Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифровите канали на DCC-Пловдив

Започната от Pevge, Март 01, 2009, 08:16:34 AM

« назад - напред »

Vesko_B

Имам един колега, който ползва вградения DVB-C тунер на телевизора също се оплаква, че доста от каналите (не всички) са му изчезнали. А в същото време на приемника, който са му го дали от кабелната върви всичко, а в него няма карта и никога не са му давали такава.
-

Камелия Николова

Цитат на: Кукуруку;78880Имам един колега, който ползва вградения DVB-C тунер на телевизора също се оплаква, че доста от каналите (не всички) са му изчезнали. А в същото време на приемника, който са му го дали от кабелната върви всичко, а в него няма карта и никога не са му давали такава.
Има ли във форума някой технически грамотен, който да ни обясни как се получило това?

Чък Норис

ДЦЦ използват кодировка която е по серийния номер на приемника, затова няма карти в тяхните приемници.
Засега май само ХД-тата не са кодирани.

juli76

Цитат на: Продуцентът;78964ДЦЦ използват кодировка която е по серийния номер на приемника, затова няма карти в тяхните приемници.
Засега май само ХД-тата не са кодирани.
На коя честота се хващат ХД канали ?

Pevge

Цитат на: juli76;79406На коя честота се хващат ХД канали ?

738Mhz и 786Mhz   QAM 64 SR 6875
При мен от 119 програми 66 са свободни(все още)
Тв-то е LG LD-350

boshko22

Можете ли да ми кажете какъв цифров приемник и от къде да си купя за да хващам всичките канали на ДЦЦ, защото са ги кодирали.
Благодаря ви предварително

Чък Норис

Цитат на: boshko22;79650Можете ли да ми кажете какъв цифров приемник и от къде да си купя за да хващам всичките канали на ДЦЦ, защото са ги кодирали.
Благодаря ви предварително
Само от офисите на DCC.

boshko22

Цитат на: Продуцентът;79657Само от офисите на DCC.
E tam gi prodavat li? Minaliq den kogato gi pitah mi kazaha 4e ne se prodavat a s dogovor se davali ili ne6to takova. Nqma li nqkakuv drug priemnik deto da svur6i su6tata rabota i da si go kupq ot drugade. Ili samo tehnite priemnici mogat da razkodirat kanalite?

Деян

Защо ще си купуваш нещо, което ти предоставят безплатно?
Само с техен може. Май някой иска да пиратства.

juli76

Това с кодирането на цифровите канали е голяма глупост от страна на ДЦЦ. Излиза че сега ще трябва да се взимат някъкви смотани приемници с които да се гледат каналите и които предполагам нямат HDMI изход така че качеството на картината няма да е същотото както от вградените цифрови тунери на телевизорите.Интересно ми е ХД каналите как ще се приемат от въпросните приемници които предполагам не поддържат този формат.Или тогава ще вадим кабела от приемника и ще го включваме директно в ТВ стига и въпросните канали да не са кодирани ?!:) Не е ли по лесно да се раздадат карти за Cl слотовете на ТВ и така директно да си приемаме и декодираме сигнала с телевизорите ?

Деян

Натискайте ги. Явно не им се плаща за стандартна кодировка.

sarivano

Цитат на: boshko22;79681E tam gi prodavat li? Minaliq den kogato gi pitah mi kazaha 4e ne se prodavat a s dogovor se davali ili ne6to takova. Nqma li nqkakuv drug priemnik deto da svur6i su6tata rabota i da si go kupq ot drugade. Ili samo tehnite priemnici mogat da razkodirat kanalite?

Просто иди при нормален кабелен оператор ,който ще ти даде безплатно и ресивър и всичко.ТАВА Е.И не се занимавай с тези малоумници от ДЦЦ.Или си падаш по мазохизми?Отделно, пиши на кирилица, доста неграмотно изглежда български на транслит.
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

Златанов

Или се насочи към сателитен оператор. Всички кабеларки в Пловдив са една боза.
Иначе ми е интересно DCC и един друг оператор какво ще правят, ако наистина угасне иредетото ;;573

boshko22

аз не искам да пиратствам, а просто техните приемници са много смотани и питах дали ако си купя някакъв друг (примерно с HDMI kaбел) ще успея да разкодирам каналите. Или къде мога да ида да разгледам и какви цени са, защото не ми се дават много пари.
Благодаря ви :)

hamelolna

Щях да питам може ли без приемник като включиш кабела директно към ТВ и ще хване ли нещо или трябва да има приемник че да хване :):)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания