Че то по коя ХД телевизия не е така? Да не би да си преснимат целия архив наново в ХД?
;;612

slaitt

Цитат на: d3v1c3nv11;186918Че то по коя ХД телевизия не е така? Да не би да си преснимат целия архив наново в ХД?

Еми когато излъчват нещо което го нямат в HD на SD канала по HD версията да дават нещо друго както е планета програмата им е различна а не една и съща
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Ачо

За мен важно предаванията на живо и някои от новите филми и сериали да са в хд,пак ще е добре и аз мисля,че няма как всичко да е в хд,примери много.

Дато

Цитат на: Ачо;186921За мен важно предаванията на живо и някои от новите филми и сериали да са в хд,пак ще е добре и аз мисля,че няма как всичко да е в хд,примери много.
Възможно ли е да направиш снимка от излъчването на новия канал на БТВ, и да я публикуваш тук?

Ачо

Цитат на: Дато;186923Възможно ли е да направиш снимка от излъчването на новия канал на БТВ, и да я публикуваш тук?
Ето

макс+

bTV Action във Фейсбук:
От  днес, 19 септември 2012 год., двубоите от Шампионска лига и Лига Европа  може да наблюдавате и във висока резолюция по каналите bTV Action HD и  RING.BG HD само в мрежата на Blizoo.

fox

Защо само в мрежата на Blizoo?:lol15:

АТАНАС15

Цитат на: fox;186946Защо само в мрежата на Blizoo?:lol15:
еее,ся като стряха няколко канала,имат сигурно излишни пари :lol15:
или [SIGPIC][/SIGPIC]

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания