Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифровите канали на DCC-Пловдив

Започната от Pevge, Март 01, 2009, 08:16:34 AM

« назад - напред »

пепомепо

Към "Кормисош"
Аз съм на бул. Източен до ВСИ-то и при мен на модема мига само SEND от една седмица. Някаква яснота за проблема? Платил съм на старите каси.
Добре че има добри хора с отворени рутери около мен.

КОРМИСОШ

Цитат на: penkoi;52765Към КОРМИСОШ:
Доста често се наблюдават прекъсвания на сигнала на определени групи канали на цифровата, а на аналоговата същите канали по същото време са "замръзнали". Тези прекъсвания обикновено траят около 10 мин. Да се надяваме ли, че този бъг ще бъде отстранен, защото е доста дразнещо особено по време на мач. Забелязах че на честота 658.00 това не се случва, може по късно да пиша точно на кои честоти се наблюдава.
А иначе похвала за подобреното качество на цифровата!
Лек ден
Да, наистина, има го този проблем на няколко канала - ще бъде отстранен. За интернета ще споделя информация малко по-късничко, но като цяло в целия град ще има в рамките на три-четири дни.

мансити

аз сам в ки4ука на скопие 1 от 10 дена нямам интернет.до кога сте е така и какво става с тв+.благодаря кормосош

Виктория

Цитат на: мансити;52779аз сам ж ки4ука на скопие 1 от 10 дена нямам интернет.до кога сте е така и какво става с тв+.благодаря кормосошл

Леле, ако искаш прилагай някакъв речник-та да разберем какво е написано - по-неграмотно писание не бях чела-ужас-аз ако съм толкова неграмотна, ще ме е срам да пиша по форумите!

ал3кс

Цитат на: Виктория;52795Леле, ако искаш прилагай някакъв речник-та да разберем какво е написано - по-неграмотно писание не бях чела-ужас-аз ако съм толкова неграмотна, ще ме е срам да пиша по форумите!

Ти, за много грамотна , май доста обичаш тиретата "-" . :;803

мансити

все едно темата не е това а какво сте стане с дцц-то  с интернета по скоро

One665

Цитат на: мансити;52797все едно темата не е това а какво сте стане с дцц-то  с интернета по скоро

Тя темата си е баш :"Параметри на цифровите канали на DCC-Пловдив", но поради събитията покрай ДСС се изроди на какво стана с ДСС.

БАЙ ИВАН

Цитат на: One665;52800Тя темата си е баш :"Параметри на цифровите канали на DCC-Пловдив", но поради събитията покрай ДСС се изроди на какво стана с ДСС.
А тук са само 27 стр. за сега ;;573 А я вижте в един друг форум ко става http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=51099&st=2480 - надхвърлят 120 стр. пак на същата тема :s104:s103 То коня е умрял, а Вие се надявате да го подкарате:hammer: Ама нищо надеждата умира последна:lol15:  "Акъла в главата идва бавно и болезнено - много е вероятно въобще да не се появи и тогава ти остава само болката !" - както е казал един голям казвач :;810
Всичко може, но не всеки го може!

One665

Цитат на: БАЙ ИВАН;52802А тук са само 27 стр. за сега ;;573 А я вижте в един друг форум ко става http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=51099&st=2480 - надхвърлят 120 стр. пак на същата тема :s104:s103 То коня е умрял, а Вие се надявате да го подкарате:hammer: Ама нищо надеждата умира последна:lol15:  "Акъла в главата идва бавно и болезнено - много е вероятно въобще да не се появи и тогава ти остава само болката !" - както е казал един голям казвач :;810
..[/SIZE]

За интернета  "мансити" по подходящо щеше да пита в другия форум , тук все пак би следвало да дискутираме ТВ.
А българския народ казва: По добре късно, отколкото никога. Май повечето вече се опомняме. Макар, че винаги ще остане и по някой мазохист.

ДССклиент

@КОРМИСОШ
Виждам, че отговаряш само на постове който ти изнася, което не ме и изненадва.
Тези 3,4 дена ги чакаме вече цял месец.
Защо не кажеш причината поради която в момента няма интернет?
Какво значи, че хората с оптичен интернет ще почакат?Че ние плащаме почти двойно повече от тези с кабелен, но никой дори не си направи труда да предложи да пусне по един кабелен модем като компенсация.Просто смешна работа...

harko77

Цитат на: БАЙ ИВАН;52802А тук са само 27 стр. за сега ;;573 А я вижте в един друг форум ко става http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=51099&st=2480 - надхвърлят 120 стр. пак на същата тема :s104:s103 То коня е умрял, а Вие се надявате да го подкарате:hammer: Ама нищо надеждата умира последна:lol15:  "Акъла в главата идва бавно и болезнено - много е вероятно въобще да не се появи и тогава ти остава само болката !" - както е казал един голям казвач :;810

То ако няма акъл и болка няма ;;573

Виктория

Цитат на: БАЙ ИВАН;52802"както е казал един голям казвач" :;810

"КАЗВАЧ"???!!! Ти измисли нова дума бе, гений!

pzhekov

При вас Disney Channel-a работи ли.Мри мен сутринта работеше,но сега като пусна на неговото място на аналоговата е Диема,а на цифровата е Фен ТВ.Сканирах каналите наново и не го намира:s104

penkoi

към кормисош:
похвали за новите канали, особено спортните, но тези които са на честота 666.00 още прекъсват.

pzhekov

Абе хора,да ви питам,вие ще плащате ли за другия месец и се чудя ако спра да плащам докато не се оправят проблемите дали ще ме резнат.Не може за 51 каната да им дам 20 лева.Когато ми върнат всичките 200+ канала тогава ще си получат парите ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания