Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Новите цени на Satellite BG

Започната от xeronmud, Април 29, 2011, 07:03:09 AM

« назад - напред »

Хиена

И къде ги тези цени за монтаж ?
Малко инфо ако може!
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

valbg

Цитат5. Техническо обслужване и компоненти

Услуги - цени с включено ДДС:

Първоначална настройка на приемник и антена – 24.00 лв.
Последваща настройка на приемник и антена – 36.00 лв.
Монтаж и настройка на система за един ТВ приемник – 48.00 лв.
Монтаж и настройка на система за два ТВ приемника – 60.00 лв.
Допълнително окабеляване до 10 м. – 30.00 лв. (цената включва използвания кабел)
Допълнително окабеляване след 10 м. – 1.20 лв./м. (цената включва използвания кабел)

Компоненти - цени с включено ДДС:

Сателитна антена с крепежи – 36.00 лв.
Сателитна антена – само рефлектор – 18.00 лв.
LNB – единичен – 18.00 лв.
LNB – двоен моноблок – 54.00 лв.
LNB – четворен моноблок – 72.00 лв.
DiSEqC – 12.00 лв.
Стойка – 14.00 лв.
Двоен държач – 6.00 лв.
Кабел – 0,36 лв./м.
Транспортни разходи (след 20 км.) – 0.36 лв./км.

Комплекти - цени с включено ДДС:

Система за един телевизор (включва настройка на приемник, монтаж на оборудването, LNB -единичен, антена, стойка, държач, крепежни елементи, окабеляване до 10.00 метра) – 110,00 /приемник може да се закупи отделно съобразно избрания тарифен план/
Система за два телевизора (включва настройка на два приемника, монтаж на оборудването, LNB – двоен моноблок, антена, стойка, държач, крепежни елементи, окабеляване до 20.00 метра) – 160,00 /приемник може да се закупи отделно съобразно избрания тарифен план/

http://satellite.bg/?page=3
55\'\' JS9000 | 28.2E, 13E, 39E | Sky Q | ET5000 | ZHD

Златанов

За това с километрите съм съгласен, но това за допълнителното окабеляване, нещо ми се вижда доста тъпо. Какво правим, примерно, ако съм на втори етаж, от 12-етажен блок и съм със северно изложение - антената на покрива, а кабелите? Какво значи допълнително окабеляване? Над колко метра? Иска да ми каже, че ако трябва да ми пусне кабел от покрива 50-60 метра трябва да му дам 30лв., че и още отгоре?

Veskop

Цитат на: Златанов;106967За това с километрите съм съгласен, но това за допълнителното окабеляване, нещо ми се вижда доста тъпо. Какво правим, примерно, ако съм на втори етаж, от 12-етажен блок и съм със северно изложение - антената на покрива, а кабелите? Какво значи допълнително окабеляване? Над колко метра? Иска да ми каже, че ако трябва да ми пусне кабел от покрива 50-60 метра трябва да му дам 30лв., че и още отгоре?

Допълнително окабеляване до 10 м. – 30.00 лв. (цената включва използвания кабел)
Допълнително окабеляване след 10 м. – 1.20 лв./м. (цената включва използвания кабел)
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Златанов

Това го видях и ако разбирам правилно /може и да греша/ за 10м. кабел с монтаж трябва да дам 30лв.?

Veskop

Цитат на: Златанов;106969Това го видях и ако разбирам правилно /може и да греша/ за 10м. кабел с монтаж трябва да дам 30лв.?

ами,запретвай ръкави тогава,има хора,дето предпочитат да дадат 30 кинта,вместо да си губят времето ;)
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Златанов

Нямам намерение да им ставам абонат, но ако някога се наложи, определено сам ще си монтирам всичко. И все пак 30лв. за монтаж на 10м. кабел е много, откъдето и да се погледне. Виж, сега се замислям, ако накарам монтажника да изкопа канали и после да ги замаже, с удоволствие ще му дам 30лв. и ще му гледам сеира;;602

Triax

Крайно време е всеки да се научи сам да си монтира сателитната антена и да не се занимава с "техници-обирджии"...

П.П. Има една виц...:

"Един човек си купил кола, но след 1 месец нещо започнало да трака. Ровичкал това-онова, сменял разни части, карал колата и на разни приятели - нищо, продължавало да трака. Накрая решил да я закара на автомонтьор. Майстора се навел над двигателя и след 1 минута казал:
- Готово!
Човека не повярвал, но запалил двигателя, покарал и наистина тракането било изчезнало.
- Какво направи бре човек? Какво беше?...
- Една гайка се беше разхлабила...
- Браво! Колко ти дължа?
- 1002 долара.
- Как?! 1002 долара?! Защо?
- Ами 2 долара за стягането на гайката и 1000 защото знам коя е..."

И те така...

БатеГойко

Тия цени ми напомниха вица за Киркор и Гарабед,че Саталайт са мъртвородени ! Кабела е 30ст./метър, F-конекторите 25 ст./бр. 10 метра са 3.50 лв. Какви 30лв.,с акъла си ли са тия? И Булсат не искат никакви пари над 20 км.,ако ще и в Учин дол да живееш.

Стивт

Ама това си е политика на фирмата, незнам за какво се вайкате!!!!
САТ-ТВ Гоце Делчев
0899 77 88 68
http://xcomputersbg.com

dzumba

Цитат на: Златанов;106978Нямам намерение да им ставам абонат, но ако някога се наложи, определено сам ще си монтирам всичко. И все пак 30лв. за монтаж на 10м. кабел е много, откъдето и да се погледне. Виж, сега се замислям, ако накарам монтажника да изкопа канали и после да ги замаже, с удоволствие ще му дам 30лв. и ще му гледам сеира;;602
Лошото е ,че като почнеш сам да правиш всичко,почваме тогава ние да гледаме сеира,само че безплатно!

dzumba

Цитат на: мултиплекс;106960а ти виж как сам си се определил под профилът ти " царят на тъпаците " мисля да те блокирам за да не виждам какво повече пишеш няма смисъл да си губя времето със субекти като теб !
Напротив,почвай да ми следиш мисълта и записвай в тефтера,за да може с моя помощ да напуснеш царството!Иначе си обречен!

Хиена

Момци, какъв Ви е проблема не мога да разбера ?
Или просто си чешем езиците!
На кой както му е кеф, сам монтира или плаща за монтаж!
На частно пробвайте да викнете човек за монтаж, да видим каква ще е сумата!
При положение, че сами ще си монтирате паниците- какъв е проблема дори и 60 лъвчета да се искат за монтаж.
Напротив даже ще си кажете спестих 30 кинта.Ай да Ви черпя по едно ;;650
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

Златанов

Цитат на: dzumba;106999Лошото е ,че като почнеш сам да правиш всичко,почваме тогава ние да гледаме сеира,само че безплатно!

Досега да си гледал сеир специално от мен?

dzumba

Сам каза,че още не си почнал!Като отпочнеш ,ще видим!А  и обобщението  ми е обобщаващо!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания