Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Новите цени на Satellite BG

Започната от xeronmud, Април 29, 2011, 07:03:09 AM

« назад - напред »

Веско

И Аз така мисля, по начина на писане и по грешките които са идентични!
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Чък Норис

Е, ако беше той щеше да си сложи онзи "якият" аватар ;;573

кокович

Цитат на: Продуцентът;107256@Lord Sith
Имаш 48 часа да кажеш кой си и каква ти е длъжността в Саталайт БГ!

Е, как какъв е ?
То си пише под ника му --орбитален ФЕН.....

Чък Норис

Цитат на: кокович;107263Е, как какъв е ?
То си пише под ника му --орбитален ФЕН.....
Да не си му станал говорител на "лорда"?

moreg

Цитат на: Lord Sith;107243Вие си ги плюйте ама другар работещ в спиди сподели, че от една седмица спиди бръмчи само за Сателайт! Разнасят приемници като гламави. Някой от офиса на Сателайт споделил, че те били изненадани, защото при тази цена от 38лв. неочаквали да има такъв интерес от по-малките градове и дълбоката провинция.

E голяма смешка, Златю тия ги разправяй на сламената ми шапка:D
Около мене всички които имаха карти на итв крипто всичко се отказа, 38 лв. на месец при тая цена, и с този пакет в момента нали знаеш че абонатите ви ще се броят на пръстите ти на двете ти ръце:D
DM 920 UHD, DM 500 HD

martinski

Снощи видях новоткрит офис на сателайт в Перник и изложените рекламни антени бяха с логото на ITV :o080:

ско

Взе ми думата от устата!!!

iwelichkow

"...защото при тази цена от 38лв. неочаквали да има такъв интерес от по-малките градове и дълбоката провинция."
Е дай пък тогава да я направят 50лв   а?
Интерес,интерес ама всяко нещо си има граници:s103

mad_07

(Някой от офиса на Сателайт споделил, че те били изненадани, защото при  тази цена от 38лв. неочаквали да има такъв интерес от по-малките градове  и дълбоката провинция.)

Добре бе аз където и да отида в България , във всяко населено място виждам само антени на Булсата и чат пат на (Виваком защото ги обварзват с тел, иначе и тях нямаше да виждам) те тия сателайт никакъв пакет нямат , имали ХД програми ми да си имат , нито спорт имат нито музикални за 38 лв ;););)
EXTREND 5000 HD - Triax TD88  39+36E - PANASONIC TX-L37ET5E ,GM 990 HD - Triax TD78 23,5Е+19.2+4.8E+0.8W - Samsung LCD 32\'\'

kokobul

Тази тема няма ли да се заключи вече. Станала е като квартално магазинче. Всяка сутрин влизат едни и същи бабички, пооплачат се от високите цени на сиренето, вземат едно кисело мляко и цял ден - спокойни, че са му го рекли на продавача. Скъпо е, ОК, разбрахме. Булсатком е ефтино! Да живей! Още от февруари Сателайта сте го зафалирвали. То не беше до месец, до два... Ми хайде да фалира най-накрая, та да има спокойствие. Аз искам да си има само един оператор - БУЛ.... За да няма хрън-мрън. Като Топлофикация. Айде Наздраве, енергийни вампири такива!
;;650

cvetelin

никого не карат насила,то е ясно че услугата българи с нормални доходи не могат да си я позволят,всичко ще си остане така както е тръгнало,едно време нали даваха формула 1 платена по ринг и се оказа че целия сезон са го гледали 200 човека,тук да не са 200,айде 750 да наберат все е добре със средна цена на монтаж 130 лева,но тези 130 лева един пенсионер или средностатистически българин не може да си  позволи да ги даде,например по добре ще звучи монтаж на лизинг 12 вноски по 11 лева

Lord Sith

Каквато и да избереш, все ще сбъркаш!

ско

Цитат на: Lord Sith;107360Каквато и да избереш, все ще сбъркаш!
Е явно от Сателайт са те хипнотизирали:lol15:

moreg

Lord Sith имаше преди тебе тука в този под форум един "Представител на оператор" на име Сателайтчо, който тука не го споменават с добро, като гледам и ти вървиш по неговия път;;650
DM 920 UHD, DM 500 HD

краси21

Не закъсня изявлението на "Lord Sith", който директно рекламира тази цифрова телевизия, която вече се казва - Саталайт БГ!
А това че Спиди са си износили гумите на колите си, за да разнасят приемници на Сателайт БГ до нови абонати,
голям виц беше, много се смях!
И като вече бивш абонат на тази сателитна цифрова телевизия / ITV Partner - Тотал ТВ - Сателайт БГ/ до 30-06-2011г
искам да пожелая на старите и нови абонати, нови канали, а цената да си остане 38лева на месец !
И един безплатен съвет от мен, плащайте абонаментната си такса - месец за месец, защото не се знае след шест месеца,
какво ще се случи със Сателайт БГ. За да не изпаднете в неловкото положение, когато попитате оператора, защо
сигнала е кодиран, когато сте си предплатили абонамента за 12 месеца, а той да Ви отговори, че няма нищо общо с тази фирма
и че трябва да платите отново абонамента си за да Ви се разкодира сигнала, а сумата с която сте предплатили на
предишната фирма, която вече е фалирала трябва да си търсите по съдебен път!
Пожелавам Ви приятно гледане на цифрова телевизия с висока резолюция! ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания