Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

CCcam сървър - размяна на ц линии

Започната от dsimka, Юли 15, 2010, 11:01:42 AM

« назад - напред »

dsimka

Здравейте,

Стъкмил съм един сървър linux debian lenny,
добра свързаност, 100 мегабита интернет, 1 гигабит пииринг.
Инсталирал съм CCcam 2.1.4 , въпреки че имаше малко гимнастика.
4 процесора Intel(R) Xeon(R) CPU X3330  @ 2.66GHz, 8G рам
Естествено 24h онлайн.
Търся добри хора да обменим ц линии с научно образователна цел.
Не предлагам платени услуги, ентусиаст съм:)

хостнейм - dsim.homeip.net - трействайте, пингвайте и ако сте мераклии за размяна , пишете на лично, няма локална карта на този сървър

наздраве

netman

Наливаш такава техника и пари за нет от ентусиазъм ? ;;573;;573;;573;;573
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

dsimka

не мога да си позволя повече:)

Чък Норис

Брех, някаква странна тенденция откривам напоследък, трият ми се постове напълно необосновано. Модовете кажете си ако ви бъркам нещо по дупките и не искате да пиша, ще ви вляза в положение :lol15:
 или просто ми сложете бан и ще спрЪ да пиша.

Mod. edit: Ланселот
Не ми бъркаш по дупките разхождаш ми се по пломбите.
В една друга тема пак те бях едитнал да се осетиш малко!

DON Джолан

И мое мнение е изтрито. Най-добронамерено и шеговито мнение:
Цитат на: DON ДжоланОт теб сървъра а от нас картите, а? ;;573
Някой от модераторите се олива вече!

Mod edit: Ланселот
Олива се ДА! повечето Ви постове са направени от безмислен флууд! Хайде малко по сериозно!!!

СТАРИЯ

Цитат на: dsimka;45655не мога да си позволя повече:)
Техниката не прави сървара.;;650
[INDENT]"Майка ми тъче в завода плат за всички, за народа - и за теб и за мен - всеки да е пременен! " Детска песничка [/INDENT]

АДМИН

Вече ще се вижда във форума кой модератор е изтрил дадено мнение и защо го е направил. Опцията за физическо изтриване на постовете е забранена.

BOBIKAT

Цитат на: dsimka;45646Здравейте,

Стъкмил съм един сървър linux debian lenny,
добра свързаност, 100 мегабита интернет, 1 гигабит пииринг.
Инсталирал съм CCcam 2.1.4 , въпреки че имаше малко гимнастика.
4 процесора Intel(R) Xeon(R) CPU X3330 @ 2.66GHz, 8G рам
Естествено 24h онлайн.
Търся добри хора да обменим ц линии с научно образователна цел.
Не предлагам платени услуги, ентусиаст съм:)

хостнейм - dsim.homeip.net - трействайте, пингвайте и ако сте мераклии за размяна , пишете на лично, няма локална карта на този сървър

наздраве
Интересно ми е какво ще стане, ако и аз си пусна сървър на ЦЦам без локална карта и си разменим Ц линии с теб, или ако 10 човека така, като мен със сървъри без карти разменим такива Ц линии с теб? Какъв е смисъла?
П.С. Разбира се с научно-образователна цел, да видя дали съм споспбен да правя сървъри и да си го поддържам. :)
In the beginning was dark, and then bang...

dsimka

Няма да обръщам мнимание на подмятанията, нападките и други такива.Не са ми интересни.
Ако някой има нещо интересно да каже...добре.
До тук нищо такова не видях.
Това форум ли е или ...
Постнал ли съм спазвайки правилата?
Постнал ли съм нещо грешно?
Нямам физическа възможност да си забия локалната карта на този компютър, затова отива там през шеринг...ко толкоз, на 12 милисекунди съм до там.

Има хора които не гледат само как да се заяждат и помагат на другите.Благодаря им.
На който му преча, да ме игнорира.

Цитат на: BOBIKAT;45664Интересно ми е какво ще стане, ако и аз си пусна сървър на ЦЦам без локална карта и си разменим Ц линии с теб, или ако 10 човека така, като мен със сървъри без карти разменим такива Ц линии с теб? Какъв е смисъла?
П.С. Разбира се с научно-образователна цел, да видя дали съм споспбен да правя сървъри и да си го поддържам. :)

BOBIKAT

разбира се, това че ще е на хоп 2 (дист.2) никой не го грее.
In the beginning was dark, and then bang...

exodus

За всеки влак си има пътници.Успех

Ники

Цитат на: АДМИН;45663Вече ще се вижда във форума кой модератор е изтрил дадено мнение и защо го е направил. Опцията за физическо изтриване на постовете е забранена.

Това го правиме за да има яснота и да не остават недоразумения.
Разбира се умоляваме всички потребители да не оспамват излишно  темите а за целта да ползват чата /най-долу във форума/ за общи приказки.
Форума е за взаимопомощ и е нормално тез които не знаят, да питат, а ако някой може и има желание, да отговаря или да даде линк към вече съществуваща подобна тема. Също ако някой е решил някакъв проблем да сподели как го е направил и с това да бъде полезен на други потребители, имам в предвид на тези които не знаят а не на тези които знаят как да разрешат същия проблем и се чудят "защо чак сега е открита топлата вода".

СТАРИЯ

Ники,сам знаеш,че за над 90% от въпросите вече има отговор във форума.Самото задаване на такъв въпрос е оспамване.Лошото е че вече никой не иска да чете,а да му се налее наготово,на всичкото отгоре,накрая се оказва,че дори не знае какво точно иска. ;;650
[INDENT]"Майка ми тъче в завода плат за всички, за народа - и за теб и за мен - всеки да е пременен! " Детска песничка [/INDENT]

alex78

Цитат на: СТАРИЯ;45758Ники,сам знаеш,че за над 90% от въпросите вече има отговор във форума.Самото задаване на такъв въпрос е оспамване.Лошото е че вече никой не иска да чете,а да му се налее наготово,на всичкото отгоре,накрая се оказва,че дори не знае какво точно иска. ;;650

Точно в тази тема, НИКЪДЕ не Виждам, да има въпрос, къде,кое,как- ВИЖДАМ само че човека си е направил сървър и иска да разменя линий- Нещо лошо да има ?????
Забелязал съм във този форум има 4-5 човека който едва ли не са, Хората  създатели на Дрийм бокса,Ш.ринга и още куп работи. Като видят че и друг го може това се започва едно иронично бъзикане което е МНОГО ГНУСНО И
ПОДЛО.Извинявам се за грубите думи но това дразни.  Ако на някой съм неудобен трийте ме. Лек ден.

Ники

точно това имам в предвид:
не е важно кой колко знае а е важно кой колко помага на другите ;;513
останалото е за чата ;;650

иначе се създава излишна работа за модераторите

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания