Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Родилни напъни :)

Започната от maxxyz, Декември 26, 2010, 09:15:02 PM

« назад - напред »

Rabin

Цитат на: GeorgiD;312795Само за справка- AMD A10-7850K е новото APU изкарано януари месец тази година, и чипът е с кодово име Kaveri. Т.е е state-of-the-art технология ;) :gigi0000:

Друга тема е, че производителността не е най-високата възможна, но пък графиката вградена в него е най- най ;)

Но това е евтин комп за 1000 лева, 2008 година съм хвърлил 315 долара за тоя моя процесор, в България е бил 700-800 лева тогава ;)

Celeron едва ли ще плейва HD филми без бая да се мъчи.
http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+A10-7850K+APU+with+Radeon+R7+Graphics
Почти на половина на Ксеона! И 1000 лева хич не е евтин, аз купувам за няма 700 лева конфигурация с кутия и SSD. И гаранция!

Цитат на: Продуцентът;312792Ти може и да го използваш, но не му използваш потенциала, за филми и музичка едно целеронче ще ти свърши същата работа и даже няма да откриеш разликата.
И пасианс да пуснеш - натоварва процесора на 100% докато зареди. Колкото по-мощен, толкова по-бързо. И не е само до него, ами и честотите на паметта, и много други неща важат!

Ивайло Шаклев

Medi@Link ML1150S
SAMSUNG UE48JU6440
Skyworth hph07

Радионов

А иначе индивида с ник Калиакра продължава да плюе в другия форум по най успелия български тим тази година, hitmane смачкай дъртата мастия.;;650 Другия е без коментар.

bu12tras

Заслужава ли си да споря с дърт педераст според теб ?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Радионов

Цитат на: hitman;312986Заслужава ли си да споря с дърт педераст според теб ?

Пускай го в трапа.;;650

bu12tras

Да ходи да го шибат манафите те ги обичат такива мазньочи като него, а и е плешив още повече ще им допадне.

GeorgiD

Цитат на: дрим;313116Всеки си има мнение по въпроса, аз не искам никой да се съгласява с мен ;)

А пък след мачовете пак ще коментираме.

Може да го баннеш, заради циничното му заяждане. Ще ми обяснява тоя разликите между желание и прогноза и как не можели да бъдат едно! :e055:
Ей така, да си пие хапчетата, барам се поочовечи, един месец примерно ;) ;;650 ;;513 ;;675

Бате Минчо

Цитат на: GeorgiD;313127Може да го баннеш, заради циничното му заяждане. Ще ми обяснява тоя разликите между желание и прогноза и как не можели да бъдат едно! :e055:
Ей така, да си пие хапчетата, барам се поочовечи, един месец примерно ;) ;;650 ;;513 ;;675
И защо трябва да ме банва? Защото имаш прекалено ограничен мозък и не може да направиш разлика между две напълно различни неща ли? :lol15:

Иван Георгиев Колев

едисион пингулух плус отварам жси4ко без диемите на ирдето  отбулсат ком благодара

Иван Георгиев Колев

с едисион пингулух плус не ми се отварат каналите на ему от булсат ком  вси4ко друго се отвара благодара

sky2

Цитат на: Иван Георгиев Колев;313399едисион пингулух плус отварам жси4ко без диемите на ирдето  отбулсат ком благодара
А, учебника по Български отваряш ли?

Иван Георгиев Колев

помогни ми ако искаШ

гъзар

Цитат на: Dalavera;314121за фенове тузари! ;;650
Значи и за гъзари:)Пишете и мен.

гъзар

Цитат на: pantsiani;314148Заведението въобще не е евтино.

Колега,няма да ходиме всеки ден.Един път ще се изръсиме,ако не ти е по джоба,ще те почерпиме.Не си се записал;;basi

SERHI1970

Цитат на: pantsiani;314148По неграмотно обяснение не бях срещал от интелигентен човек. Улица Юнашка песен в гугъла е предостатъчна за ориентир.

За идващите от околовръстното посока Запад - на пресечката бул. Бъкстон (там пътя на околовръстното се стеснява) десен и на ул. Вихрен ( 4 голям легнал полицай) ляв. След като се пресече реката се стига до 5 кьошета - направо и веднага отдясно се стига до 2-етажна синя административна сграда - след нея е ул. Юнашка песен. Улицата е само надясно. След 150 метра е пряката Пирин, но е добре да се паркира преди нея.

За идващите от центъра по бул. Борис III - На Павлово - ляв по Пушкин и веднага ляв по Вихрен. След около 250м ще стигнете до висок блок отляво, след него е пряката Юнашка песен -> наляво и си търсите място за паркиране.
От Борис III тук може обратен в локалното, но след влизане от ул. Пирин единственото удобно място за паркиране е преди първия панелен блок пред него от дясната страна.

За идващите от бул. Бъкстон посока Витоша - след светофара на ул.Т.Каблешков (фантастикото), карате до първия легнал полицай, където е ул. Вихрен (има знаци за пешеходна пътека) -> десен и отдясно след около 300м трябва да се види 2 етажна административна сграда. След нея надясно по ул. Юнашка песен си търсите място за паркиране.

Може да се влезне и по ул. Пирин от локалното на Борис, но е по-неудобно за паркиране около заведението. Заведението въобще не е евтино.

Я дай ценоразписа на кръчмата.:;803
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания