Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

BTC ADSL - Wi Fi Router - парола за достъп до рутера

Започната от Tiesto, Декември 07, 2008, 01:20:40 PM

« назад - напред »

Tiesto

Някой знае ли паролата за ADSL Wi Fi Router-ите на BTC.
Искам да си направя ръчно настройката за DynDNS директно от рутера, че ми се скапа нещо
DynDNS Updater-a (една програма дето го прави).

Въпроса е някой ако знае паролите за тези рутери да изкара един списък,
до колкото помня старите мидеми на БТК си бях намерил паролата и си бях направил
тая настройка и не ми се налагаше да ползвам доп. софтуер за обновяване на хоста в DynDNS ...

Модема ми е като тоя на рекламата в сайта на BTC, Тъмно син с една антенка !

Tiesto

Намерих я:

user : root
pass : rootWLaccess

За старите модеми:

user: root
pass: GSrootaccess

netman

Ха-ха-ха, щом сис е "справил сам"   :;504  :;504  :;504   браво!   :shock:

Ето още варианти:

user: root
pass: ZTEroot831access

username: ADSL
password: expert03
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

Tiesto

Оказа се, че новите рутери на БТК не поддържат DynDNS, а само старите модеми ! Язък за цялата гимнастика :).

netman

Остава ти комп програма ... недей слага на бокса, че може те баннат там ...  :lol:
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

Tiesto

Да проблема е, че имам проблеми с програмата DynDNS Updater и затова идеята беше да го правя директно през рутера. Но незнам как ще си реша проблема честно казано. Програмата дава някаква грешка - WinSock Error и не иска да го ъпдейтва !

iwelichkow

тази грешка ми е позната от някъде
дали не се показваче като 2 програми се "бият " за порт?
ама не съм сигурен :?

пп  що се мъча да си спомня като има гугъл :D
http://www.remotedatabackups.com/kb/kb.cfm?id=221

Tiesto

Съветите описани в тоя сайт съм го направил още преди време (без да знам или да съм чел, че така се решава проблема, просто се налагаше да си преинсталирам OS-то), останалите неща като прекалено голямо заемане на системи ресурси просто ги няма. Лаптопа ми е бърз с двуядрен процесор е, Windows XP работи и с много по-бавни компютри че даже дори с 512MB RAM, аз съм с 2GB !

Проблема е някъде в самата програма, но не мога да разбера как да го реша !

geo_1111

Цитат на: TiestoСъветите описани в тоя сайт съм го направил още преди време (без да знам или да съм чел, че така се решава проблема, просто се налагаше да си преинсталирам OS-то), останалите неща като прекалено голямо заемане на системи ресурси просто ги няма. Лаптопа ми е бърз с двуядрен процесор е, Windows XP работи и с много по-бавни компютри че даже дори с 512MB RAM, аз съм с 2GB !

Проблема е някъде в самата програма, но не мога да разбера как да го реша !
Сложи си виста,защото ще управлява много по добре двете ти ядра и повечето рам,тя е за по бързи машини.Аз трябваще да се разделя с нея,защото лаптопа ми 1.6 celeron,1 гб рам.На xp sp3 замунда едишън лети и плейва без проблем mkv/720p,1080i/
п.п Произведен в китай е,toshiba,Но е напълно легален , с международна гаранция.Независимо в кой сервиз го занесеш,прави се регистрация в сайта на тошиба и се плаща ремонта.
п.пДъното,процесора,видеото,аудиото е на intel,което води много добра работа

Tiesto

Не виждам това какво общо има с темата !

netman

Цитат на: TiestoНе виждам това какво общо има с темата !

Свиквай, гео е по-голям спамер и от тебе, момчи и коко взети заедно ... не се сърдете колеги шегувам се ...  ;)  ... пък ако случайно се поубидите ялате на по ...  ;;650 ... за исфинение  ;;513

п.с. Ооо ние все още със ужас помним как гео беше оревал форума на БулСат за онази ТВ ...  :lol:
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

kosmee

Едно малко глупаво вапросче но понеже виждам че сте компитентни по отношение на рутерите на бтк. Бях на БТК и сега ми остана WI-FI рутера ще си сменям доставчика и вапросат ми е. Доставчика към който ще се свързвам е с статично IP примерно 10.1.160.8 вазможно ли е да настроя този рутер на БТКто да си го ползвам кам този доставчик ако успея да му разбера User i passa !?!?! Благодаря ви предварително и се извинявам ако вапроса ми е глупав !

wizard05

Момчил Минков

Цитат на: kosmee;86336Едно малко глупаво вапросче но понеже виждам че сте компитентни по отношение на рутерите на бтк. Бях на БТК и сега ми остана WI-FI рутера ще си сменям доставчика и вапросат ми е. Доставчика към който ще се свързвам е с статично IP примерно 10.1.160.8 вазможно ли е да настроя този рутер на БТКто да си го ползвам кам този доставчик ако успея да му разбера User i passa !?!?! Благодаря ви предварително и се извинявам ако вапроса ми е глупав !
Ей хора, от кога БТК дават рутери? :hammer: Тези устройства не бяха ли АДСЛ модем закачен на WAN интерфейса на рутерче в една обща кутия, от където пък следва, че няма как да си разкачиш ADSL-ската част и да ползваш само рутер. Виж да си направиш ADSL бридж май може, освен ако новия ти доставчик и той работи с медни чифтове :worry:
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

nikec

аз пък не виждам причина дори и да може да го ползваш тоя бетекашки мизерлак.... забивания, прегрявания, горене...... кой ли проблем забравих да спомена :lol15:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания