Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Blizoo - NEW HD CHANNELS 01.06.11

Започната от paymaster, 01-06-2011, 06:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Дато

При Blizoo, програмите Viasat Nature/Viasat History HD с Dolby Digital звук ли се излъчват? Колко от българските или преведени на български език програми разполагат с Dolby Digital?
Каналите Motor Sport TV, Your Family и Chasse and Peche изцяло ли се излъчват с БГ аудио?

gesh

Последните три дето си изброил ги няма в програмната схема на Близуу ,виж в сайта им какво предлагат, ама според мен без каналите на Дискавъри и Виасат не струват.

П.П Аз съм на СКАТ и имам много повече канали от тия близалки.

ogibo

Цитат на: Дато;181489Каналите Motor Sport TV, Your Family и Chasse and Peche изцяло ли се излъчват с БГ аудио?
Аз ги гледам от сателита и мога да ти кажа че не са изцяло на БГ.

Дато

Цитат на: ogibo;181497Аз ги гледам от сателита и мога да ти кажа че не са изцяло на БГ.
Добре. Благодаря!
Последен въпрос. При сателитната телевизия как може да се разбере всяка една от програмите, качени на една честота с какъв битрейт на звука и картината се излъчват? В сайта Kingofsat има информация само на  определени честоти, но за повечето български сателитни оператори липсва такава. Трябва ли специална техника за целта?

fox

Цитат на: Дато;181499Добре. Благодаря!
Последен въпрос. При сателитната телевизия как може да се разбере всяка една от програмите, качени на една честота с какъв битрейт на звука и картината се излъчват? В сайта Kingofsat има информация само на  определени честоти, но за повечето български сателитни оператори липсва такава. Трябва ли специална техника за целта?
Инсталира се плъгин които ги показва.

Дато

Цитат на: fox;181504Инсталира се плъгин които ги показва.
Разполагаш ли с такъв плъгин или някой друг потребител, защото ме интересуват честотите на Intelsat 12 11.468 Mhz и 11.550 Mhz. Ще съм много благодарен ,ако някой може да публикува тук или в Kingofsat подробности за битрейта на излъчваните на тези честоти програми.

д.е.м.т

Цитат на: Дато;181508Разполагаш ли с такъв плъгин или някой друг потребител, защото ме интересуват честотите на Intelsat 12 11.468 Mhz и 11.550 Mhz. Ще съм много благодарен ,ако някой може да публикува тук или в Kingofsat подробности за битрейта на излъчваните на тези честоти програми.
Вземаш си приемник с енигма 2 и си готов
Beat me, hate me
You can never break me

break

Цитат на: Дато;181489При Blizoo, програмите Viasat Nature/Viasat History HD с Dolby Digital звук ли се излъчват? Колко от българските или преведени на български език програми разполагат с Dolby Digital?
Каналите Motor Sport TV, Your Family и Chasse and Peche изцяло ли се излъчват с БГ аудио?
Viasat Nature/Viasat History HD няма DD. От преведените канали само HBO HD има Dolby Digital. Има и на BNT1HD, но реално беше само по време на олимпиадата.

haha

A Viasat History HD на коя честота се намира ,че при мен нещо го няма канала.

bate_dino

Цитат на: haha;181586A Viasat History HD на коя честота се намира ,че при мен нещо го няма канала.
Nature & History HD в пакета с Планета HD и двата National Geographic HD.
За София 802 Mhz QAM256, SR6900

Дато

Цитат на: break;181583Viasat Nature/Viasat History HD няма DD. От преведените канали само HBO HD има Dolby Digital. Има и на BNT1HD, но реално беше само по време на олимпиадата.
Благодаря! А резолюцията на канала Viasat Nature/Viasat History HD 1920x1080 ли е или 1080x720?

haha

Цитат на: bate_dino;181590Nature & History HD в пакета с Планета HD и двата National Geographic HD.
За София 802 Mhz QAM256, SR6900

А за Шумен.;;601

break

Цитат на: Дато;181591Благодаря! А резолюцията на канала Viasat Nature/Viasat History HD 1920x1080 ли е или 1080x720?
1920x1080

Дато

Вече тестват ли се Нова + и BTV HD при Blizoo?

Ачо

Ринга и Екшъна тръгнаха в хд в мрежата на близу в пакет спорт,бтв още го няма.
GIGABLUE QUAD4K TRIPLE,AB PULSe 4K COMBO,OCTAGON SF8008 4K COMBO...
Samsung 65NU7102-4K,Samsung 55Q7FAAUXXH-4K...

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания