Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифровите канали на DCC-Пловдив

Започната от Pevge, Март 01, 2009, 08:16:34 AM

« назад - напред »

БАЙ ИВАН

И сега :s104,кво,:s103 в Кючука плащаш в "стария" офис и преподписваш с "АТВ САТ" ЕООД :e085:. Гледаш ТВ, квото ти пускат и .... :worry:Последно,  :c040: КОЯ е фирмата законно оперираща ???? Това май никой не знае ;;513 То в БГ няма кабелен оператор, ;;602 който да си е обявил цифровите канали ;;601:D!  Доим кравите до дупка !:D:D:D:D:D:D:D
Има и среднощен SMS-тормоз от +447797990997 :s104:s104 че верният тел. е 032 594635;;601
btw: TUISTERa, ти май не си към "АТВ САТ" ЕООД ;)
Всичко може, но не всеки го може!

penkoi

Хм намирисва на нова МВР акция "Кабелджията" :e085:

u1315

от 4 дена нямам нет. оплакох се в един от офисите, казаха че проблема бил "централен" каквото и да означава. обадих се на някакъв телефон, казаха че ще предадат за проблема. нещо взех да се изнервям и да се замислям да сменя доставчика...

Цитат на: TUISTERa;48419:) В правото сте си :) То за нас служителите е каша, какво остава за абонатите. Но все пак, реално погледнато, се предполага, че обявените каси и телефони по фирмените канали са правилните. Само времето ще покаже :hammer: Само ще ви кажа да внимавате какво и къде подписвате!!!

Викинг

Цитат на: u1315;48683от 4 дена нямам нет. оплакох се в един от офисите, казаха че проблема бил "централен" каквото и да означава. обадих се на някакъв телефон, казаха че ще предадат за проблема. нещо взех да се изнервям и да се замислям да сменя доставчика...
Оплачи се в офиса в който си платил! Какво значи обадих се на някакъв телефон? След като 4 дена нямаш нет, не си се обадил на правилния телефон :sad:

ТКЗС

Цитат на: Викинг;48691Оплачи се в офиса в който си платил! Какво значи обадих се на някакъв телефон? След като 4 дена нямаш нет, не си се обадил на правилния телефон :sad:
Абсолютно съгласен сън с това - и като се обади да им каже нещо от сорта  - http://vbox7.com/play:57e1e4a5

Викинг

Цитат на: TUISTERa;48419:) В правото сте си :) То за нас служителите е каша, какво остава за абонатите. Но все пак, реално погледнато, се предполага, че обявените каси и телефони по фирмените канали са правилните. Само времето ще покаже :hammer: Само ще ви кажа да внимавате какво и къде подписвате!!!
TUISTER, поне заплати дават ли ви? Кой от двамата ви плаща? ;;601

u1315

Цитат на: Викинг;48691Оплачи се в офиса в който си платил! Какво значи обадих се на някакъв телефон? След като 4 дена нямаш нет, не си се обадил на правилния телефон :sad:

оплаках се в офиса на Родопи. една кака ме погледна умно и каза "проблема е централен" без да може да гарантира кога ще се оправи. това ме накара да намера телефон на "другите". от там пак нищо конкретно не ми казаха:s103

Викинг

Цитат на: u1315;48701оплаках се в офиса на Родопи. една кака ме погледна умно и каза "проблема е централен" без да може да гарантира кога ще се оправи. това ме накара да намера телефон на "другите". от там пак нищо конкретно не ми казаха:s103
Само ти ли нямаш, съседите около теб имат ли? Като не могат да ти гарантират, че ще решат проблема, да ти върнат парите.

u1315

Цитат на: Викинг;48707Само ти ли нямаш, съседите около теб имат ли? Като не могат да ти гарантират, че ще решат проблема, да ти върнат парите.

нямам идея. живея на бул. Хр. Ботев до Рилона. От един час и ТВ каналите взеха да изчезват.

TUISTERa

Цитат на: u1315;48734нямам идея. живея на бул. Хр. Ботев до Рилона. От един час и ТВ каналите взеха да изчезват.

На кого си звънял. Звънни пак - 070042244 - С какъв нет си ? Оптик или с Модем, ако си с модем как ти свети ? Същия въпрос се отнася и за конвертора? Нямаме централни проблеми ! Централен проблем имат старите каси, които нямат никаква връзка с управляващите устройства и плащанията там за нас са нелегитимни... Но доколкото знам не сме спирали нетовете още. И все пак ако никой не откликне на проблема ти драсни ми един ЛС с абонатния ти номер(пише го на касовия бон) или с точен адрес и име + един телефон и ще те оправим... Както и всеки друг абонат!!!
Относно каналите - Има умишлено зашумяване от страна на бившия собственик на DCC с цел да не могат да се приемат от абонатите операторските канали Инфо и ТВ САТ, тъй като по тях са обявени новите каси и новия телефон , като стария също е все още активен! Доколкото знам това е нарушение на закона, но държавата ни е доста мудна и докато се задейства може да имате смущения в приемането на сигнала. Колегите работят по въпроса с отстраняването им!!!

u1315

Цитат на: TUISTERa;48742На кого си звънял. Звънни пак - 070042244 - С какъв нет си ? Оптик или с Модем, ако си с модем как ти свети ? Същия въпрос се отнася и за конвертора?

на 070042244 звънях няколко пъти, но няма възможност за връзка с оператор. На 594635 ми вдигнаха в петък и нищо не направиха. Иначе съм с модем. Светят горните 3 зелени диода, като този на SEND мига. Честно казано ситуацията е крайно объркана и не съм сигурен кой кое е по разните офиси и телефони :hammer:Както се казва, хубава работа, ама ....

harko77

:n025::g035(1)::;800 Никои не се похвали че вече са ни пуснали ХД каналите освен феишана

uplevel

Кво да се хвали човек, като пак са временно пуснати, пиратски и никой не ти казва официално, а само са тестове за неопределен период от не знам си колко седмици...
Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

u1315

Мерси на TUISTERa за бързата реакция и ремонт на нета! :;810

КОРМИСОШ

Цитат на: TUISTERa;48742...
Относно каналите - Има умишлено зашумяване от страна на бившия собственик на DCC с цел да не могат да се приемат от абонатите операторските канали Инфо и ТВ САТ, тъй като по тях са обявени новите каси и новия телефон , като стария също е все още активен! Доколкото знам това е нарушение на закона, но държавата ни е доста мудна и докато се задейства може да имате смущения в приемането на сигнала. Колегите работят по въпроса с отстраняването им!!!
ТУИСТЪР, кой е бившия собственик и как разбра,че е бивш?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания