Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Родилни напъни :)

Започната от maxxyz, Декември 26, 2010, 09:15:02 PM

« назад - напред »

Чушкопека

Цитат на: SERHI1970;317698Добре дошъл ;;650
Добре заварил;;513;;650

@popovp може да пробваш SHOW TV той е на 32 канал, TRT Haber е на 23-ти, казвай ако зачекне нещо и аз да стягам редиците.

Поздрави!:19:

bokarium

на мен на 35 канал , със стайна антена ,ми излиза нтв спорт и това на днешна дата 24.04.2014.
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

Чушкопека

Цитат на: bokarium;317708на мен на 35 канал , със стайна антена ,ми излиза нтв спорт и това на днешна дата 24.04.2014.
Колега кажи в кой град, че тука при нас малко е проблемно.

bokarium

за Варна става дума
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

ВалчоП

Цитат на: Васил;317693Може ли да дадеш линк от къде го купи?!
Не дърпай дявола за опашката!!!:D

via Tapatalk
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Васил

В България май го няма още...?!
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

koscom

Чушкопека

ООхоооо значи трябва да действаме.
Пресканирай към 17:00 трябва да ти излязат Kanal D и TVNET от Истанбул.
Ей сега отивам да изправя антената - дано стане.

Михаил-Иванов

Алфа тв трябва да я има и в останалите градове чрез мултиплексите,защото не всичко от запада и САЩ е черно на бяло или мед и масло.Алфа тв предоставя алтернативен поглед върху случващото се по света и у нас.

pe6o1975

Цитат на: Михаил-Иванов;318057Алфа тв трябва да я има и в останалите градове чрез мултиплексите,защото не всичко от запада и САЩ е черно на бяло или мед и масло.Алфа тв предоставя алтернативен поглед върху случващото се по света и у нас.
Това е така НО
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

Преско Преско

Цитат на: pe6o1975;318081Това е така НО
Това всеки може да го направи на фотошоп и какво от това не доказва, че е вярно! Алфа е телевизията на истината гласът на народа и е нужно да стига до всеки български дом, а дали човекът ще гледа или ще повярва вече си е негова работа! ;)

civica

Цитат на: tzvetann;318138.............А относно темата аз съм абсолютно на мнението на Дедал. ;;650

Което не е по темата ! :)Питането е конкретно , не че няма и други варианти .
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

Цец0

Цитат на: civica;318150Което не е по темата ! :)Питането е конкретно , не че няма и други варианти .
Защо да не е по темата? :lol15: Разликата е супер минимална и по-добре да дадеш 40-50лв отгоре, но да си вземеш нещо по-читаво. Отколкото дървените LG-та, в които очевидно си влюбен ти. Все пак телевизор не се купува през половин година...

civica

Аз ли трябва да ти обяснявам защо не е по темата ?
А тези LG -та са толкова дървени , колкото и Самсунга , но поне са по-евтини ! Нямам нищо против някои модели Самсунг , но при LG намирам същото и то на по-ниска цена с по-голям екран и по-добре позиционирани и големи субтитри . ;)

ЦитатВсе пак телевизор не се купува през половин година

В това напълно ли си сигурен ? :worry:
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

Цец0

Ок, намирай си. Всеки с потребностите си. Макар честно казано и аз да съм фен на LG и да го предпочитам като цяло пред Самсунг в този клас избора би ми паднал на въпросния Самсунг.

Цитат на: civica;318157В това напълно ли си сигурен ? :worry:
Да, сигурен съм :lol15: Стига да не се правиш на парвеню и келеш нормалния цикъл на един телевизор е около 2-3 години. А някои хорица си карат и по 5 и повече. Все пак тук става въпрос и за доходи.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания