Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, 11-10-2010, 17:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

сарандов

Цитат на: gesh;359626Да, не са ги спирали на IPTV.

А на сателитната дали ще тръгнат пак има ли информация?

bu12tras

Цитат на: gesh;359626Да, не са ги спирали на IPTV.
Не работят си каналите.

Sent from my Note 3

minyor4o

Цитат на: bu12tras;359636Не работят си каналите.

Sent from my Note 3
Няма ги на сателита на мен ми казаха че били негарантирани и не се знае дали ще ги има на сателита вече!Става въпрос за Bg Music Channel и Фен Фолк!

bu12tras

Човека питаше за iptv не за сателита

Sent from my Note 3

wlad_69

Браво! Чудесно за FOX HD, че вече е на сателита. Двата, Bg Music Channel и Фен Фолк, могат спокойно да бъдат пропуснати, тъй като има алтернативни канали - Box TV и Folklor TV. Колкото повече HD, толкова по-добре.

Дато

Днес изненадващо HBO премина на честота 11 468. А Discovery Science е преминала към 11 550 ???? :s101 Много странности вършат напоследък. Интересното е, че дори и след промяната на честотите, старите SID номера са същите на каналите.

kristian93

Днес забелязах, че в новия каталог на Виваком за март месец са пуснали HBO GO, но странно никой не знае за това. Уж е безплатно и се заявява на 123, но от операторите им сякаш за първи път чуват какво е това HBO GO, а в сайта на HBO все още ги няма в списъка на предлагащите HBO GO. Странно как става регистрацията? Накой ако има опит нека сподели.

krasivn

Live shopping

Intelsat 12 (IS-12) (45E) -  A new channel has started in DVB-S2 Clear: Live shopping (Bulgaria) on 12568.00MHz, pol.V SR:8333 FEC:2/3 SID:73 PID:1500/1510 Bulgarian. (13h57)

Интересно що за канал е това, по името съдя че ще е нещо за телешопинг. За сега виждам че е черен екран няма.

Дато

Цитат на: krasivn;362841Live shopping

Intelsat 12 (IS-12) (45E) -  A new channel has started in DVB-S2 Clear: Live shopping (Bulgaria) on 12568.00MHz, pol.V SR:8333 FEC:2/3 SID:73 PID:1500/1510 Bulgarian. (13h57)

Интересно що за канал е това, по името съдя че ще е нещо за телешопинг. За сега виждам че е черен екран няма.
Вчера го добавиха на сателита. Реално няма такъв регистриран ТВ канал в СЕМ. Виваком(НУРТС) от известно време тотално изтрещяха и имам чувството, че нещо не са в ред нещата при тях.....

krasivn

Канала може да е регистриран и в чужбина някъде, не е задължително да е в страната. Но пък знае ли човек то всичко може да се очаква вече.:)

Мишка

Цитат на: kristian93;362507Днес забелязах, че в новия каталог на Виваком за март месец са пуснали HBO GO, но странно никой не знае за това. Уж е безплатно и се заявява на 123, но от операторите им сякаш за първи път чуват какво е това HBO GO, а в сайта на HBO все още ги няма в списъка на предлагащите HBO GO. Странно как става регистрацията? Накой ако има опит нека сподели.

Вече го има http://www.hbogo.bg/pages/operators.aspx

калоянк

Цитат на: Мишка;363077Вече го има http://www.hbogo.bg/pages/operators.aspx
На мен пък ми звучи като да е БЕЗПЛАТНО само за абониралите се за HBO пакета?

Cofybreak

Цитат на: Мишка;363077Вече го има http://www.hbogo.bg/pages/operators.aspx

На мен Тоя линк ми дава това:

И никъде не мога да кликна, че да избера нещо! ;;516
Пък и неграмотниците една запетайка не можаха да сложат.
Човек ще си помисли че може да избере 1 от 4!!!

БатеГойко

Цитат на: kristian93;362507Днес забелязах, че в новия каталог на Виваком за март месец са пуснали HBO GO, но странно никой не знае за това. Уж е безплатно и се заявява на 123, но от операторите им сякаш за първи път чуват какво е това HBO GO, а в сайта на HBO все още ги няма в списъка на предлагащите HBO GO. Странно как става регистрацията? Накой ако има опит нека сподели.
HBO GO е само за кабел.Що ли я коментирате в раздел "Сат ТВ на Виваком"?

TUISTERa

Защото не знаят за къде се отнася, питали са и отсреща също не са знаели :) Нормално е да е в грешна тема, след като няма как да разбереш коя е правилната :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания