Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, 11-10-2010, 17:05

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Mys7Ic

Пак спря днес за секунди точно преди да почне второто полувреме на ботев - черно море по диема спорт. Гледам, че Планета хд е с гадно качество в сравнение отпреди 1 година.

сарандов

Качеството на всички канали е ужасно.

Дато

Цитат на: георгиеф;430857на същия транспондер който спира наблъскан с канали и всички се работят замазано

То да беше наблъскан само той....
HD каналите от 8 Mbps станаха 3.1 Mbps картина. Егати HD -то. SD -тата пък от 2Mbps са вече 0.8-1.2 Mbps.
Просто има плачеща нужда от активиране на нов транспондер. 11591 е идеален,  ама от там свалят сигнала за ефирните канали.  Поне да преместят ефирните канали на друг спътник. Виваком /НУРТС оперират на няколко спътника вече и нищо не пречи да разарат ефирните канали от 45 Е

аспух

То хубаво ще ги разкарат, обаче някой трябва да пренастрои всички сателитни антени по телевизионните станции, а то и няма такива, тепърва да се купуват няма да им дойде сметката.

Дензел

Цитат на: аспух;430956То хубаво ще ги разкарат, обаче някой трябва да пренастрои всички сателитни антени по телевизионните станции, а то и няма такива, тепърва да се купуват няма да им дойде сметката.
Най-тънко за всички ще е да се качат на Булсат-ския спътник, и като наем,и като въртене на антени.
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

Дато

Идиотщината на Виваком с качването на сателита им на чуждестранни новинарски канали продължава с пълна сила и днес.
На честота 11 550 се появи 40-я канал с име НТВ МИР. Страхотен бизнес нюх!  А интересните преведени на български език канали нека си излъчват... при другите оператори

георгиеф

Цитат на: Дато;431052Идиотщината на Виваком с качването на сателита им на чуждестранни новинарски канали продължава с пълна сила и днес.
На честота 11 550 се появи 40-я канал с име НТВ МИР. Страхотен бизнес нюх!  А интересните преведени на български език канали нека си излъчват... при другите оператори
сигурно тази сбирка от боклуци пак ще влезе в доп.пакет:)

Марк

Цитат на: сарандов;430865Качеството на всички канали е ужасно.
При мен качеството на картината на всички SD програми е без изменение, както преди си е.Аз гледам IPTV през ADSL, защото в гр.Лом все още няма оптика и за съжаление не мога да гледам нито един HD канал.Ако някой гледа като мен през ADSL, моля да пише и да изкаже мнение.

Дато

Цитат на: Марк;431114При мен качеството на картината на всички SD програми е без изменение, както преди си е.Аз гледам IPTV през ADSL, защото в гр.Лом все още няма оптика и за съжаление не мога да гледам нито един HD канал.Ако някой гледа като мен през ADSL, моля да пише и да изкаже мнение.

Може ли да се измери каква скорост ти вземат SD каналите по Adsl?  Интересно ми е колко Mbps е компресията на картината /звука за тази технология.  Предполагам,  че 20Mbps е плана?

георгиеф

изчезна FIESTA а се появи НТВ МИР пак за пари:)

Дато

Цитат на: георгиеф;431668изчезна FIESTA а се появи НТВ МИР пак за пари:)

С UHD качество

георгиеф

Цитат на: Дато;431672С UHD качество
ехааа наистина ли :)

Дато

Цитат на: георгиеф;431675ехааа наистина ли
Мхм. Като на канал Родина е :)

Morgatastz81

да  пуснат италианските  ITALIA 1 CANALE 5  немските RTL 2 SUPER RTL

Дато

Цитат на: Morgatastz81;431713да  пуснат италианските  ITALIA 1 CANALE 5  немските RTL 2 SUPER RTL
Ей,  това ще е върха.  Ако ти се гледат мърдащи се квадратчета по екрана на всички канали,  добре.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания