Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, 11-10-2010, 17:05

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

ceco7

Цитат на: satuser;428887От 123 казват , че все още новите канали не са достъпни . Това важи за всички абонати . Няма да е необходимо преподписване .

А когато станат достъпни в IPTV дали ще ги отключат за съществуващите договори. Съмнително . Днес сутринта оператор от Виваком ми каза да заповядам през март 2018 за преподписване и аз му казах " Вие сериозно ли искате да чакам година и половина ?! ". Поне при мен такива са датите. Тогава  човека направи консултация и каза да звънна пак в понеделник ...

РосенНедков

Ceco7, при мен е същата игра... подписах 2 годишен преди 2 месеца.  Каката от 123 каза,  че ще си гледам същите канали както и преди, след като преппдпиша щемога да започна да ползвам новите условия (2018). Иначи излишна врява, всичко си върви на IPTV,  само подредбата е нова,  дори по-добра.

Sent from my Lenovo Z90a40 using Tapatalk

BACATA

ТОВА Е ЖИВО ИЗНУДВАНЕ ОТ СТРАНА НА ВИВАКОМ КАТО НИ ЗАДЪЛЖАВА ДА ПРЕПОДПИСВАМЕ ЗА ДА ГЛЕДАМЕ НОВИТЕ ПАКЕТИ.ТОВА СИ Е ЖИВА ИЗМАМА.ВНИМАВАЙТЕ НЕ ПРЕПОДПИСВАЙТЕ С ТЕЗИ ХОРА.АЗ ТВЪРДО НЯМА ДА ПРЕПОДПИСВАМ С ТЯХ.ВИЖДАТ,ЧЕ НА ПОВЕЧЕТО АБОНАТИ ИМ ИЗТИЧАТ  ДОГОВОРИТЕ И ИСКАТ ДА ГИ ЗАДЪРЖАТ ПО ТОЗИ НАЧИН.ТРЯБВА ДА СЕ СЕЗИРА КЗП.

TUISTERa

Ще сезираш кзп дръжки, от къде на къде? Никой оператор не е длъжен да ти пуска новите канали безплатно и автоматично, при положение , че имаш действащ срочен договор можеш да предоговаряш при изтичането му, ако имаш действащ безсрочен договор няма проблем да си преподпишеш за новите канали.
Можеш обаче, да сезираш КЗП при неспазване на договора от страна на Виваком. Коя клауза не е спазена при пускането на тези нови канали ? :s101

Ако са ти спряли канали можеш да сезираш, но ако са пуснали нови и не можеш да ги гледаш това си е лично твой проблем ;;650

Morgatastz81

виваком станаха  по зле и от булсатком   датминаха ги по простотия

Цец0

За тази практика с нови канали и преподписване, за да се гледат "благодарете" на малоумниците от Виваком, които в момента управляват Мтел. Те бяха "пионерите" в България за това безумие... Страха сериозно е натиснал ръководствата на тези оператори и това са отчаяни вече опити да закрепостят клиентите си.... А Декември и Януари ще им се стъжни още повече.... :)

ceco7

.... А Декември и Януари ще им се стъжни още повече....

Какво ще става тогава?
Хайде да обсъдим следния казус : По условията на сегашната промоция на новите Тв канали, която е за октомври , новите канали в новите пакети могат да се гледат от нови и съществуващи клиенти. За новите е ясно. За нас ,които сме с договори се казва ,че това става при промо периода в последните три месеца от договора. Втората възможност е с подписване на нов договор със съответно по-висока обща цена. Аз дори да искам да приложа втория вариант няма как да стане. Така е, защото при сегашните ми 47 лева на месец , при нов договор цената на новият XXL+ пакет "200+ канала 51 HD+100 Mbps" е 40,79 лв. с вкл HBO и CINEMAX. Няма как да бъда над старата си тарифа дори и Диема екстра да добавя отново . Какво става при това положение - нищо.

BACATA

Цитат на: TUISTERa;428981Ще сезираш кзп дръжки, от къде на къде? Никой оператор не е длъжен да ти пуска новите канали безплатно и автоматично, при положение , че имаш действащ срочен договор можеш да предоговаряш при изтичането му, ако имаш действащ безсрочен договор няма проблем да си преподпишеш за новите канали.
Можеш обаче, да сезираш КЗП при неспазване на договора от страна на Виваком. Коя клауза не е спазена при пускането на тези нови канали ? :s101

Ако са ти спряли канали можеш да сезираш, но ако са пуснали нови и не можеш да ги гледаш това си е лично твой проблем ;;650
ПРОЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО,ЧЕ СЕ ИЗНУДВАТ АБОНАТИ ДА ПРЕПОДПИСВАТ ЗА НОВИ ДОГОВОРИ ДА СЕ ГЛЕДАТ КАНАЛИТЕ НЕ ПРИКАЗВАЙ НА АБА,КАТО СЕ КАЗВА ПО СЕЛСКИ:lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15:

Morgatastz81

новите канали са пълнеж  не са нужни  добре си бяха пакетите   тоя спътник на булсат   яко спече виваком

manechi

Цитат на: TUISTERa;428981Ще сезираш кзп дръжки, от къде на къде? Никой оператор не е длъжен да ти пуска новите канали безплатно и автоматично, при положение , че имаш действащ срочен договор можеш да предоговаряш при изтичането му, ако имаш действащ безсрочен договор няма проблем да си преподпишеш за новите канали.

А човешко ли е според теб ?

TUISTERa

Цитат на: manechi;429018А човешко ли е според теб ?

По принцип моралната страна на нещата не я гледаме, тука говорим чисто договорно.

И все пак, Човешко ли е?!? Еми ще ти кажа, пускаш си тв на 100 канала и плащаш 10 лв, оператора договаря още 10 канала като за тях плаща еди колко си пари на месец, и искаш да ти ги пусне на тебе без пари :s101 Това е варианта да има нови канали без да се вдига цената, цената е преподписване на договор. Разбирам, че не го разбирате, разбирам , че според вас трябва да ви пуснат 1000 канала за 10 лв, еми и аз искам... Ама оператора има разходи и на който не го устройва просто го сменя.
Човешко ли е да искат преподписване за новите канали? Задайте си въпроса, човешко ли е вчера оператора да е плащал примерно 1000 лв за права, днес вече да плаща 1100 лв и да не вземе нищо в замяна от тебе? Цецо, тази практика не е лоша, лоша е практиката в Махането на канали за които е подписан договор. Лоша е практиката за вдигането на цената от ТВ Канал с ударение на препоръчителното в ценатам Лоша практика е да имаш договор за канал (Нова спорт) и да го изпразнят от съдържание за да плащаш за друг. Лоша практика е да ти кажат, че ти предстоят преговори за други канали и ако сега не клекнеш после ще те е*ат. От моя гледна точка това с каналите съвсем не е лоша практика, а е просто равностойно на по-добра оферта за същата цена! Това при мобилните оператори му викате оферта, а при тв операторите е лоша практика нали? Дали като пуснат план с 500 минути за същите пари като плана със 100 минути не те карат да преподпишеш с нов двугодишен за да ги получиш?!? Еми така е в договорния свят
Разберете ме, не защитавам виваком, обяснявам ситуацията от гледната точка на човек който е по-средата между тв канал и краен абонат ;;650

Цец0

...само, че олигофрените от Мтел за да пуснат въпросните "нови" SD бълвочи премахнаха 7-8 HD канала, ако не си спомняш. А върха на наглостта при тях беше, че обясняваха, че са премахнати, за да се разнообрази програмната схема. А "разнообразието", коствало тази секира можеш да го видиш само ако преподпишеш....
Разбирам, че работиш в кабелен оператор.
Но защитата на подобна малоумщина е чиста подигравка с клиента.

P.S. И ми е интересно как ще коментираш казуса с колегата, който и да иска да преподпише няма да може, защото в момента по-висок пакет от текущия му няма?

TUISTERa

Чакай, това ми е ясно и още в първия си пост съм писал че премахването на канали си е за жалба!!!

Цитат на: TUISTERa;428981Можеш обаче, да сезираш КЗП при неспазване на договора от страна на Виваком. Коя клауза не е спазена при пускането на тези нови канали ? :s101

Коментара е много лесен - имаш подписан договор за 100 канала, когато си го подписвал си се сългасил да получаваш тия 100 канала за 2 години и да си плащаш за тях, като междувременно няма значение какви оферти излизат. Това с вдигането на тарифния план винаги е било с ТАВАН най-горния план, защо сега да е по-различно?!

Цец0

Каква жалба? Сякаш не си наясно, че те отхвърляха всяка една жалба, защото според тях това не е отпадане на канал? И само нахалните, които минахме през КРС успяхме да си анулираме договорите..

TUISTERa

За това, че държавата не работи не са виновни операторите ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания