Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифровите канали на DCC-Пловдив

Започната от Pevge, Март 01, 2009, 08:16:34 AM

« назад - напред »

pzhekov

ако имаш цифров трунер на телевизора ще хване горе-долу половината,защото са ги кодирали.Аз говорих с ДЦЦ и ми казаха,че до 1 месец ще предлагат карти.:a0801:

hamelolna

Цитат на: pzhekov;80231ако имаш цифров трунер на телевизора ще хване горе-долу половината,защото са ги кодирали.Аз говорих с ДЦЦ и ми казаха,че до 1 месец ще предлагат карти.:a0801:

Ем незнам дали има на евроком ги хваща така без проблем ама на дцц неще да хване нищо трябва да пробвам на другото ТВ ;);)

sarivano

Цитат на: boshko22;79993аз не искам да пиратствам, а просто техните приемници са много смотани и питах дали ако си купя някакъв друг (примерно с HDMI kaбел) ще успея да разкодирам каналите. Или къде мога да ида да разгледам и какви цени са, защото не ми се дават много пари.
Благодаря ви :)

Самата ти мисъл, че искаш да гледаш ТЕХНИТЕ канали неплащайки,  вече е пиратство.А с какво алтернативно оборудване върви тяхната карта/ако имат такава/, могат да ти кажат само предлагащите тази карта.Т.е. не ТИ  "разкодираш" , а картата/или ресивъра/ предоставени ти от оператора.Когато се избира доставчик на услуги, разглеждаш възможностите на оборудването му или алтернативите възможности.Прави се " преди",я не "след подписване" на договор.Въобще, при правилно формулиран въпрос, винаги има и адекватен отговор.Четейки забавните ти постове, оставам с впечатлението , че даже не "разумяваш"  за какво питаш или с усилие си формулираш мислите.ДАвай отначало и може и да получиш отговори.Успехи:))))))
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

boshko22

Цитат на: sarivano;80328Самата ти мисъл, че искаш да гледаш ТЕХНИТЕ канали неплащайки, вече е пиратство.А с какво алтернативно оборудване върви тяхната карта/ако имат такава/, могат да ти кажат само предлагащите тази карта.Т.е. не ТИ "разкодираш" , а картата/или ресивъра/ предоставени ти от оператора.Когато се избира доставчик на услуги, разглеждаш възможностите на оборудването му или алтернативите възможности.Прави се " преди",я не "след подписване" на договор.Въобще, при правилно формулиран въпрос, винаги има и адекватен отговор.Четейки забавните ти постове, оставам с впечатлението , че даже не "разумяваш" за какво питаш или с усилие си формулираш мислите.ДАвай отначало и може и да получиш отговори.Успехи:))))))

Така, с две думи - трябва ми приемник за да хващам всичките канали на тва ДЦЦ, защото през телевизора ми са кодирани. Интересуваме освен техните приемници имали някакъв друг и ако да, колко пари ще е, за да знам дали си заслужава.
Благодаря :)

Чък Норис

Цитат на: boshko22;80331Интересуваме освен техните приемници имали някакъв друг ...
Не.

boshko22

ДССклиент

Някой да има информация какво става с тази фирма?До колкото се чува собствениците пак са се сменили, като Кирев е спечелил делото във ВАС.

sarivano

Цитат на: ДССклиент;90296Някой да има информация какво става с тази фирма?До колкото се чува собствениците пак са се сменили, като Кирев е спечелил делото във ВАС.

На кой му пукаТАЗИ ФИРМА?!?!?За мъртвите добро или нищо:)
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

Паляка

Някой знае ли каналите в цифровия пакет на DCC Film+/Sport+,TV+,Eurosport 2 Bul дали са свободни или са кодирани?

Чък Норис

Паляка

Pevge

Цитат на: Паляка;118481Някой знае ли каналите в цифровия пакет на DCC Film+/Sport+,TV+,Eurosport 2 Bul дали са свободни или са кодирани?
В момента 08.40ч. 9.12.11г. не са кодирани.Гледат се всички канали от цифровият пакет.Иначе начините за разкодиране са:вземане на приемник или СА-модул от оператора.

Златанов

Отключват и заключват когато им скимне. Няма закономерност - просто може през деня почти всичко да е заключено, а вечер, когато има мач или нещо друго - всичко върви. Друг път по време на мач всичко е заключено.

илве

При мен на DCC  всичко се гледа.Дори и PPV1,PPv2 и другите, Само HBO и Cinemax ги кодират от време на време. С външен приемник съм. Проблем е само с насичането от през 5-10 минути.

Паляка

Добре,а ще ми кажете ли само с приемник като тяхните Topfield,DC 215,DC 107 Които са показани в сайта им ли може да се гледат или ще стане с всеки цифров кабелен?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания