Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Гледане един канал от PC , друг на Dreambox

Започната от Rabin, 07-09-2010, 22:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dodo_pv

Дриймовете са с енигма 1. Включително и ДМ 7020. Снимката по-горе на колегата BOBIKAT е точна, активира се "can handle two services". Това е в Camd настройки- all Camd´s. Единствено не се активира Descriptor, според някои водело до нестабилност. Всички други отметки е добре да ги има. При мен е така. В момента, в който почне запис на нещо някъде, автоматично ми остават активни само каналите от транспондера, от който се записва. Всички други канали изчезват и нещата се опростяват.

Devnull

Аз чакам снимчица па като моята. Ама да е от DM500S

register

dodo правилно го е обяснил
който не схваща - да се харчи за 800:hammer:

BOBIKAT

Цитат на: Devnull;51401Аз чакам снимчица па като моята. Ама да е от DM500S
Извинявай, ама в момента не ми се губи от ценното време за снимки. Наистина е така, тесвал съм го още преди... имам дм500 от 2005-та. Мисля че дадох изчерпателен отговор.
Един малък едит. От онзи ДМ500, дето дистанционното му е колкото 2 мъжки пръста. Подчертавам "мъжки".;)
ЕДИТ:
Цитат на: dodo_pv;51396В момента, в който почне запис на нещо някъде, автоматично ми остават активни само каналите от транспондера, от който се записва. Всички други канали изчезват и нещата се опростяват.
Това е същото като  при ДМ800, да записваш и да прелистваш между каналите на 1 транспиондер. А за шот, трябва да исталирам пак ВЛЦ на дм500, настройки, да търся по архивите ми ... просто ме мързи.
In the beginning was dark, and then bang...

Devnull

Е като ви мързи ваша работа. Аз исках да науча нещо ново но майната му.Май ще спирам вече. Все се надах на нещо ама ваша работа.
 Май и тук ще го обърна вече само на спамкане като при Генчев.Чао на свестните работи.

Админа може да ме банне няма да се сърдя.

BOBIKAT

Цитат на: Devnull;51426Е като ви мързи ваша работа. Аз исках да науча нещо ново но майната му.Май ще спирам вече. Все се надах на нещо ама ваша работа.
Май и тук ще го обърна вече само на спамкане като при Генчев.Чао на свестните работи.

Админа може да ме банне няма да се сърдя.
http://picbg.net/u/54975/38097/474376.pdf

http://picbg.net/u/54975/38097/474377.pdf

Не мога да разбера само какво се палиш!
И понеже темата доста се размърдя, виж кой какво пита и кой какво отговаря.
Цитат на: Rabin;50646Обяснете с 2 думи какво ми трябва, за да гледам едно по телевизора, а друго по PC-то през мрежовия кабел.

Цитат на: dodo_pv;50765Това става много лесно, но само за програми на един транспондер: На имиджа на Джемини има една настройка, която позволява декодирането на повече от един канал от него. Слага се отметка за активация. След това, стартираш запис на една от програмите, която искаш да гледаш, и си я гледаш на компютъра или вързания към него TV.С дистанционното на дрийма си избираш другия канал от транспондера и си го гледаш едновременно. Проверено, работи.
[/COLOR]

А виж ти какво ме караш да правя.

Цитат на: Devnull;51226Боби а ти ми тури шот на стрийм с поне два канала наведнъж.
[/COLOR][/COLOR]

Rabin

ЦитатДжемини има една настройка, която позволява декодирането на повече от един канал от него. Слага се отметка за активация.
Къде е тази отметка?
п.с. Ся чета онова текстовото файлче горе. На първо четене не ми е ясно дали ще се гледа едно на компа, друго на дрийма.

BOBIKAT

Цитат на: Rabin;51445Къде е тази отметка?
Натискаш син бутон (сн.1), после натискаш "ОК" (сн.2), после стрелка надолу и пак "ОК".

Devnull

Я Мързела се събудил.Ама що ли трябваше по този начин да го предизвикам?;;573

BOBIKAT

;;650
Цитат на: Devnull;51484Я Мързела се събудил.Ама що ли трябваше по този начин да го предизвикам?;;573

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания