Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Въпроси за операторските приемници на ВиваКом

Започната от Паоло Гети, Септември 01, 2010, 12:31:06 PM

« назад - напред »

Паоло Гети

Може ли да се сложат към антената конвентори и дайсек ключ за Turksat 2A/3A (42°E) и Hellas Sat 2 (39°E) ?
Приемника позволява ли да се подредят каналите по собствено усмотрение или са подредени от оператора без възможност за разместване?

Ooo_Pepi

Цитат на: СПАРТАК Плевен;49791Може ли да се сложат към антената конвентори и дайсек ключ за 42°E и 39°E

За тяхната антена ли става дума, щото на моята аз мога да си сложа и ще стане така както ти искаш 45Е, 42Е, 39Е.
Но техните антени май още никой не ги е виждал като изключим служителите им и снимки засега няма. Не ги знаеме като тия на булсат ли са големи, съдейки по бийма на 45Е ако са такива май няма да може да се направи това което питаш.
Освен това за какво ти е да гледаш 45Е и 39Е ако си имаш второто, първото не ти трябва :worry:
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

system

Цитат на: Ooo_Pepi;49794За тяхната антена ли става дума, щото на моята аз мога да си сложа и ще стане така както ти искаш 45Е, 42Е, 39Е.
Но техните антени май още никой не ги е виждал като изключим служителите им и снимки засега няма. Не ги знаеме като тия на булсат ли са големи, съдейки по бийма на 45Е ако са такива май няма да може да се направи това което питаш.
Освен това за какво ти е да гледаш 45Е и 39Е ако си имаш второто, първото не ти трябва :worry:
Точно колкото на Булста са големи 60см.
120cm Offset dish 1xLNB Inverto 0.2db,motor Strong H-H, 80cm Offset dish 2xLNB Alps and Inverto, Dreambox 500s, Philips 2101, Strong 6355, QBOX S2 USB, Optibox Koala + Neutrino, Ubuntu Server with CCcam 2.1.4, TX-P42G20
а.k.а LZ1MMH

[SIGPIC][/SIGPIC]

botod

Цитат на: СПАРТАК Плевен;49791Може ли да се сложат към антената конвентори и дайсек ключ за Turksat 2A/3A (42°E) и Hellas Sat 2 (39°E) ?
Приемника позволява ли да се подредят каналите по собствено усмотрение или са подредени от оператора без възможност за разместване?
с каква марка и модел приемник могат да се гледат прогармите на виваком като изключим тяхния приемник и каква карта трябва кодировак и става ли тяхната карта на друг приемник.

Динко

Цитат на: botod;52162с каква марка и модел приемник могат да се гледат прогармите на виваком като изключим тяхния приемник и каква карта трябва кодировак и става ли тяхната карта на друг приемник.

Все още не се е "родил" хакера за картата на Виваком.И едва ли скоро ще стане.Тяхната защита е от най-модерните и не се записват.Това е застраховка от пиратите като кабеларките и разни шеринги.Няма други приемници все още и трудно ще има.
За някои сателитната техника е само хоби.

Cofybreak

На тая "защита" от шеринга и давам най-много 3 месеца. В момента половината канали се гледат без проблем.

BOBIKAT

Цитат на: Динко;52181Тяхната защита е от най-модерните и не се записват.
Да не стане накрая като тия с "модерната" станция :sat: в цяла Европа? Биха се по гърдите  и има-няма 2 месеца си заминаха.
In the beginning was dark, and then bang...

bmvtooo

Цитат на: СПАРТАК Плевен;49791Може ли да се сложат към антената конвентори и дайсек ключ ...?

По първия въпрос питах в офис на Виваком и ми казаха, че приемника им не можел да работи с дайсек и H-H мотор! По втория въпрос не искаха да кажат нищо (какво крият не знам)?!
HDTV DVB-S2+DVB-T2 COMBO приемник + HDTV DVB-S2+DVB-T COMBO приемник - DiSEqC 4 in 1 - 19.2°E; 16°Е; 39°Е; 42°Е + ефирни 41; 51; 57 и още 7 сат антени и др. приемници

Цец0

По вторият въпрос отговора е не, не могат да се подреждат каналите по собствено усмотрение. Доколкото знам могат да се правят само фаворитни списъци.

Цитат на: Динко;52181Тяхната защита е от най-модерните и не се записват.
:;504:;504:;504 Ще я видим тази модерна защита колко ще издържи...

sarivano

Вивакомци да дадат един банкет на DCC, че поне в Пловдив им запълниха уейтинг-листата на монтажите ,до 5-ти октомври...Иначе е весело,инсталаторите на АДСЛ сега монтират антени:)))))))
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

hajduk

Цитат на: sarivano;52215Вивакомци да дадат един банкет на DCC, че поне в Пловдив им запълниха уейтинг-листата на монтажите ,до 5-ти октомври...Иначе е весело,инсталаторите на АДСЛ сега монтират антени:)))))))
Какъвто им АДСЛ-а такава ще им е и телевизията ... ама с добра рекламна стратегия и пакетирани лайна ще вървят ... като гледам на къде е тръгнало ...
We are all born mad. Some remain so.
I\'m selfish & get on well only with alike.
Липсата на достъп до истински оръжия води до ненужна грубост!

sarivano

Цитат на: hajduk;52216Какъвто им АДСЛ-а такава ще им е и телевизията ... ама с добра рекламна стратегия и пакетирани лайна ще вървят ... като гледам на къде е тръгнало ...

Още не са Го "пакетирали":))))))Днес с един техен акаунт-мениджър обсъждахме "пакетирането",че е зададено като стратегия,но още не е стартирало.Той ме развесели с "новината" ,че нямат Инсталатори,а "сгрибат" АДСЛ-ските монтажници.Но " някога в бъдеще" щели да имат монтажници отделно
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

hajduk

Цитат на: sarivano;52218Още не са Го "пакетирали":))))))Днес с един техен акаунт-мениджър обсъждахме "пакетирането",че е зададено като стратегия,но още не е стартирало.Той ме развесели с "новината" ,че нямат Инсталатори,а "сгрибат" АДСЛ-ските монтажници.Но " някога в бъдеще" щели да имат монтажници отделно
Преговорите за аутсорсинга са в ход ... въпрос на време е да се избере фирмата инсталатор ... ама онези АДСЛ монтажници какво ще ти правят ... те таман ги научиха да инсталират едно - сега им размътиха главиците с друго ...
We are all born mad. Some remain so.
I\'m selfish & get on well only with alike.
Липсата на достъп до истински оръжия води до ненужна грубост!

Паоло Гети

Цитат на: bmvtooo;52200По първия въпрос питах в офис на Виваком и ми казаха, че приемника им не можел да работи с дайсек и H-H мотор! По втория въпрос не искаха да кажат нищо (какво крият не знам)?!

ЦитатЦецо
По вторият въпрос отговора е не, не могат да се подреждат каналите по собствено усмотрение. Доколкото знам могат да се правят само фаворитни списъци.

Каква им е презумцията каналите да са подредени от оператора без право за собствена подредба. Доста е тъпо това. Какъв е смисълът от това и има ли логично обяснение?

Крал Артур

В операторски приемник не търси логика;;650 Приемника трябва да е максимално евтин, за сметка на функциите му.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания