Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Странен проблем

Започната от Алексиев, Юни 20, 2010, 05:58:32 PM

« назад - напред »

Алексиев

При ползване на cccam 2.0.11 ... на приемника който е сървър диема-2 не работи .. на приемника след сървъра работи .. когато сървъра пробва да гледа диама-2 само черен екран .. и това е само и единствено на диема-2.. Някой да има идея някаква !?!

П.С.  Когато зарежа сървъра на диема-2 (с надежда да тръгне) спира и преимника след него да работи .

zakiid

В нашто село-аналогичен случай!
След като пресканирах 23,5Е тия дни,заради Астрата-3В,забелязах,че NED1HD и RTL4HD НЕ СЕ ОТВАРЯТ("каката" пее с цяло гърло,всички други ХД-та се отварят?!?)

Сложих в приото това за проба:
P: 0100:00006a:1B7B # NED1HD # C+ Nederland
P: 0100:00006a:1B6C # RTL4HD
Същата ху*ня.

Има ли нещо особено при тия канали?
Като ги погледнах в Дриймбокседит-всичко им е налице(v,-apid и т.н.).
Нека някой да сподели-отварят ли се при него!

предварително благодаря
Vu+Solo4K, DM900UHD

Алексиев

Тъй като никой не отговори дълго време аз реших да викам неволята :) Изтелгих си оригиналния имидж от абком и флашнах сървъра. Тръгна си перфектно ,като пак имам диема-2. Сървъра е cccam 2.0.11. Реших да го упна малко и по метода копи-пасте му налях по нова версия 2.1.0 .. Естествено по тази схема името не се променя и продължава да си пиши че е 2.0.1 (ТОВА БЯХ НАПРАВИЛ И ПРЕДИ ФЛАША) след рестарта всички се сещат ДИЕМА2 я нямаше .. Пак на ново флаш и сега си седя на 2.0.1 и нямам проблеми.

П.С. Пробвах и evolution 2.5 - за клиент е хубаво, шаренко. Но сложа ли го за сървър цццам и почват проблемите :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания