Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Защо всички ревът като малко дете за близака ?

Започната от бебезавър, Февруари 20, 2011, 08:43:01 PM

« назад - напред »

Вито

Цитат на: zakiid;83844"Защо всички ревът като малко дете"

Защото вчера в един клип се видя едно ВУ и още някои неща.
(Според мен бяха на ВИТО,макар че, той ще отрече най-вероятно)
@ВИТО
В момента ти, от името на БСК естествено, можеш да направиш така,че да спре тоя рев,само с няколко ЛС до няколко съфорумци.
После ще си мълчим и ще споменаваме по някоя блага дума за БСК от време на време;;573
Вие да млъкнете :hammer:НЕ вярвам.А тва дали клипа е мой!?Може би!Булсатком винаги са първи;;573
Uclan 4K pro

ддт

Цитат на: dido sat 2010;83658Бебезавър и аз това се чудя , на стана голям рев и мъка мъка .
Такъв е живота и ма итакива неща но не трябва да ревът така се едно някои е умрял .
Светът не е свършил щот ирдето е спряло при булсатком  , живота продължа ревльовците трябва да го осъзнаят . ;;510
Май доста от вас не са разбрали ,че никой не реве срещу спирането на ирдето.Всички реват срещу начина по който става.това може да се случи само в България.Всяка уважаваща себе си и своите потребители европейска компания,щеше да ги уведоми поне няколко месеца по рано.Е във това е проблема а не във спирането на кодировката.

malkiamuk

garanciq

Цитат на: Вито;83860Вие да млъкнете :hammer:НЕ вярвам.А тва дали клипа е мой!?Може би!Булсатком винаги са първи;;573
Вито,като си вържеш приемниците с 15метра кабел,ще млъкнем.;;650

BULLET

да се похваля разкарах ирдето и си сложих крипто;;573

още обмислям дали да я сменя или  да я оставя за спомен:)
OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

gentu

Цитат на: bulllet;84190да се похваля разкарах ирдетои си сложих крипто;;573
-на
ЦитатFERGUSON ARIVA 100E
това ли?
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Чък Норис

Цитат на: bulllet;84190да се похваля разкарах ирдетои си сложих крипто;;573
Това за хвалене ли е?;;573
Че то и при спрените канали на булса за ирдето клиентите, пак има повече канали от колкото при итв.:lol15:

BULLET

OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

BULLET

Цитат на: Продуцентът;84193Това за хвалене ли е?;;573
Че то и при спрените канали на булса за ирдето клиентите, пак има повече канали от колкото при итв.:lol15:

знам но няма как :twisted:

zakiid

Цитат на: Продуцентът;84193Че то и при спрените канали на булса за ирдето клиентите, пак има повече канали от колкото при итв.:lol15:

булсатя подходиха много грубо към клиентите си,стискам палци от 1 март да видим 12 hd-та на едно друго място....не,че го вярвам де
Vu+Solo4K, DM900UHD

Бонго Бонго

Да ба, ама мене продължава да ме интересува приемането през компютър и то не заради икономията - пак ще си плащам за един приемник. Тези дни ми изтекоха очите от четене и тъй не разбрах: като спрат ирдетото на була ще мога ли пак да си гледам на компютъра? Втора антена няма да ръгна, така че да минавам ли на Сат БГ?

Поне досегашните HD канали са ми безразлични. Интересуват ме общотематичните, детските и тези дето пущат по някой преведен на български филм, т.е. не със субтитри, защото телевизията рядко я гледам с внимание.

Иначе: в чужбина съм, не в БГ.

kabel

Цитат на: Бонго Бонго;101023Да ба, ама мене продължава да ме интересува приемането през компютър и то не заради икономията - пак ще си плащам за един приемник. Тези дни ми изтекоха очите от четене и тъй не разбрах: като спрат ирдетото на була ще мога ли пак да си гледам на компютъра? Втора антена няма да ръгна, така че да минавам ли на Сат БГ?

Поне досегашните HD канали са ми безразлични. Интересуват ме общотематичните, детските и тези дето пущат по някой преведен на български филм, т.е. не със субтитри, защото телевизията рядко я гледам с внимание.

Иначе: в чужбина съм, не в БГ.

ти  ще можеш... ама начин не си ли си намерил в чужденеция ?

persizi

Цитат на: бебезавър;83652Какво толкова направихте драма от спирането на Ирдето кодировката за някой от каналите на оператора Булсатком - това беше ясно от много време насам!

Не мога да разбера какво се оплаквате - оператора Ви дава възможност да си гледате това за което сте платили като си смените картата за приемник...
"Ревеме" защото нямаме право на избор относно оборудването. Аз лично нямам телевизор и гледам на компютъра с компютърен приемник. Сега ако реша да продължа да гледам Булсат, трябва да си купувам телевизор или аналогов компютърен тунер за да мога да ползвам техния дървен приемник, което няма как да стане! Ако бяха пуснали поне един CI модул с който хората да могат да си ползват оборудването, никой нямаше да "реве", че картите и кодировката се сменяват ;) .

нсо

Цитат на: radich_58;83661BULSATCOM си е и ще бъде най-добрия Български пакет!;;650
До кога ли ? с това си отношение към клиентите си
  :s103

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания