Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифровите канали на DCC-Пловдив

Започната от Pevge, Март 01, 2009, 08:16:34 AM

« назад - напред »

ал3кс

Upstream       Value
Channel ID:      5
Frequency:       40600000 Hz
Power:       46.9 dBmV

http://img819.imageshack.us/img819/6279/scr05.jpg

ДССклиент

Цитат на: ал3кс;53894Upstream        Value
Frequency:        40600000 Hz
Power:        46.9 dBmV

Лошото е, че когато отида на Конфигуриране и направя промени, след натискане на бутона за запазване на промените, започва да зарежда и така до безкрайност.На края дава, че не може да зареди страницата.Иначе бутона за рестарт работи, но не мога да запиша направените промени... :( ;;601

netman

Цитат на: ал3кс;53894Upstream        Value
Frequency:        40600000 Hz
Power:        46.9 dBmV

На 40,6 МХз съм съгласен да може. Доколкото си спомням в полето конфигурация има опция за връщане на заводски настройки, после софт ребуут, настройка, сейф, софт ребуут и тр да закачи на новите параметри - мааааалко са инати до тъпотия тия моторолки. :worry:
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

penkoi

Ся ще има ли някакво развитие с цифровата или не. И по принцип някой по-вътрешен няма ли да даде малко инфо на къде вървят нещата. И стига с това до няколко дни...

Vortex87

Мен лично ме дразни изчезването на каналите,основно на 666 и 674MHz.Иначе пакета ми харесва, не че ще откажа чужди канали ,но те винаги са били пълнеж.

juli76

жоркин29

Тая тема край няма.Най-добре ще е да се спре дотук.Все пак DCC не са единствени има и други алтернативи,но има и мазохисти ,на които не им дреме дали ще гледат TV,цъкат из нета и въпреки това да си плащат за дадена услуга,която всъщност не получават.
парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

gentu

Цитат на: juli76;54235Дали ще има и HD канали ?
-е как без HD?
Даже в най скоро време и 3D ще има!:s104
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Камелия Николова

Какво разправят на касите на Гологанов? Някой ходил ли е скоро? В Тракия някога ще пуснат ли нет и колко искат да се плати за липсата му?

Габриела

И в район Централен нямаме нет вече от доста време... Ако някой има ново инфо нека да пише, моля. Уж всичко щеше да се оправи до 3-4 дни... Чудя се колко ли потребители са останали търпеливо да чакат да си получат услугата и как ще бъдат компенсирани за лоялността си към бившото DCC и неговия приемник?? Едва ли са много и искрено се надявам търпението им да бъде оценено подобаващо...

bindermish

бахретин

DCC
Честито спряха и TV+ от цифровия пакет ,вече нищо не ни задържа в DCC или които са там твсатком или дц корпорация.
*LG 40UF671V*VU+Zero 4K*Inverto black ultra & quad*ADB 2840 C*

sarivano

Цитат на: Габриела;54621И в район Централен нямаме нет вече от доста време... Ако някой има ново инфо нека да пише, моля. Уж всичко щеше да се оправи до 3-4 дни... Чудя се колко ли потребители са останали търпеливо да чакат да си получат услугата и как ще бъдат компенсирани за лоялността си към бившото DCC и неговия приемник?? Едва ли са много и искрено се надявам търпението им да бъде оценено подобаващо...

В район ЦЕНТРАЛЕН вече 100 години има Кулбокс-24 лв/мес.(оптика в дома) и ми е интересно,колко трябва да си разрушително настроен към себе си ,за да пазиш "лоялност" към доставчик-труп, като ДЦЦ.Недоумявам.
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

Vortex87

Цитат на: бахретин;54728Честито спряха и TV+ от цифровия пакет ,вече нищо не ни задържа в DCC или които са там твсатком или дц корпорация.
Tv+ си работи.Проблема е че каналите на 666 и 690МHz (където е тв+) изчезват за определено време доста често,което е крайно неприятно!

heracle

Цитат на: sarivano;54735В район ЦЕНТРАЛЕН вече 100 години има Кулбокс-24 лв/мес.(оптика в дома) и ми е интересно,колко трябва да си разрушително настроен към себе си ,за да пазиш "лоялност" към доставчик-труп, като ДЦЦ.Недоумявам.

Док не се чуди, те са пациенти, не са абонати :;833

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания