Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Fergusson Ariva 100,100E,200

Започната от skysat, Юли 09, 2010, 10:04:57 PM

« назад - напред »

samisam

Няма ли модератори наоколо да поразчистят спама?
Оляхте се, колеги.

sarivano

Цитат на: samisam;58505Няма ли модератори наоколо да поразчистят спама?
Оляхте се, колеги.

Спам (spam) е използване на среда за електронни комуникации за масово изпращане на нежелани съобщения. Какво е спам? Под спам в Интернет се разбира натрапването на нежелана информация на потребителите, най-често под формата на електронни писма. Понякога повече или по-малко,със същата дума означават всякаква нежелана информация, ако човек бива затрупван с нея, докато търси по коректен начин нещо друго в Мрежата

Теб К'ВО те притеснява?Или не те кефи, че към един приемник може да има различни гледни точки?Нали при аргументиран обмен на мнения се узнава истина?
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

БАЙ ИВАН

Цитат на: сл50061;58501...... да те питам:Sky de как ти върви? Не говоря за качеството на картината.Прекъсва ли? Върви ли си нормално?
Тефтонци не гледам-мразя кучешкият им език.
Всичко може, но не всеки го може!

samisam

Цитат на: sarivano;58506Спам (spam) е използване на среда за електронни комуникации за масово изпращане на нежелани съобщения. Какво е спам? Под спам в Интернет се разбира натрапването на нежелана информация на потребителите, най-често под формата на електронни писма. Понякога повече или по-малко,със същата дума означават всякаква нежелана информация, ако човек бива затрупван с нея, докато търси по коректен начин нещо друго в Мрежата

Теб К'ВО те притеснява?Или не те кефи, че към един приемник може да има различни гледни точки?Нали при аргументиран обмен на мнения се узнава истина?
Ти на това информация ли му казваш?
Няма ли друга тема за дримаджиите, че да пишат в нея? искам да науча нещо за този приемник, може и да съм се набутал, може и да не съм, но искам да прочета нещо за приемника, а не за онези, които го имат или които го нямат. Ти нали си щастлив, че не си се набутал Кво праиш тука?

sarivano

Цитат на: samisam;58515Ти на това информация ли му казваш?
Няма ли друга тема за дримаджиите, че да пишат в нея? искам да науча нещо за този приемник, може и да съм се набутал, може и да не съм, но искам да прочета нещо за приемника, а не за онези, които го имат или които го нямат. Ти нали си щастлив, че не си се набутал Кво праиш тука?

В случая,поне за теб е информация, при такова фриволно жонглиране с непознати ти понятия.Иначе,Модовете си направиха труда ( за което им благодарим ) да открият специален раздел за Достойнствата и Недостатъците на разни модели приемници.Познай с кой откриха раздела?С Архивата - 100.Има много полезни неща там,поразгледай и ще научиш МНОГО

samisam

Цитат на: sarivano;58518В случая,поне за теб е информация, при такова фриволно жонглиране с непознати ти понятия.Иначе,Модовете си направиха труда ( за което им благодарим ) да открият специален раздел за Достойнствата и Недостатъците на разни модели приемници.Познай с кой откриха раздела?С Архивата - 100.Има много полезни неща там,поразгледай и ще научиш МНОГО
Добре, така е по-добре. Обаче разните му тънкости едва ли ще ги намеря там. Предполагам, че с 5 поста + и още 10 минуси там няма да намеря нещо ново. А ако тук намеря и не само аз решения на проблеми, които са за всички -тогава всички печелят. Сега темата не върви добре.Предполагам, че ще го потвърдят и други.

sarivano

Цитат на: samisam;58519Добре, така е по-добре. Обаче разните му тънкости едва ли ще ги намеря там. . Сега темата не върви добре.Предполагам, че ще го потвърдят и други.

Ами ако задаваш правилно формулирани въпроси ,то все някой от многото,вече опитни Щастливци или Бачи Генту ще ти отговори.Конкретен-въпрос-конкретен отговор с конкретно решение.И темата ще се развие много позитивно и полезно.А ние, печалните "дриймисти" ( -джии има в една съседна държава ) ще цъкаме с езици, четейки в мълчаливо възхищение и лекичка завист какво сме пропуснали.Така се развива тема.Тук са само субективни мнения.Успехи;;650

михоф33

Доволен съм от Аривата - работи ;;644 , па като спре ше го мислиме. Дано и поуправят малко софта и да проработи цицито и ше е екстра приемничето.
Octagon SF4008
19E+23.5E + 39E+45E

териминатор3

Колеги дайте по темата,,от 4 дена съм с сървър newcamd на 0,16 тотал тв-то,без грешка е до сега,няма насичане ,замръзване,рестартирване не се откача от сървъра всичко е ок до момента....преди с ццкама съм изпробвал около 7-8 сървъра и с всички имаше проблеми,постоянно накъсваше,замръзваше,рестартираше се,с newcamd е друго....та въпроса ми е трябва ми сървър за Дигитал + на newcamd,но от два три дена се ровя из нета и нищо не намирам,та молбата ми е ако някой намери или знае нещо по въпроса да пише..изтормозих се с тази арива ама не се отказвам;;650

сл50061

Цитат на: samisam;58515Ти на това информация ли му казваш?
Е ти от кой искаш да научиш нещо?Не е ли нормално тия които го имат да кажат какви са впечатленията им?Продавачите кво ще ти кажат?Много е гаден.Така ли ?
 И кво значи дриймаджии.Аз не съм дриймаджия или какъвто и да е.Просто искам да гледам: Платформа,Скай Англия,Скай Германия,и много единични програми които Аривата не може да отваря.Други пък които отваря прекъсват.Има и такива който вървят добре,по на зад в темата съм ги писал кои са.Не искам приемника да ми се рестартира сам,да ми фриизва.Не искам децата ижена ми  да ме питат що пак пише Scrambled и искам програмите да са ми организирани добре.Не съм дал пари за антена и мотор за да гледам Булсатком щото мен си ме устройваше и Булсатксата антена и тяхния приемник за тяхните програми и не ми фризваше нито ми се рестартираше( както някои пишат че не се рестартира аз пиша че се(рестартира) така че никой не е застрахован).Само че едно е да гледаш футболен мач( примерно) по ТВ+ на Булсат и от друга страна по Скай спорт хд ( който и да е ).Ако човек е със телевизор с кинескоп,ок.Но ако е с плазма или lcd двете са несравними.

малборо

Цитат на: сл50061;58528Е ти от кой искаш да научиш нещо?Не е ли нормално тия които го имат да кажат какви са впечатленията им?Продавачите кво ще ти кажат?Много е гаден.Така ли ?
 И кво значи дриймаджии.Аз не съм дриймаджия или какъвто и да е.Просто искам да гледам: Платформа,Скай Англия,Скай Германия,и много единични програми които Аривата не може да отваря.Други пък които отваря прекъсват.Има и такива който вървят добре,по на зад в темата съм ги писал кои са.Не искам приемника да ми се рестартира сам,да ми фриизва.Не искам децата ижена ми  да ме питат що пак пише Scrambled и искам програмите да са ми организирани добре.Не съм дал пари за антена и мотор за да гледам Булсатком щото мен си ме устройваше и Булсатксата антена и тяхния приемник за тяхните програми и не ми фризваше нито ми се рестартираше( както някои пишат че не се рестартира аз пиша че се(рестартира) така че никой не е застрахован).Само че едно е да гледаш футболен мач( примерно) по ТВ+ на Булсат и от друга страна по Скай спорт хд ( който и да е ).Ако човек е със телевизор с кинескоп,ок.Но ако е с плазма или lcd двете са несравними.
платформата се гледа идеал

samisam

Цитат на: сл50061;58528Е ти от кой искаш да научиш нещо?Не е ли нормално  тия които го имат да кажат какви са впечатленията им?Продавачите кво ще  ти кажат?Много е гаден.Така ли ?
 И кво значи дриймаджии.Аз не съм дриймаджия или какъвто и да е.Просто  искам да гледам: Платформа,Скай Англия,Скай Германия,и много единични  програми които Аривата не може да отваря.Други пък които отваря  прекъсват.Има и такива който вървят добре,по на зад в темата съм ги  писал кои са.Не искам приемника да ми се рестартира сам,да ми фриизва.Не  искам децата ижена ми  да ме питат що пак пише Scrambled и искам  програмите да са ми организирани добре.Не съм дал пари за антена и мотор  за да гледам Булсатком щото мен си ме устройваше и Булсатксата антена и  тяхния приемник за тяхните програми и не ми фризваше нито ми се  рестартираше( както някои пишат че не се рестартира аз пиша че  се(рестартира) така че никой не е застрахован).Само че едно е да гледаш  футболен мач( примерно) по ТВ+ на Булсат и от друга страна по Скай спорт  хд ( който и да е ).Ако човек е със телевизор с кинескоп,ок.Но ако е с  плазма или lcd двете са несравними.

Найс,а? Радвам се за теб.

сл50061

Цитат на: малборо;58529платформата се гледа идеал
На ццкам?

gentu

Цитат на: сл50061;58532На ццкам?
-да ,но има едно изключение!
Тези дето имат черни точки на HD каналите - сървъра ги шейпва!!!:s104
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

бебезавър

Цитат на: gentu;58534-да ,но има едно изключение!
Тези дето имат черни точки на HD каналите - сървъра ги шейпва!!!:s104

Може ли малко обяснение какво значи сървъра ги шейпва.......в крайна сметка шейпъра доколкото съм запознат има минимум количество информация което може да мине преди да се шейпне. Пак доколкото съм запознат Камовете пращат много като бройка, но малки като размер пакети..........т.е. не би трябвало да има проблем с шейпъра..........а и дори да има проблем - би следвало да изпусне един ецм, а не да му дава черни точки или аз греша относно шейпинга...........малко или много съм ползвал htb и мисля знам какво е.......за това учтиво моля за разяснение какво имаш предвид с това че сървъра ги шейпва. :s103
Знанието не ни прави нито по-добри, нито - по-щастливи. Мъдростта е свобода!
vdr: tbs QBOX S2 on Asrock ION 330 vdr, Dreambox 500s, DL-STB-S200 --> Bulsat antena 75E, Triax TD 78 - 39E,42E, Tecatel 100 - 4.8E, 9E, 13E, 16E, 19.2E, 23.5E, 28.2E.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания