Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифровите канали на DCC-Пловдив

Започната от Pevge, Март 01, 2009, 08:16:34 AM

« назад - напред »

harko77

Цитат на: Цецо;52475Пловдив наистина е друга бира, светлинни години през Варна като интернет доставчици и качество на услугите им. Да не говорим и за многото варненски елементи, подвизаващи се по форума.... Очевидно там друг въздух се диша. А само като се сетя, че преди години имаше шанс да стана варненски зет и направо лошо ми става ;;573

Кои колко стаж има в форума мисля че няма значение.
 За варненските елементи подвизаващи се в форума,не вижда, какво ти пречат или просто и ти да кажеш нещо нали си форумец ветеран :worry:
  Пловдив каква бира е си е въпрос на мнение а както знаме всеки човек си има право на собствено мнение,за Варненци Пловдив ще е бозата за Пловдивчани обратно живял съм и на двете места и двата града си имат своите недостатъци и преимущества както всяко нещо :newspaper:

harko77

Цитат на: Габриела;52610Благодаря за отговора. Как мога да си възстановя заводските настройки? Относно интернета - ще ми бъде ли предоставена някаква компенсация за периода, през който съм нямала интернет (сигурно ще стане половин месец докато бъде възстановен достъпа)?

Виж някъде в менюто трябва да има опция

One665

Цитат на: Габриела;52610Благодаря за отговора. Как мога да си възстановя заводските настройки? Относно интернета - ще ми бъде ли предоставена някаква компенсация за периода, през който съм нямала интернет (сигурно ще стане половин месец докато бъде възстановен достъпа)?

От една от страниците им във Фейсбук взех това - за различните приемници на ДСС:
 TOPFIELD

1. меню

2. инсталация

3. заводски настройки

...
4. ДА
5. когато спре на канал едно , с бутона за канали нагоре да мине през БТВ

в момента листата трябва да има 51 програми

DC 215 KL

1. меню

2. система

...

3. фабрични настройки

4. ок ок

DC 107

1. меню

2. сервизни настройки

...

3. фабрични настройки

4. ок

5. когато спре на канал едно , с бутона за канали нагоре да мине през БТВ и изчаквате около 30 сек

Габриела

One665, благодаря ти. Довечера ще пробвам настройките.

КОРМИСОШ

Колегата ме е изпреварил - точно по този начин се възстановяват заводските настройки на цифровите приемници.
Относно интернета, да, ще бъдете компенсирани за времето, в което сте нямали.

One665

Цитат на: КОРМИСОШ;52636Колегата ме е изпреварил - точно по този начин се възстановяват заводските настройки на цифровите приемници.

Както казах, преписах инструкциите от профила във Фейсбук, макар, че и там са се нароили множество ДСС профили, та човек трудничко се информира.

Виктория

Цитат на: One665;52620От една от страниците им във Фейсбук взех това - за различните приемници на ДСС:
 TOPFIELD

1. меню

2. инсталация

3. заводски настройки

...
4. ДА

DC 215 KL

1. меню

2. система

...

3. фабрични настройки

4. ок ок

DC 107

1. меню

2. сервизни настройки

...

3. фабрични настройки

4. ок

5. когато спре на канал едно , с бутона за канали нагоре да мине през БТВ и изчаквате около 30 сек

Ще ми кажеш ли каква марка са тези приемници DC 215 KL и DC 107. Аз си търся, да си закупя DVB-C приемник с HDMI изход и MPEG 2 и 4

penkoi

в стронг май имат доста видове приемници

ДЦЦЮзър

Цитат на: КОРМИСОШ;52636Колегата ме е изпреварил - точно по този начин се възстановяват заводските настройки на цифровите приемници.

А който е платил на Кирев ще седи без нет? Супер! И докога ще продължава властването на гологлавия малоумник, видях горе, че Туистъра обещава въстановяване на 120% след няколко дни? И тъй като минавам на друг доставчик - на кой да връщам техниката да си я чука в тъпата тиква?

One665

Цитат на: Виктория;52639Ще ми кажеш ли каква марка са тези приемници DC 215 KL и DC 107. Аз си търся, да си закупя DVB-C приемник с HDMI изход и MPEG 2 и 4

не мога да отговоря, не съм чак толкова специлизирана. Някой от ДСС по могат да кажат - Кормисош или Туистъра.
Габриела питаше как да върне заводските настройки и аз и копнах това, което прочето на една от страниците им въвъ фейса, но понеже не знам Габриела с какъв приемник е пуснах за всичките цитирани там, защото има разлика/особености/ при различните приемници, а явно бившето ДСС са ползвали в годините няколко вида.

One665

Цитат на: ДЦЦЮзър;52642А който е платил на Кирев ще седи без нет? Супер! И докога ще продължава властването на гологлавия малоумник, видях горе, че Туистъра обещава въстановяване на 120% след няколко дни? И тъй като минавам на друг доставчик - на кой да връщам техниката да си я чука в тъпата тиква?
[/SIZE]
ДЦЦЮзър,
бих изчакала с връщането на техниката, защото по логиката, която следват в момента и дявете нови компании /абсолютно против потребителите/ винаги единия може да те подведе, че си я върнал на неправилния съдружник, а предполагам в първоначалния договор всики имаме клауза колко струва въпросната техника.

Дотук и двамата представителя пишещи във форума не са давали отговор на подобни въпроси - предполагам за тях те си имат отговор, но накрая става каквото шефа каже, така че ще изчакаме.

ал3кс

КОРМИСОШ  , би ли хвърлил светлина върху въпроса с оптичния интернет.
От 1 Септември няма оптичен интернет в смирненски.
Ще го има ли въобще като услуга от DCCorporation (скоро имам в предвид)?
Скоро ще стане месец без нет , нито идвате кабелен модем да ми сложите , нито оптика пускате ..  
Крайно неприятно. Аз заради оптиката пуснах DCC ,  а сега излиза , че и кабелен не сикате да ми пуснете.
Поне дай някаква информация за да знам какво да очаквам и в какви срокове.

Благодаря предварително.

Цец0

Ще дам идея на всички, отказващи се от услугите на DCC, така както посъветвах и мои приятели. Абсолютно никаква техника не връщайте на никого. С тези простащини, които правят не се знае утре кой ще е на власт при тях ;;573  Да си изчистят бакиите и тогава ако някой има мерак да връща.

ДССклиент

Цитат на: ал3кс;52650КОРМИСОШ  , би ли хвърлил светлина върху въпроса с оптичния интернет.
От 1 Септември няма оптичен интернет в смирненски.
Ще го има ли въобще като услуга от DCCorporation (скоро имам в предвид)?
Скоро ще стане месец без нет , нито идвате кабелен модем да ми сложите , нито оптика пускате ..  
Крайно неприятно. Аз заради оптиката пуснах DCC ,  а сега излиза , че и кабелен не сикате да ми пуснете.
Поне дай някаква информация за да знам какво да очаквам и в какви срокове.

Благодаря предварително.

И аз съм в това положение - пак в Смирненски.
Но по пътя на логиката, след като Гологанов сега тепърва чака техника ( казали са до 10дена на др хора от форума ) смятай докато дойде, бъде евентуално настроена и как ще е настроена.Да не говорим как ще придобие достъп до оптичната мрежа.
Единственото спасение е Кирев да отвърне на удара :)

One665

Цитат на: ДССклиент;52656И аз съм в това положение - пак в Смирненски.
Но по пътя на логиката, след като Гологанов сега тепърва чака техника ( казали са до 10дена на др хора от форума ) смятай докато дойде, бъде евентуално настроена и как ще е настроена.Да не говорим как ще придобие достъп до оптичната мрежа.
Единственото спасение е Кирев да отвърне на удара :)

И аз съм в Смирненски, с кабелен мобем, нямам нет от 02.09 т.е. и при предишния рунд /контрола на Кирев/ нямах, и ри сегашния нямям.
То така и така няма,  вече не го и искам .

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания