Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, 11-10-2010, 17:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

wlad_69

Цитат на: Марк;429086При мен се отваря.
Странно. От Германия не се отваря:s104

Марк

Цитат на: wlad_69;429088Странно. От Германия не се отваря:s104
Аз съм в България.

wlad_69

Цитат на: Марк;429089Аз съм в България.
Разбрах. От чужбина обаче не става да се отваря.
Пробвах и с Модзила, и с Експлойър, ама не ще.

певеца73

Цитат на: wlad_69;429094Разбрах. От чужбина обаче не става да се отваря.
Пробвах и с Модзила, и с Експлойър, ама не ще.
И от Испания не може.

георгиеф

hola vpn и влез бг аипи адрес;;650

Дато

Брей.  Виваком днес тотално са се о****и. Престарали са се и от днес VTV е с кодировка и блокирано излъчване като новите канали от събота. Направо и bTV да блокират, за да се гледа само с преподписвсне

сарандов

Днес заявих новия пакет TV L (бях на пакет EXTRA)цената е 22.99лв.без промоция.Разликата в цената от преди е,че сега ще плащам с 1.50лв.повече.Направих го по телефона на 123 без предписване на договора и без удължаване на договора.

Мишка

Е как го направи този номер? И аз съм на EXTRA оператора ме прати в офис, а в офиса нищо не можаха да направят. Исках да мина на XL+FiberNet

сарандов

Цитат на: Мишка;429210Е как го направи този номер? И аз съм на EXTRA оператора ме прати в офис, а в офиса нищо не можаха да направят. Исках да мина на XL+FiberNet

При мен няма оптика и съм на сателит.С разговор с оператор от 123 днес минах от пакет EXTRA на пакет  TV L.

Дато

Цитат на: сарандов;429211При мен няма оптика и съм на сателит.С разговор с оператор от 123 днес минах от пакет EXTRA на пакет  TV L.

А новия "договор" по телефона за колко години е?

георгиеф

Цитат на: Дато;429213А новия "договор" по телефона за колко години е?
голямо прецакване с тези нови пакети- екстра пакет хд лайт които е какво остава...освен преклучване на договора:)

сарандов

Цитат на: Дато;429213А новия "договор" по телефона за колко години е?

Аз си поднових договора август месец пак  за 2 години.Днес минах на новия пакет без удължаване и без предписване.

Дато

Цитат на: сарандов;429217Аз си поднових договора август месец пак  за 2 години.Днес минах на новия пакет без удължаване и без предписване.
А уж се говореше,  че преминаването ставало само с удължаване на срока чрез преподписвсне и то само в случай,  че остават по- малко от 3 месеца до края на настоящия договор. Кога обещаха да ти пуснат новите канали?

сарандов

HD LITE пакета отпада а каналите влизат в новия пакет TV L.Така казаха от 123.

сарандов

Цитат на: Дато;429218А уж се говореше,  че преминаването ставало само с удължаване на срока чрез преподписвсне и то само в случай,  че остават по- малко от 3 месеца до края на настоящия договор. Кога обещаха да ти пуснат новите канали?

Към 00.00 часа тази нощ ще е активен новия пакет.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания