Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Защо всички ревът като малко дете за близака ?

Започната от бебезавър, Февруари 20, 2011, 08:43:01 PM

« назад - напред »

бебезавър

Какво толкова направихте драма от спирането на Ирдето кодировката за някой от каналите на оператора Булсатком - това беше ясно от много време насам!

Не мога да разбера какво се оплаквате - оператора Ви дава възможност да си гледате това за което сте платили като си смените картата за приемник. За разлика от други оператори на БГ пазара при които си плащате, а не гледате - къде е ХБО при Сателайта и защо там спряхте да ревете ?!?
Не стига че ви глезят като малки деца - мачове на национала, мачове на не знам кои си отбор дават ги, ами и с претенции ама да не е на БУЛКРИПТ, да е на ИРДЕТО, ами да вземат да дойдат и по една бибитка да ви направят от БСК ?

Или просто ви спря далаверата да давате/получавате на ШЕР някой канали за по 5лв. на месец. Секна далаверата - що трябва да си плащам телевизията - ми да взема да дам на съседа за 5лв. и на другия и на третия и на петия.............или чакай да продам малко приемници с печалба по 50-60лв. на приемник които да имат АУ, МЯУ и да натрупам състояние на гърба на клиентите ?!?!

Колко човека от форума занимаващи се професионално в областта гледат мачовете по Диема, Новаспорт, Филм+ и т.н. и колко ги гледат по Canal+ HD, SkySport 1.........1000 HD...........

Дори ако трябва да сме честни Булсат даде прекалено дълъг период на "АВАНТАТА" - така че стига сте плюли и сте писали глупости......утре/други ден като напускат нови музикални и не само музикални канали същите хора дето днес ги плюете - ще почнете да ги хвалите!

Айде стига толкова Бай Ганьовщина!!!!!!

Поздрави - Бебето!
Знанието не ни прави нито по-добри, нито - по-щастливи. Мъдростта е свобода!
vdr: tbs QBOX S2 on Asrock ION 330 vdr, Dreambox 500s, DL-STB-S200 --> Bulsat antena 75E, Triax TD 78 - 39E,42E, Tecatel 100 - 4.8E, 9E, 13E, 16E, 19.2E, 23.5E, 28.2E.

alex78

Аз мач при булсат не съм гледал никога, Даже дано не се обиди Пламен Генчев, но незнам и кой мачове дават по техните канали. ;;650;;650

dido sat 2010

Бебезавър и аз това се чудя , на стана голям рев и мъка мъка .
Такъв е живота и ма итакива неща но не трябва да ревът така се едно някои е умрял .
Светът не е свършил щот ирдето е спряло при булсатком  , живота продължа ревльовците трябва да го осъзнаят . ;;510
AC MILAN TU SEI TUTTA LA MIA VITA

AC Milan champions Italy with 18 league title it the best we have!

register

ми вие що хленчите като сичко ви е наред???:lol15:

radich_58

BULSATCOM си е и ще бъде най-добрия Български пакет!;;650
плътен PARACLIPSSE-D-228.6 см+24инч.двигател+LNB-INVACOM Qband SNF031-0.3db+облъчвателADF-120 INVACOM+LNB Cband+DREAMBOX DM-500S+ILLUSION/KYNG/C3/M3+TF3000CIPpro(((90*E-30*W)))

коко

Някой  са назидателни, но времената се променят.Но когато сме на саме дано си признаем, че не всички  сме съвършенни :)
Dreambox 500HD,Mgcamd1.35a,Парабола 1.50м и 2.00м.,спътници:9°E,13°E,16°E,19.2°E, 23.5°E,26.0Е,28.2°E,31.5°E,36°E,39°E,42.0Е, 45.0Е,53°E,60°E,68.5Е,75°E,85.2°E,90°;)

ivo

От една седмица следя, как тема след тема се създават и отиват в историята и всички за проклетото ирдето на була. Напълно подкрепям мнението на първия. Малко или много всеки от нас е имал някаква изгода от тази кодировка, да не говорим пък за момента в който тръгна по емутата на приемници за по 100 лева. Жал не жал авантата свършва. Не прави чест, обаче на булсатком, да не информира чесните ползватели на ирдето карти, какво ще се случи с тях. Чета постове на хора, които са платили пълен пакет само преди 1 месец, за доста време на пред. Ей за тях ми е жал, че трудно ще осъдят и преборят единия от тримата монополисти на пазара. А тези хора са си в правото. Но да не задълбаваме пак навътре. За една седмица се начетох на мнения, кой прави, кой заядливи спрямо някои и т.н. В края на краищата спряха 3-4 канала от SD пакета и още преди да спрът целия HD пакет ревна половината форум. От сега нататък всеки си решава сам, какво ще прави. Булсат обаче си остава оператора с най-приемливите оферти за средната класа абонати. Аз например се замислям дали да не вкарам кабела отново в телевизора на местната кабеларка. Имат над 100 цифрови канала, имат 2-3 HD канала, които не са кодирани, имат вече добре направена от толкова години мрежа, а на скоро пуснаха и оптика до къщи. Безплатен цифров приемник и нито един кодиран канал. На всичкото отгоре и интернет. Целия пакет аналогова + цифрова телевизия и интернет за 18 лева. Е къде има такава оферта. Като искам по спътниците пускам дрима и газ, като ме мързи докато превъртя 100 канала ще ми се отще. Така че истината е тази - всеки по единично, докато не се намери начин да се гледа както всеки е свикнал. Има една българска поговорка "кой е*** е***, авантата свърши - кака се ожени.:)

sarivano

Цитат на: ivo;83689Не прави чест, обаче на булсатком, да не информира чесните ползватели на ирдето карти, какво ще се случи с тях. Чета постове на хора, които са платили пълен пакет само преди 1 месец, за доста време на пред. Ей за тях ми е жал, че трудно ще осъдят и преборят единия от тримата монополисти на пазара. А тези хора са си в правото.

Много жалостив стана напоследък.И за какво точно требе да "Жалим"?Че получават приемник/с друга карта/ и продължават да гледат ,това за което са платили?Или "жалим" че 5-те кинта на комшията не ги получаваме вече?Иначе ,който смята ,че са му прецакани ПРАВАТА има процедури ,да се възползва.
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

ivo

Цитат на: sarivano;83696Много жалостив стана напоследък.И за какво точно требе да "Жалим"?Че получават приемник/с друга карта/ и продължават да гледат ,това за което са платили?Или "жалим" че 5-те кинта на комшията не ги получаваме вече?Иначе ,който смята ,че са му прецакани ПРАВАТА има процедури ,да се възползва.

Аз по принцип съм си жалостив - не само на последък. Видно е че не ме познаваш. А що се отнася до получаването на приемник вместо пакета от картата - нарушават си договора, но вместо да се реве тука има си съд.

sarivano

Цитат на: ivo;83700...но вместо да се реве тука има си съд.

Съвсем правилно.Както и да си четат договорите ,ПРЕДИ подписване.
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

uscxeu

абе не мога да ви разбера какво ви става хора защо наливате масло в огъня , колкото повече говорите за това ирдето толкова повече вдигате рейтинга на булсат а от това мисля че само вие губите трайте си малко за хубост и гледайте докато не спрат всички канали на тая кодировка  , ако изобщо спрът !

и по важното живота не е само спорт и футбол ... живота е ядене пиене , жени ... тия три работи

както булсат не се държи коректно с абонатите си като не им дава инфомрация какво ще става от тук на татък така и вие не трябва да им обръщате внимание все едно не съществуват нека тогаз като им намалеят абонатите малко им дойде акъла в главата и се замислят че колкото и да им се ще да са монополисти в тази област и всички да им се кланят като на господ  без абонати не може  трябва да се изпълняват желанята на абонатите защото ние сме тия които ги храним и издържаме с нашите пари а който плаща той поръчва музиката .... и така да се замислят че трябва абонатите да могат да гледат телевизията им с собственото си сателитно обурудване а не с  глупава операторска железария с ограничени възможности

........
;;602

el loco

Евала,бе пич!!!!!!За пръв път да има смислен пост от един от многото бурсуци/не съм го измислил аз/в този форум.

андрей76

С риск да бъда увикан от старите кучета ще кажа че редовните платци ще страдате заради някой измекяри който се сцепиха да се хвалят че гледат безплатно. Лошо е да набуташ сумати и пари и да ти вземат картата.
Значи реших да стана абонат на БСК преди месец. Местната кабеларка ме внерви и както и да е. Споделих с няколко приятели че съм си взел БСК и почти навсякъде ми казаха колко съм глупав и че можело да ме уредят безплатно. Значи аз съм от Троян. Без да разпитвам много, разбрах за 15-тина човека, като сметна колко са за цяла България.......  Така че, разбирам оператора че си иска своето.
Жалко само за хората който си плащат редовно и са инвестирали много пари в оборудване.

garanciq

Цитат на: бебезавър;83652Какво толкова направихте драма от спирането на Ирдето кодировката за някой от каналите на оператора Булсатком - това беше ясно от много време насам!

Не мога да разбера какво се оплаквате - оператора Ви дава възможност да си гледате това за което сте платили като си смените картата за приемник. За разлика от други оператори на БГ пазара при които си плащате, а не гледате - къде е ХБО при Сателайта и защо там спряхте да ревете ?!?
Не стига че ви глезят като малки деца - мачове на национала, мачове на не знам кои си отбор дават ги, ами и с претенции ама да не е на БУЛКРИПТ, да е на ИРДЕТО, ами да вземат да дойдат и по една бибитка да ви направят от БСК ?

Или просто ви спря далаверата да давате/получавате на ШЕР някой канали за по 5лв. на месец. Секна далаверата - що трябва да си плащам телевизията - ми да взема да дам на съседа за 5лв. и на другия и на третия и на петия.............или чакай да продам малко приемници с печалба по 50-60лв. на приемник които да имат АУ, МЯУ и да натрупам състояние на гърба на клиентите ?!?!

Колко човека от форума занимаващи се професионално в областта гледат мачовете по Диема, Новаспорт, Филм+ и т.н. и колко ги гледат по Canal+ HD, SkySport 1.........1000 HD...........

Дори ако трябва да сме честни Булсат даде прекалено дълъг период на "АВАНТАТА" - така че стига сте плюли и сте писали глупости......утре/други ден като напускат нови музикални и не само музикални канали същите хора дето днес ги плюете - ще почнете да ги хвалите!

Айде стига толкова Бай Ганьовщина!!!!!!

Поздрави - Бебето!
Бебе това е леко плакане.Големия рев ще бъде когато задължат булсатком да си вържат допълнителните приемници с кабелчета,както беше та да немогат да пиратсват държателите на правата.Сега е кеф,4.80лв. в джоба пък че единия е в Испания другите разхвърляни из България на булсаткома не му дреме като плащат.Ама така не става.Някой ги пиратсвал за 5лв. а пък те?

zakiid

"Защо всички ревът като малко дете"

Защото вчера в един клип се видя едно ВУ и още някои неща.
(Според мен бяха на ВИТО,макар че, той ще отрече най-вероятно)
@ВИТО
В момента ти, от името на БСК естествено, можеш да направиш така,че да спре тоя рев,само с няколко ЛС до няколко съфорумци.
После ще си мълчим и ще споменаваме по някоя блага дума за БСК от време на време;;573
Vu+Solo4K, DM900UHD

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания