Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, 11-10-2010, 17:05

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

братушка

Може и да си прав. Не бях се замислил, че Вива със сателитна ТВ започнаха сравнително отскоро и може направо с ХД примници да са започвали. Не съм им проследявал историята.
Ако е така наистина има смисъл да разкарат СД дублиращи се канали.
Но пък сега имат по-голяма обща бройка канали :) Реклама, баце... :)

Дато

Цитат на: dzumba;432491E тия имат ли s приемници?Не почнаха ли от самото начало на s2?
Стартираха с S2 приемници,  но неподдържащи HD.
Относно подмяната на SD приемниците с HD,  при Виваком е безплатна и не отказват,  поради липса на бройки. Ако изобщо има останали абонати с SD приемници,  те са на най -ниския план,  в който няма HD канали.
Това не е като при БУЛСАТКОМ да чакаш с месеци за нови приемници. Новите се получават срещу преподписвсне на договора

баисар

Така като чета коментарите за качеството на тв при виваком.. при която и кабелна телевизия да е.. качеството на каналите е в пъти по високо.. и на HD.. и на SD.. с трици маймуни не се ловят.. няколко tp.. натъпкани с по 20 канала.. за по тънко.. икономията е майка на мизерията :)
***Satintegral rocket*80cm Emme esse(1,9-13-19,2)***Samsung QLED ****A1  39/42E***

Дато

Цитат на: баисар;432495Така като чета коментарите за качеството на тв при виваком.. при която и кабелна телевизия да е.. качеството на каналите е в пъти по високо.. и на HD.. и на SD.. с трици маймуни не се ловят.. няколко tp.. натъпкани с по 20 канала.. за по тънко.. икономията е майка на мизерията :)
Транспондерите на НУРТС са с по около 20 канала, а на Виваком ТВ са с по около 40 канала. Качеството от транспондерите на Виваком ТВ е като за онлайн приложение за телевизия.
При тези на НУРТС положението е горе-долу приемливо откъм качество на картината и аудиото.

мнн

Цитат на: dzumba;432491E тия имат ли s приемници?Не почнаха ли от самото начало на s2?

трябва да правиш разлика между s/s2 и sd/hd!

dzumba

Ми забравил съм,аз съм вече на UHD!:(

Ще е тъпо да са тръгнали с S2,без HDMI отзад!Затова питам!

сарандов

Цитат на: dzumba;432501Ми забравил съм,аз съм вече на UHD!:(

Ще е тъпо да са тръгнали с S2,без HDMI отзад!Затова питам!

Какво гледаш на UHD? Клипове на пайнер в интернет ли?

dzumba

Да,досетлив си!

eMTech 300

И на 8 к  пак няма да ги гледам !

Хоризонт

Цитат на: eMTech 300;432556И на 8 к  пак няма да ги гледам !

Ще гледаш крив макарон:D
С операторския им скопен приемник ни връщат в бай тошовото време на целите проводници;;516

Колеги да попитам - защо канал 1 *да не се бърка с БНТ HD* се излъчва в HD формат само на ефирна, а по сателитните и по кабеларките е със стандартна резолюция!
;;513

Дензел

Цитат на: Хоризонт;432640Ще гледаш крив макарон:D
С операторския им скопен приемник ни връщат в бай тошовото време на целите проводници;;516

Колеги да попитам - защо канал 1 *да не се бърка с БНТ HD* се излъчва в HD формат само на ефирна, а по сателитните и по кабеларките е със стандартна резолюция!
За да пестят капацитет. Ако ти го пусне в HD ще си заеме мястото за още 3 в SD.
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

милстан

Не на всички кабеларки е само SD, някъде го има и в двата варианта.

Дато

Днес беше добавен към приемниците EsportsTV HD на 117 позиция в DTH. Канала вече е отключен за клиенти. Нямах представа,  че този глупав канал има права за България.  Явно Виваком е единственият български оператор,  който го предлага.
Ама иначе няма място за Eurosport 1 HD, FOX HD или HBO HD, но за гореспоменатия безизветен канал има ...

георгиеф

поне да пуснат bg BG MUSIC CHANNEL а те само простотии пускат при това допълнително платени:)

wlad_69

За нищо не става този мизерен оператор! И това ми било национален телеком! Не спирам да се чудя защо им е това количество за сметка на качеството. Ама не е луд тоя, дето яде баницата...

Дано сателитът на Булсат бъде успешно и по-скоро пуснат в експлатация, че положението е отчайващо.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания