Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, 11-10-2010, 17:05

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

slaitt

Къде изчезна BOX TV на сателита?
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

Бето

Здравейте!Някой да знае какво стана с тв Родина.

сарандов

И при мен ги няма двете телевизии!Какво ще правят някой да знае?

Паоло Гети

И Агро ТВ е аут от вчера.
 Неприятното е не само, че премахват канали, но и че не се появяват други на тяхно място да ги заместят.
 Явно ще трябва да се прави нова тема "Изчезващи канали на Vivacom TV"

Milenrec

E как да няма нови канали ,на мястото на спрените канали се пускат двата канала от пакета на Диема Екстра,не им са дават кинти за нов транспондер!

Паоло Гети

В грешка си.
 Спортните Диеми ги пуснаха още преди месец и половина на нов транспордер - 11498.00
 Agro TV беше на 11673.00, Родина на 11468.00 и BOX TV на 11550.00 и липсват от вчера и няма как Диемите да са ги заместили.;)

Дато

Цитат на: Паоло Гети;364562В грешка си.
 Спортните Диеми ги пуснаха още преди месец и половина на нов транспордер - 11498.00
 Agro TV беше на 11673.00, Родина на 11468.00 и BOX TV на 11550.00 и липсват от вчера и няма как Диемите да са ги заместили.;)
Я спри да залъгваш като не си проверил случая. Милен е напълно прав. Виваком спряха сумати канали, за да спрат активирания преди месец транспондер 11 498 и да качат по останалите честоти Diema Xtra HD пакета. Днес окончателно 11 498 е спрял излъчване. Така, че Виваком има много да обясняват какво правят. Ако следеше нещата по-отблизо щеше да си забелязал, че на 30-ти Виваком размениха честотите на Box TV и DSTV. И така Box за 1 ден се беше озовала на честота 11 468, а DSTV и до днес е на 11 550 вече от 2 дни.

TPOTOAP

Дато

Цитат на: TPOTOAP;364585Честито :lol15:

О, това не е нищо ново. Я виж положението при Dorcel HD? Пак е същата работа като с Трейс. Виваком започнаха много да си позволяват. Алчни и безскруполни същества. Спряха сумати канали заради тъпия Diema HD пакет. Поне да бяха заменили каналите с нови или пък да бяха подобрили качеството на оставащите канали. Те пак гледат да минат тънко като спряха 11 498 днес.
IDXtra тръгна днес. Това е новото

TPOTOAP

A Дискавъри сайънс къде отиде

Дато

Цитат на: TPOTOAP;364588A Дискавъри сайънс къде отиде
Той така или иначе беше непреведен на БГ език.

Morgatastz81

брово но ВИВАКОМ че пуснаха RTL 2 ;;573;;675

калоянк

Цитат на: БатеГойко;363097HBO GO е само за кабел.Що ли я коментирате в раздел "Сат ТВ на Виваком"?
Защо да е само за кабел? Аз имам пакета активиран на DTH и си ползвам HBO GO!

Мишка

Това са новите пакети от брошурата за април:

Ясно е че трябва да имаш HBO пакет за да гледаш HBOGO. Аз си пуснах за 6лв. Пакет HBO с HBOGO гледам си на смарта каквото си искам в HD резолюция.

Мишка

Да пускаш си за 6лв HBO и HBOcomedy и си гледаш HBOGO.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания