Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифровите канали на DCC-Пловдив

Започната от Pevge, Март 01, 2009, 08:16:34 AM

« назад - напред »

Михаил

Цитат на: жоркин29;55141Докога,ще има нови постове в тая тема.То се видя,че който иска да го баламосват пак ще си дава парите на вятъра.

Тва от къде го знаеш? Щото аз ходих и ми казаха, че нямам да плащам нищо.

Или ти просто си чешеш езика?

жоркин29

Значи си късметлия.Не си говоря празни приказки-това са думи на мои колеги,които си плащат за пакет от цифрова и нет,а всъщност нет не получават,но от тоя оператор пак си взимат парите и за двете услуги.Затова казвам,че си давате парите на вятъра,но щом ви устройва при тази конкуренция........УСПЕХ.
парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

sarivano

Цитат на: жоркин29;55141Докога,ще има нови постове в тая тема.То се видя,че който иска да го баламосват пак ще си дава парите на вятъра.

Темата е безкрайно показателна,показва колко много МЪКА има по света :))))))
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

ДССклиент

Ето малко ново инфо от другия форум:

ЦитатХах "иекшъна" продължава! Днес изпратих един ХНП - Хитър наблюдателен  пост При ....офис на Кирев. Чух следния сценарий: " а бе вие тука кви  сте? Ми ние сме от Кирев ..Е къв Кирев бе , всичко сега е на  Гологана...ааа не е така! Ние се съдим за апаратната и за мрежата -  апаратната я спечелихме вчера, а мрежата ще я решават на 28...така че не  плащайте на никого, защото може да се окажете изиграни....  Допълнение: имайте в предвид,че като започнем пак да си взимаме апаратната ще има някои неудобства и прекъсвания

sarivano

...не плащайте на никого, защото може да се окажете изиграни....

Поуката от толкова много писания..Ама кой да го разбере:)))

formulata 1

Някои знае ли какво става много от каналите ми са със замръзнала картина

Криси

Днес 02.11.2010 в 16.04 часа ми звъннаха от името на ДСС, казаха че трябвало да си върна устройството в офиса на улица Чорлу, защото там ми бил сключен договора...също съм имала неплатени сметки от септември досега,понеже не съм отишла да си спра договора при тях(аз се прехвърлих на Близу без да им давам обяснения).Аз им казах, че нито ще им върна оборудването, нито ще им платя измислените такси (нали услугата е предплатена,т.е. ако не платиш , не ти предоставят услуги), а те ми отговориха, че в противен случай ще продължават да ми начисляват такси и ще им дължа стойността на оборудването....въпросът ми е , могат ли някой ден да ме дадат на съдия изпълнител за да си изземат начисляваните  такси от мен или не?

Деян

Могат, естествено. Поне им върни оборудването. За таксите... там трудно ще докажат, че не си им платила с бакиите, които ставаха.

Криси

ами ако утре другите ми се обадят...аз откъде да съм сигурна на кой дължа оборудването...

sarivano

Цитат на: Криси;57378ами ако утре другите ми се обадят...аз откъде да съм сигурна на кой дължа оборудването...

Ще си вземеш приемно-предавателен протокол и разписка

Въйко

Режеш приемника на две с флекса и им носиш половината на Кирев а другата половина на Гологанов.Те и без това се делят,нека да им е по равно всичко.Може и кабела да им занесеш по 20 парчета на единия и 20 на другия  ;;573
aatns
gmkd

gogo0

започна пренареждане на каналите, скоро ще се управи положението. До колко е верно собственика вече е само Кирев (твсатком) ;)

Деян

жоркин29

Цитат на: Деян;66169Още ли имат клиенти е въпросът?:;803
Клиентите,които са им останали явно незнаят къде се намират щом още са абонати на тоя нещастен оператор.
парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

gogo0

май има :Д за интернет никога не съм бил при тях и няма да бада ! но за кабелна са айляк имам 3 тв. в кащи с вградени тунери давам 15 лева на месец гледам 100 канал + Хбо .. синемах 1 2 .. нямал съм загуба на канали (асеновград) имам и булсатком на вилата давам същите пари а получавам много по малко !!! а тия който имат нет от тях и си мранкат да си мранкат те са избрали да позват тяхен нет ! за интернет в кащи съм на булсатком ''асеновграднет'' (от 7-8 год.) а другия ми е адсл и двата имат малки косури ама съм доволен ... и така секи нещо го устройва като нета му е леш сменя си го, ако телевизита не му допада сменя е ... секи гледа интереси но не да нямаш нет и да мранкаш по форуми... а ходи мранкай на уния или си сменяш .... форумите са за споделяне на инфо не на мракочинеее ! аз лично само за кабелна и за цена съм доволен ако почне да се усира и ми се губи сигнал режа кабела ! п.с но в асеновград кабелната им е добре ;)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания