Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифровите канали на DCC-Пловдив

Започната от Pevge, Март 01, 2009, 08:16:34 AM

« назад - напред »

hamelolna

Аз исках да попитам КОРМИСОШ кога да очакваме нет и в Тракия,аз лично съм на оптичния и дали ще е скоро или да се местя

БАЙ ИВАН

Цитат на: Виктория;52906"КАЗВАЧ"???!!! Ти измисли нова дума бе, гений!
Те са ги измислили мноооого отдавна, а това че не си ги чувала ...... и още много сигурно не си чувала, но .... живота е пред теб ;)
Всичко може, но не всеки го може!

Виктория

Цитат на: БАЙ ИВАН;53117Те са ги измислили мноооого отдавна, а това че не си ги чувала ...... и още много сигурно не си чувала, но .... живота е пред теб ;)

Бай Иване, не се излагай, че ставаш смешен-завършила съм Българска филология и История-не ми обяснявай точно на мен! А и дай да не водим този спор, че хич не е мястото тук.

hamelolna

пак да попитам някой ако има информация за нета кога ще бъде оправен в Тракия да каже моля

БАЙ ИВАН

Цитат на: Виктория;53127......завършила съм Българска филология и История-не ми обяснявай точно на мен!.....
И к'во от това......;;601
Всичко може, но не всеки го може!

ДССклиент

Цитат на: БАЙ ИВАН;53179И к'во от това......;;601

Аватара много ти отговаря на капацитета :) Принципно темите във форума са за обсъждане на дадени теми, а не за ЧАТ!
Тук модератори няма ли?!?

За хората с оптичен интернет само ще кажа, търсете алтернатива, положението е зле!

Виктория

Подразбрах една информация, която ако е вярна, ще стане много интересно. Служител на една от фирмите е казал на мой приятел, че Гологанов ползва незаконно пакета на Булсатком за телевизия и някакъв доставчик на нет-пак незаконно, и така в момента телевизията работи. Наистина Премиум пакета на Булсат върви на 100%. Незаконно или не,това е въпрос на доказване, но аз лично си мисля, че ще има нови циркове, от които при всички положения пак ще пострадат клиентите.

малборо

Цитат на: Виктория;53191Подразбрах една информация, която ако е вярна, ще стане много интересно. Служител на една от фирмите е казал на мой приятел, че Гологанов ползва незаконно пакета на Булсатком за телевизия и някакъв доставчик на нет-пак незаконно, и така в момента телевизията работи. Наистина Премиум пакета на Булсат върви на 100%. Незаконно или не,това е въпрос на доказване, но аз лично си мисля, че ще има нови циркове, от които при всички положения пак ще пострадат клиентите.
Интилигентна жена си,мини на булсата и забравяш................:c040::c040::c040::c040:

penkoi

АЗ чух,че си плащал на булсата, то май затова пуснаха и филм+.
И наистина спрете с тоя чат извън темата за дцц.

Виктория

Цитат на: малборо;53195Интилигентна жена си,мини на булсата и забравяш................:c040::c040::c040::c040:

Минала съм вече от два месеца на N3 и съм супер доволна, но моите родители живеят в квартал, където освен бившите DCC и Близу няма, а от Булсат ми казаха, че нямали антени и щяло да стане най-скоро към края на октомври!

sarivano

Цитат на: Виктория;53216Минала съм вече от два месеца на N3 и съм супер доволна, но моите родители живеят в квартал, където освен бившите DCC и Близу няма, а от Булсат ми казаха, че нямали антени и щяло да стане най-скоро към края на октомври!

За пенсионери става и Вивакомската телевизия,ще се кефят от сметките близки до бившето ДЦЦ:))))
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

hamelolna

Цитат на: Виктория;53191Подразбрах една информация, която ако е вярна, ще стане много интересно. Служител на една от фирмите е казал на мой приятел, че Гологанов ползва незаконно пакета на Булсатком за телевизия и някакъв доставчик на нет-пак незаконно, и така в момента телевизията работи. Наистина Премиум пакета на Булсат върви на 100%. Незаконно или не,това е въпрос на доказване, но аз лично си мисля, че ще има нови циркове, от които при всички положения пак ще пострадат клиентите.

То това ако найстина е вярно наистина това ще е черешката на тортата  ;;602;;602;;602

ал3кс

Днес дойдоха младежите от DCCorporation (АТВ САТ) и ми сложиха модемче да имам някакъв нет докато разрешат ситуацията с оптичния интернет.
Каза , че не е нужно да плащам нищо.
От този нет не очаквам нищо ,  достатъчен ще ми е временно.
От телевизията съм повече от доволен. Остава само оптката да си оправят , сега като имам някаъв нет спокойно мога да изчакам , при положение, че няма да плащам за този месец.

Моля някой ако има информация от лагера на Кирев да сподели какво се случва там , освен , че "Гологанов им реже кабелите".

just_user

А с какво IP си? Като ползвател на каква мрежа те разпознава например тук? Angelsoft, TV Sat, ATV, Novatel...

ал3кс

Цитат на: just_user;53437А с какво IP си? Като ползвател на каква мрежа те разпознава например тук? Angelsoft, TV Sat, ATV, Novatel...

NOVATEL EOOD

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания