Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифровите канали на DCC-Пловдив

Започната от Pevge, Март 01, 2009, 08:16:34 AM

« назад - напред »

TUISTERa

Цитат на: lazarus18;47675Възможно е да е друг проблема. Просто знам за няколко случая където липсват пакети /най-често тези с HD/ поради силен или слаб /по-често/ сигнал. Иначе не виждам логика при същия оператор и същия телевизор на друго място да се приемат. Другия вариант да ползвате различни параметри и оборудване в различните райони.
Така или инча, не виждам логика да търсите проблема с телвизора и да го разкарвате по сервизи.
Това с оборудването може да го има като възможност тъй като ние не сме като огромните компании, които разработват в тесен кръг и когато услугата е готова тогава пускат за крайния потребител. Поне аз имам усещането че при нас се тества заедно с абонатите и те също трябва да забелязват и да съобщават за откритите нередности в услугите ни, все пак никой не е съвършен и бъгове и дефекти винаги се намират. Идеята е в бързото им отстраняване. Мисля, че в повечето случаи компанията е реагирала и отстранявала откритите нередности.
 По принцип е нормално поради силен или слаб сигнал(всеки тунер има различни параметри за силно и слабо) да липсват пакети или да пикселизират каналите. Но в нашия случай със сонитата не е това проблема. Липсата на пакетите в повечето случаи се дължи на поставени от абонатите сплитери, които са в изпълнение - 3 жички запоени с поялник, които или са абсолютно некачествени или след време дефектират. И тъй като хд пакетите засега са в края на диапазона и се случва точно те първи да си заминат. В останалите случаи може да е проблема в поставените от нас елементи, те също дефектират и горят, тогава след посещение от техници и подмяна на елемента всичко би трябвало да се оправи.
Нека друг собственик на горния модел да каже дали му работят каналите или не. Понеже до скоро W модела беше върховия лсд клас на Сони(е до преди 2 години де :) ) и може и да има нещо различно при него. Незнам. Но едно е ясно - От мейли към сони файда няма :)
Цитат на: petco;47674TUISTERa
 Ако ти е кофти сигнала на входа, колкото и да лавираш с него, ще става още по кофти .
Проверен ми е сигнала, не това е проблема!
Едит: В момента имаме малко ограничения откъм достъп до съоражения :) - http://podtepeto.com/article.php?id=2957

alex78

TUISTERa,  Кажи защо не приемате нови абонати, исках нет от вас казвате НЕ МОЖЕ, ЗАЩО ????? За първи път ми се случва някой да не ми иска ПАРИТЕ- Чисти са. ;;650

Чък Норис

Не си ги кефил :lol15:
В положението в което се намира фирмата, едва ли е най-удачния момент да им станеш абонат, особенно като заявяваш, че искаш и интернет, където в момента си играят на тука има, тука няма. Така, че приеми, че са ти направили услуга, в противен случай щеше да съжалваш МНОГО! :worry:

TUISTERa

Цитат на: alex78;47691TUISTERa,  Кажи защо не приемате нови абонати, исках нет от вас казвате НЕ МОЖЕ, ЗАЩО ????? За първи път ми се случва някой да не ми иска ПАРИТЕ- Чисти са. ;;650
Изчакай 2-3 дни до края на седмицата и ще можеш да се включиш.
Цитат на: Продуцентът;47693Не си ги кефил :lol15:
В положението в което се намира фирмата, едва ли е най-удачния момент да им станеш абонат, особенно като заявяваш, че искаш и интернет, където в момента си играят на тука има, тука няма. Така, че приеми, че са ти направили услуга, в противен случай щеше да съжалваш МНОГО! :worry:
Надяваме се никой вече да не съжалява, че ни е станал абонат, тъй като както е ясно на всички скандалите и негативите от всеки един проблем го обираме ние, а шефовете си правят каквото искат... Никой от нас няма кяр от това абонатите да страдат. По въпроса с тука има тука нема вече ги поизчистихме нещата... За едни ще има , за други не :) Въпроса е кой от кои ще е :) Но скоро ще има яснота по въпроса, както казах следете ТВСАТ и това е...

harko77

Аз си ги хващам каналите но няма картина (пише че избраната програма не е налична ) като дам на информация единственото което ми прави впечатление е че QAM AGC- дават -78 до -85 не знам дали е нормално това

harko77

Цитат на: harko77;47805Аз си ги хващам каналите но няма картина (пише че избраната програма не е налична ) като дам на информация единственото което ми прави впечатление е че QAM AGC- дават -78 до -85 не знам дали е нормално това

:c040:

дани83

Цитат на: harko77;47805Аз си ги хващам каналите но няма картина (пише че избраната програма не е налична ) като дам на информация единственото което ми прави впечатление е че QAM AGC- дават -78 до -85 не знам дали е нормално това

За съжаление и при мен е същото (Sony KDL-46Z4500).

pzhekov

Е то още от както спряха да работят HD каналите се показват и пише,че избраната програма не е налична.Обаче днес видя,че часовника в Guide е верен,защото от както спряха да работят HD каналите и часовника се смени с един час назад,но вече всичко е наред.Чудя се това да го разбирам ли,че DCC са започнали да поправят проблемите и скоро ще тръгнат и HD каналите.

harko77

Цитат на: дани83;47814За съжаление и при мен е същото (Sony KDL-46Z4500).

Ами при теб е на -17 а при мен на -80

pzhekov

TUISTER,дай малко информация,работи ли се по отстраняването на проблема

БАЙ ИВАН

"Баницата" я разделиха - в Кичука оперира "АТВ САТ" ЕООД с управител Иван Христов Гологанов. Сега да видим кога ще се оправят и проблемите.:c040:
Всичко може, но не всеки го може!

TUISTERa

Цитат на: БАЙ ИВАН;48267"Баницата" я разделиха - в Кичука оперира "АТВ САТ" ЕООД с управител Иван Христов Гологанов. Сега да видим кога ще се оправят и проблемите.:c040:
Да :) Верно я разделиха, техниката остана при Красимир Кирев, а Гологанов прибира парите :) Има НОВИ ОФИСИ С НОВИ АДРЕСИ. КАКТО ВЕЧЕ КАЗАХ СЛЕДЕТЕ ФИРМЕНИТЕ КАНАЛИ. ТЕЛЕФОН ЗА ПОВРЕДИ И ИНФОРМАЦИЯ 0700 4 22 44 НА ТЕЛЕФОНА ЩЕ ЧУЕТЕ И АДРЕСИТЕ НА КАСИТЕ. ВСИЧКИ ПЛАЩАНИЯ КЪМ АТВ САТ НЕ СЕ ОТРАЗЯВАТ НИКЪДЕ И СЪОТВЕТНО ЩЕ ИМА СПИРАНИЯ. ЗА СПРАВКА ГОРНИЯ ТЕЛЕФОН ИЛИ НОВИТЕ ОФИСИ!
Доколкото знам скоро ще има медийна кампания относно промените. По въпроса все още не се работи ,тъй като вътрешно фирмените отношения се решават в момента.

Деян

Мале, каква каша са спретнали на клиентите си;;602

juli76

Цитат на: Деян;48388Мале, каква каша са спретнали на клиентите си;;602
Ами няма да плащаме докато не се изяснят нещата кой къде и как :)

TUISTERa

:) В правото сте си :) То за нас служителите е каша, какво остава за абонатите. Но все пак, реално погледнато, се предполага, че обявените каси и телефони по фирмените канали са правилните. Само времето ще покаже :hammer: Само ще ви кажа да внимавате какво и къде подписвате!!!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания