Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Vivacom

Започната от dsc, 11-10-2010, 17:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Цец0

Глупости, нещо май бъркаш понятията в този случай.
Тук жалбите бяха отхвърляни точно от оператора, а държавата, в лицето на КРС си свърши работата!

TUISTERa

Ти сам каза, че кзп не са си свършили работата. Не може оператора да каже на кзп какво да реши. Също така ти сам каза,че сте ползвали крс(които по принцип си говорят само с фирми и частните лица при тях не са фактор)
Всъщност ти кзп не си споменавал никъде, но аз говоря за тях, а ти каза че отхвърляли жалбите, като си имал в предвид оператора, за това стана объркване. ;;650

Цец0

Ако обичаш чети внимателно какво съм писал. С тази защита, която правиш на твоите колеги вече започваш да прескачаш редове при четенето ми се струва :lol15: Работата в казуса, който коментираме не си свърши оператора. Лично аз не съм се занимавал изобщо с КЗП. Проблема ми бе решен директно от КРС, за да пиша, че не са си свършили работата. След като се премахне канал е работа на оператора да те освободи от договора си. А не да те прави на маймуна да пускаш допълнителни жалби по всякакви комисии. И именно защото ме направиха на маймуна при освобождаването от договора, то сега съвсем умишлено и сериозно ги освобождавам от присъствието на мои бивши клиенти в мрежата им :)

TUISTERa

Те са ми конкуренти, не бих могъл да ги защитавам, който е разбрал какво искам да кажа е разбрал.
 Но твоите отговори са на моите "писаници", а аз съм писал за жалба до кзп, което автоматично означава, че и ти си писал за отхвърлена жалба от кзп, понеже не си уточнил че е отхвърлена от оператора. Айде да не се заяждаме, щото става смешно, ти като беше в ментел тука лоша дума не даваше за тях да се каже, сега станаха най-скапаните ...
Аз отбелязах своята грешка, ти ако искаш продължавай да си мислиш , че съм адвокат на дявола

Цец0

Нормално е да съм ги защитавал. Все пак това беше мястото, където съм си вадил хляба с труда си. А сега ги плюя, защото некадърниците, които назначиха да ръководят компанията я съсипват. И малко или много ми е болно. Защото, когато започнах там клиентите и бяха едва 200 хиляди, а като напуснах бяха над 4 милиона и половина. Сещай се, какво съм оставил там...  А ти в момента, дали умишлено или не правиш абсолютно същото, което правих и аз преди време, защитавайки работодателя си и неговата политика. И затова е меко казано нелепо да ми правиш забележка за това.

ceco7

Не спорете заради тези , които не заслужават вниманието ни. В крайна сметка ако този оператор държи на клиентите си ще отключи каналите веднага и без въпроси на тези плащащи съответните суми. Например : Тези , които са плащали по 25, 35 или 45 лева за пакетите си, да получат аналога на съответната сума при новите пакети. Така няма да има недоволни, дори напротив. Виваком няма да загубят нищо и ще спечелят сигурни стари и покрай тях много повече нови клиенти. Но сега, специално в този случай трудно ще преглътна , че плащам по-голяма такса от новите клиенти и не ползвам същите условия. Ще им дам тримесечното обезщетение и без мен ще загубят около 600 лв. чисто приспадайки неустойката. С голямо нежелание ще ги сменя, но има оператор предлагащ за алтернатива 50% отстъпка на първата година. Да не си мислят, че са единствени. Уникални донякъде, но не единствени. Това ще компенсира нещата.  Може и да не съм само аз напуснал кораба, да си помислят хубаво.  Не само това, но и планираното ми пренасяне на номера през идния април ще отиде на друго място , пак заради тези им действия.
 Дано някой от маркетинговият отдел на Виваком прочете това .

Дато

Виваком са премахнали пакет HD LIGHT и вече каналите от него са включени в новите пакети за DTH,  заменящи Старт,  Стандарт и Екстра

Цец0

Адаш, на Маркетинга в подобен тип компании не им пука, повярвай ми... Просто ти е бедна фантазията какви хора обикновено работят в тези отдели. Аз когато писах втората жалба до моя бивш работодател в прав текст им казах, че ще загубят стотици карти, ако не стане на моето. Защото много добре разглеждащия жалбата знаеше кой съм и какъв съм бил там. Не се трогнаха изобщо. И затова сега хем махам карти от тях на бивши мои клиенти, с които все още си поддържам връзка, хем си махнах и договора. Затова, че ако искаш пусни една жалба към оператора. И ако не удовлетворят искането ти просто им покажи среден пръст. Не е трудно ;) Не разчитай някой да чете.... На много от тях това им е под достойнството...и не четат нищо друго освен Фейсбук :)

ceco7

Това значи ли, че са преяли от клиенти ?! Странно ми е как едно такова прекрасно нещо като новите канали ще се превърне в основна причина за ядове на клиентите, вместо да ги зарадва. Сега предстои да решат какво да ни правят , а това ще стане тези дни до вторник. Поне така ми казаха от кол центъра. В сайта има условия за преминаване към новите телевизионни пакети в рамките на октомврийската промоция. Нито дума за тези с двойните пакети с интернет. Явно не е лесно от раз да покажат среден пръст на клиентите си, имащи договори отскоро и да ги пращат в промо период след почти 2 год. А до преди няколко дни даваха HD каналите си само за 5 лв.нищо че от тях може едва 10 броя читави да изброиш, а изведнъж се появяват цели 50... и други страшни отстъпки на HBO и т.н. Ако не стават нещата в наша полза ще подам както казваш една жалба онлайн, след това в офис, следва КЗП може би и или напускане...

Цец0

Дано имаш късмет с този казус. Радващото за клиентите на Виваком е, че голяма част от баластрата, която управляваше тази компания вече е в Мтел. И знае ли се, може и да е за добре това за вас :)

ceco7

Благодаря. Това с Виваком не ми е най-важното нещо и самоцел , но няма да оставя да правят каквото им хрумне. Дори и заради всички останали, не само заради мен. Жалко е че ако аз се преборя с тях и направят желаното от мен за да се отърват, това няма да ги промени и ще забият ножа на по-отстъпчивите.

TUISTERa

Цитат на: Цец0;429068А ти в момента, дали умишлено или не правиш абсолютно същото, което правих и аз преди време, защитавайки работодателя си и неговата политика. И затова е меко казано нелепо да ми правиш забележка за това.
И не можеш да направиш аналог на новите канали с нови минути и смс-и нали така? А в чужбина, пуснат ли нов план операторите , автоматично го получваш щом си на аналогична цена, така ли? Нашите са измекяри?!

сарандов

Гледам, че вече на новите канали имат EPG,но си остават блокирани!!!

wlad_69

Сайтът на Виваком отваряли ви се?:s101

Марк

Цитат на: wlad_69;429085Сайтът на Виваком отваряли ви се?:s101
При мен се отваря.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания