Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Родилни напъни :)

Започната от maxxyz, Декември 26, 2010, 09:15:02 PM

« назад - напред »

sarivano

Я постни Гаранция...от Минтиля или от някой друг е ?
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

koscom

Тия май сериозни ще излезнат! Да ти е честита новата придобивка!

Отправлено с моего HTC Wildfire S A510e через Tapatalk

даниелмкд

civica

" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

civica

civica

civica

И защо да не са ? BCM 7356 , примерно .

40rceco

Мисля ,че правилно съм разбрал въпроса!
Активна антена се захранва от DVB-T приемника,
по кабела за антената,а от приемника към ТВ отива
друг кабел към антенния вход на ТВ.
Същото става и с кабелният приемник.
Проблем има когато двата приемника изпращат към ТВ
сигнала на една и съща честота и за да няма смесване
докато единият приемник работи другият трябва да се изключва.
А ако работят на различна честота,тогава примерно,
на първа програма се настройва да приема единия приемник,
а на втора другия.
и между другото това може да се пробва без сложни и скъпи
 устройства ,и ако не върши работа да пробва други
варианти.

40rceco

Цитат на: om63;317519Напълно подкрепям мнението. Честотните обхвати на ефирната и кабелната са яко преплетени. Би следвало да са два отделни тунера, но такъв телевизор не съм срещал. Вероятно в белите държави, който си гледа кабелна не гледа ефир и обратно.
Навремето имаше едни руски превключвателки уж съгласувани на 75 ома.. на базата на рид-ампули... не съм ползвал а и съм го виждал за превключване на антени в метров обхват с различно насочване.

Какви приемници какви пет лева какви активни антени. Чели сте от средата. Колегата ясно каза - имам ТЕЛЕВИЗОР и два коаксиални кабела. Според мен определено не сте разбрали правилно.

Най-отгоре е написано  "Въпрос за DVB-C и DVB-T = 2в1"
Мисля че,това са цифров кабелен и цифров ефирен приемници
от които идват двата коаксиални кабела.

om63

Цитат на: 40rceco;317527Най-отгоре е написано  "Въпрос за DVB-C и DVB-T = 2в1"
Мисля че,това са цифров кабелен и цифров ефирен приемници
от които идват двата коаксиални кабела.

Точно заради това цитирах автора на темата. Защото очевидно не сте чели какво е написал. Хубаво сте видели заглавието. Леко е подвеждащо макар и честно казано доста точно. Но описанието в първия постинг описва съвсем ясно проблема. А и темата е публикувана в раздел за телевизори ако сте обърнали внимание. Според мен модераторите трябва да позачистят в това число и настоящото мнение, за да е прегледно. А въпросът вероятно е масов както правилно предполага автора.
Бинарната математика са я измислили циганите. Тука има - тука нема.

SERHI1970

Цитат на: themaster301;317492Победата над Левски във вечното дерби в понеделник, явно е предизвикала лека еуфория сред феновете при предлагането на акциите. Днес беше отбелязан ръст на продажбите.:19:

Бяха продадени 3868 акции в малко по-малко от 80 сделки. Така общият изтъргуван брой достигна 219 829.

Това е първи ръст в продажбите за ден от 11 април насам. Краят на кампанията е до 19 май, ден след края на първенството.

За да е успешна кампанията, трябва да бъдат продадени 1 409 210 акции. Общият пуснат брой е 3 млн.;;basi

Ако продажбите вървят със същите темпове, кампанията няма да е успешна. За да бъде избегнат такъв развой, в оставащите 15 работни дни до края ѝ трябва да се продават по 80 хил. акции на ден.;;basi

Важното е че ви тряскаме под път и над път.:worry:
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

themaster301

Цитат на: SERHI1970;317537Важното е че ви тряскаме под път и над път.:worry:

Тряскаш ми на х.я.
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

SERHI1970

Цитат на: themaster301;317554Тряскаш ми на х.я.

Много си посинял от злоба.:)
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

Чушкопека

@popovp - нещо от Турция няма ли аналогово? Казвай да въртя антената вече е време. То по принцип от май месец почва прохождението, но знае ли човек. Пробвай TVNET на 69 канал ли беше или 68 то ми избива първо.
CNBC и то избива ама на кой канал ли беше?

На колегите модератори се извинявам за лекия офтопик, но да не вдигам нова тема да задръствам форума.

Поздрави!;;513

SERHI1970

Цитат на: koko_varna;317697@popovp - нещо от Турция няма ли аналогово? Казвай да въртя антената вече е време. То по принцип от май месец почва прохождението, но знае ли човек. Пробвай TVNET на 69 канал ли беше или 68 то ми избива първо.
CNBC и то избива ама на кой канал ли беше?

На колегите модератори се извинявам за лекия офтопик, но да не вдигам нова тема да задръствам форума.

Поздрави!;;513

Добре дошъл ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания