Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифровите канали на DCC-Пловдив

Започната от Pevge, Март 01, 2009, 08:16:34 AM

« назад - напред »

TUISTERa

Цитат на: КОРМИСОШ;48791ТУИСТЪР, кой е бившия собственик и как разбра,че е бивш?
Няма да казвам кой е бившия собственик, но ще кажа как съм разбрал...
Да кажем, че ти си настоящия собственик - ще правиш ли всичко възможно да спираш нета на хората, да филтрираш фирмените канали, да режеш оптики, да плюеш по техниците???? Тоест да съсипеш собствената си фирма??? Предполага се, че настоящия собственик ще направи всичко възможно да запази абонатите си, да доставя качествени услуги без проблеми, а не да поругава собствената си фирма по всякакви възможни начини и няма да пуска платени статии по пловдиските "НЕЗАВИСИМИ и ОБЕКТИВНИ" медии!!!
Аз просто виждам кой какво се опитва да направи и кой какво - да съсипе!!!
ЕДИТ: Не обичам хора регистрирали се вчера да ми задават такива въпроси, сякаш съм длъжен да отговарям пред някого!!!

КОРМИСОШ

Цитат на: TUISTERa;48793Няма да казвам кой е бившия собственик, но ще кажа как съм разбрал...
Да кажем, че ти си настоящия собственик - ще правиш ли всичко възможно да спираш нета на хората, да филтрираш фирмените канали, да режеш оптики, да плюеш по техниците???? Тоест да съсипеш собствената си фирма??? Предполага се, че настоящия собственик ще направи всичко възможно да запази абонатите си, да доставя качествени услуги без проблеми, а не да поругава собствената си фирма по всякакви възможни начини и няма да пуска платени статии по пловдиските "НЕЗАВИСИМИ и ОБЕКТИВНИ" медии!!!
Аз просто виждам кой какво се опитва да направи и кой какво - да съсипе!!!
ЕДИТ: Не обичам хора регистрирали се вчера да ми задават такива въпроси, сякаш съм длъжен да отговарям пред някого!!!
Позволи ми да знам мааалко повече от теб за това, кой колко е направил за DCC...На труда на този "бившия" собственик дължите всичко направено до тук за развитието на фирмата...Само че вие сте много далеч от истината. И само да ти кажа, че аз не виждам кой какво прави, а съм ВИДЯЛ кой какво е направил!
Поздрави!

Едит: Нямаше да пиша изобщо, но просто не мога да се съглася с изнасянето на невярна информация!!!

TUISTERa

Цитат на: КОРМИСОШ;48803Позволи ми да знам мааалко повече от теб за това, кой колко е направил за DCC...На труда на този "бившия" собственик дължите всичко направено до тук за развитието на фирмата...Само че вие сте много далеч от истината. И само да ти кажа, че аз не виждам кой какво прави, а съм ВИДЯЛ кой какво е направил!
Поздрави!

Едит: Нямаше да пиша изобщо, но просто не мога да се съглася с изнасянето на невярна информация!!!
Мисля , че прехвърлихме вътре-фирмените спорове и в този форум, но все пак да поясня- Много добре знам КОЙ КАКВО Е НАПРАВИЛ ЗА DCC - И ТАКА И НЕ РАЗБРАХТЕ НА КОГО СЕ ДЪЛЖИ УСПЕХА НА DCC - НА ПАРИТЕ НА АБОНАТИТЕ И НА ТРУДА НА ЕКИПА.

КОРМИСОШ

Цитат на: TUISTERa;48805Мисля , че прехвърлихме вътре-фирмените спорове и в този форум, но все пак да поясня- Много добре знам КОЙ КАКВО Е НАПРАВИЛ ЗА DCC - И ТАКА И НЕ РАЗБРАХТЕ НА КОГО СЕ ДЪЛЖИ УСПЕХА НА DCC - НА ПАРИТЕ НА АБОНАТИТЕ И НА ТРУДА НА ЕКИПА.
Много си прав за парите на абонатите и труда на екипа - екипа, под зоркото ръководство на "бившия" собственик. Затова не ви е удобен, защото е взискателен и за най-малкия проблем ви държи отговорни и докато всичко не си дойде на мястото не ви оставя на мира.
Но ви е по-добре, като шефа ви е далеко и не ви държи изкъсо......
Както и да е....бъди жив и здрав :)

TUISTERa

Цитат на: КОРМИСОШ;48809Много си прав за парите на абонатите и труда на екипа - екипа, под зоркото ръководство на "бившия" собственик. Затова не ви е удобен, защото е взискателен и за най-малкия проблем ви държи отговорни и докато всичко не си дойде на мястото не ви оставя на мира.
Но ви е по-добре, като шефа ви е далеко и не ви държи изкъсо......
Както и да е....бъди жив и здрав :)
Да, и докато "Зоркото ръководство" си въртеше далаверките с приемниците и модемчетата, фирмата вървеше просто перфектно :) Но когато "Шефа който беше далеко" се намеси, всичко се сгромоляса за това ръководство и неговия ръководен "екип" :) Но стига толкова. Всичко ще излезе наяве, но докато стане това, някои хора ще прогонят колкото може повече абонати :hammer:

КОРМИСОШ

Цитат на: TUISTERa;48811Да, и докато "Зоркото ръководство" си въртеше далаверките с приемниците и модемчетата, фирмата вървеше просто перфектно :) Но когато "Шефа който беше далеко" се намеси, всичко се сгромоляса за това ръководство и неговия ръководен "екип" :) Но стига толкова. Всичко ще излезе наяве, но докато стане това, някои хора ще прогонят колкото може повече абонати :hammer:
Да, всичко ще си дойде на място! До тогава обаче, не заблуждавай хората с невярна информация......и неща, които си чул и недоразбрал :)))

Цец0

Ясно и разбираемо, че всеки гледа от своята камбанария, но хайде не превръщайте темата в махленски спор :e085:
TUISTERa, ясно ти беше, защо се е регистрирал КОРМИСОШ. Защо се подаваш на провокация? Разбирам да сте собствениците, за да се ядете, а вие сте просто едни наемни работници ;;650

TUISTERa

Цитат на: Цецо;48829Ясно и разбираемо, че всеки гледа от своята камбанария, но хайде не превръщайте темата в махленски спор :e085:
TUISTERa, ясно ти беше, защо се е регистрирал КОРМИСОШ. Защо се подаваш на провокация? Разбирам да сте собствениците, за да се ядете, а вие сте просто едни наемни работници ;;650
Знаех си аз , че ще се поддам ама на ... ;;650
В общи линии разбрахте какво е положението вътре във фирмата, сега ще ви кажа и какво спрямо абонатите-
 Плащащите на старите каси ще имат главоболия тъй като техните плащания  отиват в копие от системата за управление и всички сървъри и оборудване  което се командва автоматично чрез заявки до базата данни няма да получи  информация за постъпило плащане съответно ще последва спиране на  услуги.
Старите каси просто събират и последното което могат да съберат и се  опитват да прехвърлят абонатите във фирмата на изключения съдружник.  Нямат никакъв контрол над оборудването и нищо не зависи от тях освен  плащането на репортажи по медиите и раздаването на брошурки.  Техническата поддръжка се осигурява от новите каси със стария  техническия екип.
Принудени бяхме да сменим телефона за да спрат манипулациите но в този  момент работят и двата телефона като обажданията се обслужват от новите  каси.
 За тези които не са разбрали телефоните са : 0700 4 22 44 и 0700 11099.   Чрез интерактивното меню на централата както и чрез информационния  канал и канал ТВ САТ можете да се информирате къде трябва да се плаща. Рано или късно всичко ще си отиде по местата лошото е  че бяхте принудени да страдате без вина.
Относно СМС-те първите бяха изпратени от нас за да ви ориентираме че има  телевизия има информационен канал и нормално след като претендираш че  си оператора да използваш собствените си медии за информация на  клиентите, а не медии в които можеш да си платиш и да пишеш каквото си  искаш, както и да контролираш коментарите на посетителите, ако са  неизгодни за платилия статията да се трият (информацията е от служители  опитали се да дадат светлина но отговорите и потребителите им били  изтрити). Цялата техника на фирмата се управлява от нас. Каналната мрежа е собственост на ТВСАТ КОМ, никога не е била собственост на  ДЦЦ всички разрешителни са на ТВСАТ КОМ, а ДЦЦ ги използва под наем.
Това е в момента положението при нас. Всеки може да го разбира по различен начин. Най-общо казано - Който плати на новите каси получава, а който плати на старите - не получава.  След като всички проблеми бъдат решени ще стане ясно дали фирмата ще бъде с ново име или ще използва старото.

КОРМИСОШ

Нямам намерение да провокирам който и да било. Просто не мога да се съглася с глупостите, които пише ТУИСТЪРА. И понеже е много знаещ и можещ, не може да изкаже собствено мнение по въпроса, а копира написаното от МАКЕНА в друг форум и го пуска тук като свое...не че има нещо лошо де :)
И пак да кажа, специално на Туистър - няма изключен съдружник, поне до сега!
Айде със здраве!

penkoi

Ми в крайна сметка няма да плащаме докъто не си изясните кой крив и кой прав и така;
Ето адреса на другия форум:
http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=51099&st=1640

u1315

не знам кой прав, кой крив, но е факт, че като ми спряха нет-а, от стария офис каката просто вдигна рамене и нищо не направи, а TUISTERa дойде на другия ден и оправи проблема.

Въйко

Цитат на: КОРМИСОШ;48843...не мога да се съглася с глупостите, които пише ТУИСТЪРА. И понеже е много знаещ и можещ, не може да изкаже собствено мнение по въпроса, а копира написаното от МАКЕНА в друг форум...
До колкото прочетох набързо в "другия форум" то се оказва че Туистъра и Макена са от една и съща страна.
А ти вместо да се регистрираш и  пет поста да оборваш Туистъра,вземи разгледай тези 15 страници с въпроси за ДЦЦ и да помогнеш както прави той  а не да пишеш в стил коя каса на кого е и кой какъв и защо е.Регистрираш се да питаш или да помагаш,в краен случай си кибик.Ако си дошъл само да пишеш по темата с вашите дразги то слабо интересува цяла България на кого е мрежата и кой как заглушава сигнали и глупости.
Сори за твърдия тон но е така.Същата работа сте всички като булсатаджиите,цяла армия монтажници и техници и се регистрирате не да помагате а когато нещо стане и ви настъпи някой.
aatns
gmkd

КОРМИСОШ

Цитат на: Въйко;48897До колкото прочетох набързо в "другия форум" то се оказва че Туистъра и Макена са от една и съща страна.
А ти вместо да се регистрираш и  пет поста да оборваш Туистъра,вземи разгледай тези 15 страници с въпроси за ДЦЦ и да помогнеш както прави той  а не да пишеш в стил коя каса на кого е и кой какъв и защо е.Регистрираш се да питаш или да помагаш,в краен случай си кибик.Ако си дошъл само да пишеш по темата с вашите дразги то слабо интересува цяла България на кого е мрежата и кой как заглушава сигнали и глупости.
Сори за твърдия тон но е така.Същата работа сте всички като булсатаджиите,цяла армия монтажници и техници и се регистрирате не да помагате а когато нещо стане и ви настъпи някой.
Виж сега - първо, не знаеш с какво се занимавам; второ, тези страници съм ги разгледал, сигурно преди да си подкараш стадото от снимката.... и трето, в единия от постовете мисля, че бях казал, защо пиша.

Цец0

Цитат на: КОРМИСОШ;48920Виж сега - първо, не знаеш с какво се занимавам; второ, тези страници съм ги разгледал, сигурно преди да си подкараш стадото от снимката.... и трето, в единия от постовете мисля, че бях казал, защо пиша.
А ти смяташ ли, че някой изобщо го интересува с какво се занимаваш, а? Вчера се появи, днес почна да държи сметка...аре бегай да бареш банани у Асеновградско.....

КОРМИСОШ

Цитат на: Цецо;48921А ти смяташ ли, че някой изобщо го интересува с какво се занимаваш, а? Вчера се появи, днес почна да държи сметка...аре бегай да бареш банани у Асеновградско.....
Изобщо и не искам да смятам. Виж, банани мога да ти набера и на теб.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания