Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Fergusson Ariva 100,100E,200

Започната от skysat, Юли 09, 2010, 10:04:57 PM

« назад - напред »

miaz74

Цитат на: palermo;53338Дясна мишка върху иконата,свойства,съвместимост,стартирай тази програма в режим на съвместимост с и избираш най-долното.:lol15:
Да, знам за компабилити мода :) . Проблема се оказа другаде - в кирилицата(заради епг-то е вкарало в инфо файла и програмата се бъгясва, на други канали конвертира без проблем), сега се чудя да "лъжа" ли info.dvr на латиница или да си намеря свестен конвертор :)

garanciq

Цитат на: maiik;53296Взимам е от човек и за това си мисля че не може да стане.
Как не може?Строяваш войводите да  минат на 2.011 за да и е кеф на Архивата.:a030:

gentu

Цитат на: miaz74;53355Да, знам за компабилити мода :) . Проблема се оказа другаде - в кирилицата(заради епг-то е вкарало в инфо файла и програмата се бъгясва, на други канали конвертира без проблем), сега се чудя да "лъжа" ли info.dvr на латиница или да си намеря свестен конвертор :)
-достатъчно е още на приемника да преименуваш името на записа така че да не съдържа кирилица!

Цитат на: Въйко;53305Ъъъъ,нещо по моя въпрос,или да си спомня вица:
Прибрал се Стоичков и го посреща иконома му.
-Здравейте г-н Стоичков,ще пиете ли чай или да си еб@ п#тк@т@ майна?!?!
-не Ти си спомни за друг лаф - на Чичовото!(защото ми се чини че се ебаваш с тези въпроси)
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

maiik

Цитат на: garanciq;53360Как не може?Строяваш войводите да  минат на 2.011 за да и е кеф на Архивата.:a030:

Извинявай нещо не те разбрах.

териминатор3

Цитат на: maiik;53337На всички програми.
Колега виж страница 22 пост #437 ;;650 и пробвай с по ниска версия на пача,при мен стана,сега всичко върви гладко,аз съм с Арива 200,;)

maiik

Цитат на: териминатор3;53371Колега виж страница 22 пост #437 ;;650 и пробвай с по ниска версия на пача,при мен стана,сега всичко върви гладко,аз съм с Арива 200,;)

Пробвах но не стана.Явно проблема е отсреща.;;650

Въйко

Цитат на: gentu;53361...защото ми се чини че се ебаваш с тези въпроси...
Да се ебавам с кое?Че питам дали мога да й задам на Аривата позициите на позиционера ми както са нагласени в момента или дали трябва да рестартирам след всяка промяна на каналите за да запомни коректно промените?
Сори за въпросите че попитах,няма да се повтори.Видя се кой колко знае и с какво помага,лаладжии :D
aatns
gmkd

tibuzdrev

Едновремено C и N линий може ли да работи

сл50061

Има ли на някой скай италия да му върви без проблеми?Да знам дали да търся в мен проблема.

skysat

Цитат на: сл50061;53423Има ли на някой скай италия да му върви без проблеми?Да знам дали да търся в мен проблема.
Ariva 100E и 200 нямат проблем със Скай Италия,работят си нормално.
Само новата Ariva20@Link засега цикли,но да се надяваме че ще се оправят нещата и при нея.

бостер

Холанците на Астра, вървят ли на Арива100, за Арива200 знам че вървят.

сл50061

А някой има ли обяснение защо Платформа и Скай Англия не вървят?;;601

skysat

Цитат на: бостер;53454Холанците на Астра, вървят ли на Арива100, за Арива200 знам че вървят.
Да работят

skysat

Цитат на: сл50061;53466А някой има ли обяснение защо Платформа и Скай Англия не вървят?;;601
Наистина с тях има проблеми,за сега не се отварят,мога да кажа само че се работи по въпроса.

митев82

Колега как да подкарам холандците сподели.
;;602

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания