Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, 11-10-2010, 17:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

евросат

Аз си мисля, че тия от Виваком също не са нясно с милионите им тарифни планове. Целта им е да набутват клиентите със сложни условия.
За да разбере човек тарифите им, ще му трябват часове. Допълнително трябва да се четат и Общите условия, които обикновено не фигурират в договора.

георгиеф

Цитат на: евросат;433434Аз си мисля, че тия от Виваком също не са нясно с милионите им тарифни планове. Целта им е да набутват клиентите със сложни условия.
За да разбере човек тарифите им, ще му трябват часове. Допълнително трябва да се четат и Общите условия, които обикновено не фигурират в договора.

така мен прецакаха с хд лайт пакет за 3,80лв на месец без да разбера а сега неможело да мина на новите планове за сат.телевизия-това никаде го няма в другите опеатори

dwes

Днес си реших проблема понеже имам още 1 година към тези палячовци на бившия Екстра пакет + HD Lite а в офиса ми заявиха, че за да гледам "новите" канали трябва да преподпиша нов договор за 24 месеца директно пуснах молба за предсрочно прекратяване :e085:  
В понеделник ще ви информирам колко ми е струвал "развода";;650
Edision Piccollino LED/Click 100-1.9e,4.8e,13e/Click 65-39e/Samsung UE32EH5000

Дато

Цитат на: dwes;433446Днес си реших проблема понеже имам още 1 година към тези палячовци на бившия Екстра пакет + HD Lite а в офиса ми заявиха, че за да гледам "новите" канали трябва да преподпиша нов договор за 24 месеца директно пуснах молба за предсрочно прекратяване :e085:  

Е да.  Дори и да остават 3месеца до края на договора или вече е изтекъл,  трябва да се преподпише за 2 години, за да се ползва намалението. Все пак е нормално да се заплаща малко по-висока такса за канали като MOVIESTAR,  FLN,  Da Vinci,  AMS + това,  че вече HD каналите от HD light са вече в по-ниските пакети. Друг е въпроса,  че качеството на картината и звука на никой канал вече не е добро

satuser

А ако бъде спрян канал, който е описан в договора, може ли този договор да се прекрати от страна на клиента безусловно ?

ЦитатЗАКОН ЗА ЕЛЕКТРОННИТЕ СЪОБЩЕНИЯ

Чл. 231. (Отм. - ДВ, бр. 105 от 2011 г., в сила от 29.12.2011 г.,  нов - ДВ, бр. 27 от 2013 г.) (1) При доставка на телевизионни програми  от предприятията, предоставящи обществени електронни съобщителни мрежи  и/или услуги, към договора се прилага списък с наименованията на  телевизионните програми, включени в ценовия пакет.
(2) Предприятията по ал. 1 поддържат на хартиен и на електронен  носител регистър на постъпилите от потребителите жалби, сигнали и  предложения.
(3) При отпадане на телевизионна програма от списъка по ал. 1  потребителят има право да прекрати договора, без да дължи обезщетение  и/или неустойка, като отправи едномесечно писмено предизвестие.
(4) Нищожни са всички уговорки, които противоречат на ал. 1 - 3. г.)

Спирането на каналите е основание за прекратяване на договора.

ceco7

Само,че няма спрян канал !

satuser

Има, има ... Fiesta TV ;)

gogyto

Само дето тя липсва  по независещи от оператора причини :D
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

satuser

Цитат на: gogyto;433480Само дето тя липсва  по независещи от оператора причини :D
В закона е записано "При отпадане на телевизионна програма..."
А какви са причините за отпадането й, не е мой проблем . :D

gogyto

То ако важеха законите за всички тук, щеше да е прекрасно, ама не е :D
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

Цец0

satuser, леко се превъзбуждаш ми се струва.
Може да прекратиш договора си само и единствено ако отпадне канал по вина на оператора. Колкото и да се пънеш, колкото и да се правиш на интересен кое е твой проблем или не, то договор заради отпадането на канал, който е прекратен като излъчване от собствениците му и оператора няма вина за това ще прекратиш....но в някой друг живот :worry:

георгиеф

Цитат на: Цец0;433487satuser, леко се превъзбуждаш ми се струва.
Може да прекратиш договора си само и единствено ако отпадне канал по вина на оператора. Колкото и да се пънеш, колкото и да се правиш на интересен кое е твой проблем или не, то договор заради отпадането на канал, който е прекратен като излъчване от собствениците му и оператора няма вина за това ще прекратиш....но в някой друг живот :worry:

днес наи после реших проблема пуснаха ме за 2г договор+хбо каналите/трите/без тв1000 за 17,99 пакета Е твМ на месец и7,99 за хбо каналите без никакви глоби:):):):)

гонзобг

Цитат на: dwes;433446Днес си реших проблема понеже имам още 1 година към тези палячовци на бившия Екстра пакет + HD Lite а в офиса ми заявиха, че за да гледам "новите" канали трябва да преподпиша нов договор за 24 месеца директно пуснах молба за предсрочно прекратяване :e085:  
Е аз като преподписах и ми излезе преди седмица  123 лева наказание плюс наднормена месечна сметка , та ме интересува веднага ли се прекратява договора или след месец или на датата , когато  ще ми излезе следващата сметка ? Неустойката за устройствата ми беше интересно някъде да намеря,но изобщо не ми се чака до понеделник .

oldman

Може ли да ми кажете какъв е битрейта на HD каналите на вивата?
Click 100 cm, Neosat 80, Булсат 60, Zgemma H7S.

Дато

Цитат на: oldman;433528Може ли да ми кажете какъв е битрейта на HD каналите на вивата?

3.5 - 5.7 Mbps.  Повечето са с 3.8-4.1 Mbps. А преди години бяха поне 7,5 Mbps

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания