Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Новите цени на Satellite BG

Започната от xeronmud, Април 29, 2011, 07:03:09 AM

« назад - напред »

xeronmud

Аз съм поредният доволен клиент на БСК, прогонен от тях защото не дават да гледам на собствения си приемник (с ирдето). От този форум разбрах, че и Виваком работят само с операторски приемници. Логично стигнах до Сателайт БГ, преглъщайки факта, че все още се води в тестов период и с този сайт дето го имат приличат повече на някаква нелегална групировка. Обадих им се и представителят на Сателайт сподели по телефона следните цени:

карта Conax - 25 лв.
месечна такса - 38 лв.

Добре, съгласен съм, че имат 10-ина HD канали, дето не са безплатни, но с това се изчерпват предимствата им. БСК и Виваком предлагат по 80 SD канала + 3-4 HD + HBO + Интернет на цена 38 - 39 лв.

Равносметката накрая показва, че въпреки че имаме 3 DTH оператора, трябва да се връщам към кабелната, за да гледам бг телевизия.

миронсим

Сателайт БГ  осещам как ще фалират с тези цени.:s103

Бианконет

Цитат на: xeronmud;96827Аз съм поредният доволен клиент на БСК, прогонен от тях защото не дават да гледам на собствения си приемник (с ирдето). От този форум разбрах, че и Виваком работят само с операторски приемници. Логично стигнах до Сателайт БГ, преглъщайки факта, че все още се води в тестов период и с този сайт дето го имат приличат повече на някаква нелегална групировка. Обадих им се и представителят на Сателайт сподели по телефона следните цени:

карта Conax - 25 лв.
месечна такса - 38 лв.

Добре, съгласен съм, че имат 10-ина HD канали, дето не са безплатни, но с това се изчерпват предимствата им. БСК и Виваком предлагат по 80 SD канала + 3-4 HD + HBO + Интернет на цена 38 - 39 лв.

Равносметката накрая показва, че въпреки че имаме 3 DTH оператора, трябва да се връщам към кабелната, за да гледам бг телевизия.
Това ли е единственият им пакет-цена?Ако е така жалко за надеждите :s104

xeronmud

Да, забравих да го спомена горе - нямат други пакети.

лтрифонов

Цитат на: Бианконет;96830Това ли е единственият им пакет-цена?Ако е така жалко за надеждите :s104

надежда всяка тука оставете... (както е казал поета)
Ariva 120 Combo; Amiko Alien

Онджичек

TOR90 - 1,9E,9Е,13E,16E,19E,36E,39E,45Е;GS120 rotor; Zgemma H9 twin;RPI;

Илия Иванов

Те HD-тата щели да бъдат отделен пакет и ще струват 20 лв. Тоест основния SD пакет ще е 18... Ми не е зле-10 HD канала за тая цена са много добре, само да не са настоящите канали, че те са си пълнеж.

moreg

Защо изобщо ги пускате тия глупави теми???
някой дочул от някъде нещо и пълни форума с тъпотии:lol15:
Естествено, че не са това цените ще има пакети и от 15 лв ще има и от 20 и от 25 и от 30 лв. от 50 и от 100 лв
Който му изнася ще плаща който не, има си кабеларки, емулатори булсатковци, модовете от такива теми няма смисъл само глупости да се пишат!
Трийте или ключ!
DM 920 UHD, DM 500 HD

Чък Норис

Цитат на: Илия Иванов;96840Ми не е зле-10 HD канала за тая цена са много добре, само да не са настоящите канали, че те са си пълнеж.
20лв за 10ХД канала е идеално, но 20лв за тези ХД канали е малко много, камоли за 18-те лева за СД пакета им които е в момента.
Според мен по-вероятно е 10лв за СД пакета им + 15лв за ХД-то, но при условие, че в ХД-то добавят поне 1 филмов канал.;)

Илия Иванов

Нали имаше един тука, който твърдеше, че пакетът ще е скъп. В крайна сметка ако се целят в по-висок клас клиенти, естествено цената ще е по-висока, ама трябва и нещо по-така да предложат в замяна. Аз знам за основен пакет 15 лв., но информацията ми е много остаряла, а и те са абсолютно непоследователни... Най-много накрая да се откажат и драмата да се приключи.

Brian

Такива теми се обсъждат когато се обявят цени за пакети черно на бяло, а каналите не са като бройка, а по списък.
;;612

мамун4о

Верно и аз се обадих и на единствения им телефон една кака ми каза същото -карта 25 лева 30 тина sd канала с 10 hd 38 лева .Че то по добре си плащайте на БСК пълен пакет и такса за допълнителен приемник -пак излиза по евтино а и каналите повече. Ама старите им абонати май са насурвакани.

Георги Банков

Цитат на: xeronmud;96827Аз съм поредният доволен клиент на БСК, прогонен от тях защото не дават да гледам на собствения си приемник (с ирдето). От този форум разбрах, че и Виваком работят само с операторски приемници. Логично стигнах до Сателайт БГ, преглъщайки факта, че все още се води в тестов период и с този сайт дето го имат приличат повече на някаква нелегална групировка. Обадих им се и представителят на Сателайт сподели по телефона следните цени:

карта Conax - 25 лв.
месечна такса - 38 лв.

Така де, дали ще гледаш каналите от единия или друг приемник, какво те бърка?
Paraclipse Hydro, D = 228,6cm {37,5W - 85,2E}; Invacom SNF-031 with Invacom ADF-120; 24\'\' PowerTech Actuator; Power Tech GBOX V2000 positioner; DM500s; Drake ESR 300s;

heracle

карта Conax - 25 лв.
месечна такса - 38 лв.

Правилно, пусни си едно http://www.blizoo.bg/television/hd.html  и за +15лв имаш 11 ХД ( към момента ) канала, безплатен хд приемник, много по-богат на избор канали(dtv) отколкото булсатком, аналогова tv за останалите стаи. Поръчваш online и дават месец безплатно- бре то почти като в SKY.

skyboy

Цитат на: мамун4о;96870Верно и аз се обадих и на единствения им телефон една кака ми каза същото -карта 25 лева 30 тина sd канала с 10 hd 38 лева .Че то по добре си плащайте на БСК пълен пакет и такса за допълнителен приемник -пак излиза по евтино а и каналите повече. Ама старите им абонати май са насурвакани.
откога са валидни тия цени?,,,,аз платих преди 2 дни и пак ми взеха 14лв

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания