Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Купата по футбол 2010 - една измама

Започната от nordligvind, Юни 20, 2010, 12:40:29 AM

« назад - напред »

Джак

Цитат на: ТурбоГД;44805Заложих на най-логичното, което можеше да се случи в този мач - под 2.5 гола. ;;650
Дори си пуснах и един малък залог и за -1.5 гола, който също се оказа печеливш.
Ти внимавай да не те изядат като октопода Паул - и той също познава като теб. :;803:;803:;803
Чудя се колко са спечелили букмейкърите тази вечер (и с кого си делят печалбата)? Всички, които познавам бяха с нагласата, че Германия ще е световния шампион - с оглед начина, по който играеше до тази вечер. Колко ли са лапни-шараните в световен мащаб?
Според мен финалиста е определен - Испания.
Горките холандци си сменят хотела, защото резервациите им били до 5-ти юли (не са очаквали да продължат). И да играят, съдията ще подпира испанците (помните как в последните мачове на нашите през 94-та, съдията свиреше срещу нас, защото не бяхме в плана).
Германия срещу Уругвай ще играе така, както трябваше да играе днес и най-вероятно ще заеме третото "достойно" място в този мач без особено значение.

А за 2014-та в Бразилия... :
Цитат на: Джак;44780Германия пести сили за финала... през 2014 г. ;;573
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

TurboGD

Цитат на: Джак;44811...Чудя се колко са спечелили букмейкърите тази вечер (и с кого си делят печалбата)?....
...И да играят, съдията ще подпира испанците (помните как в последните мачове на нашите през 94-та, съдията свиреше срещу нас, защото не бяхме в плана)....
...А за 2014-та в Бразилия... :
Губещ букмейкър няма, то се знае.
Явно аз нещо съм "сбъркан", защото бях убеден, че германците няма да отидат на финал;;601 ...
Та, ако има още много "сбъркани" като мен, печалбите им може да са в съвсем нормални граници.
Само да вметна, че моите фаворити вече отпаднаха и не симпатизирам на испанците.
А германците едва ли някой ще ги изхвърли по начина, по който изхвърлиха нас през '94-та.
Пък през 2014 в Бразилия, ще се накефя титлата да спечели Аржентина :twisted:.

Цитат на: Джак;44811Tи внимавай да не те изядат като октопода Паул - и той също познава като теб. :;803:;803:;803
;;602
"Never hate your enemies. It affects your judgment."

Джак

Озадачаващо обстоятелство за мен бяха коефициентите, които букмейкърите дадаха преди снощния мач.

За световен шампион:
Испания - 2,75
Германия - 3,20 (няма логика)

До тогава Германия мачкаше с отлична игра и газеше наред, накрая се подигра и с Аржентина с 4:0, докато Испания отегчаваше със скучните си мачове и безлична игра. Чудя се, как букмейкърите "съзряха" в безличната игра на Испания, новия Световен Шампион, някой може ли да ми каже? ;;601

С оглед показаното, коефициентите би трябвало да са наобратно - по-ниския за Германия. Всички я сочеха за фаворит, само букмейкърите и октопода Паул разбраха, че няма да е???

На тоя коефициент 3,20 за Германия, доста хора са изгорели с големи залози. Аз също мислех да заложа по-голяма сума, само че навреме се усетих, че има нещо гнило.

Още от тунела преди да излезат на терена, по физономиите на германците си личеше, че не излизат за да спечелят.

Убеден съм, че някой дърпа конците.
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

Стоян

Коефициентите напълно отразяваха силите на противниците. Не бива да се изпада в крайни мнителности. Испания е европейски шампион, преди година с тези играчи Барса спечели шест клубни титли, тази година отново е шампион. Тези играчи вземат топката с първия съдийски сигнал и не я дават до края на мача. Няма фалове, няма грубости, чист футбол.

Отборът на Германия на този етап няма сили да се противопостави на Испания. Дори вчера да бяха някакси победили в редовното време, това щеше да е изключение. Ако тези два отбора играят достатъчно дълго време Испания винаги ще е победител. Победите с по 4 гола на Германия срещу озитата, Англия и Аржентина, особено срещу последните два отбора, бяха в голяма степен плод на щастливо развитие на мачовете - ранни голове, опити на противниците за обръщане на резултата и безмилостни контри (незачетения гол на Лампард не го броя изобщо). Но испанците са твърде добри, за да получат повече от един гол на контра или след някаква грешка в защита.

Очаквам много истински и качествен футбол на финала - Холандия и Испания ще изиграят футболен шедьовър.

register

абе щом сърбите биха германците значи на немците не им е чиста работата
което само по себе си казва, че германците ще бъдат победени от уругвай
които нямаха загуба до полуфинал
а за 2014 в бразилия - еми иска ли питане кой ще спечели?:lol15:

Стоян

Ето тъжният край на една нелоша съдийска кариера:

ЦитатОтказа се реферът, съсякъл Мексико

Скандалният италиански рефер Роберто Розети прекрати кариерата си след  провала на световното. Точно той зачете първия гол от очевадна засада на  Аржентина в 1/8-финала срещу Мексико (3:1). Вследствие бе изгонен от  ЮАР, въпреки че малко преди това бе считан за фаворит за финала в  Йоханесбург след ранното отпадане на Италия. Именно Розети ръководи  последния финал на голям форум - Германия срещу Испания на Евро 2008.  Той обаче събра негативи още в груповата фаза в ЮАР. Навлече си гнева на  австралийците за дузпа и червен картон за 1:1 с Гана.
Розети е на 42 години и имаше право да свири още 3 години. В кариерата  си той има 5 поредни оскара за най-добър рефер в Италия.

Още след мача написах: съдията имаше следната алтернатива да напусне съдийството - засрамен и орезилен както сега или като горд мъж с топки, ако беше посочил видеостената на стадиона, отсъдил засада и освободил асистента си, проспал ситуацията. Розети щеше да бъде изгонен от ФИФА веднага след мача, но щеше да остане в историята като "онзи италиански съдия, който напук на ФИФА и УЕФА за пръв път използва видеоповторение в името на справедливостта". И щеше да заслужи пожизнена пенсия от Мексиканската футболна федерация и от правителството на Южноафриканската република. А сега какво - предсрочно прекратена многообещаваща кариера.

Да е за урок на всички съдии!

Стоян

Welche Spannung, welche dramatik!... Какво напрежение, каква драма... С тая греда на Форлан с последния удар в мача...

Ooo_Pepi

Eкстра стана така... и без друго си бях за швабите ;;650
Ето го точния момент:

TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Стоян

Ами за новия футболен сезон ще гледам да купя и да монтирам и аз един външен диск, за да записвам и шот-вам точните моменти. Сега през уеб-а - толкова.

Джак

Започна церемонията по закриването. ;;650 :;800

Стоян

В новините по БТВ имаше директно включване от някаква испанска "кръчма", но не разбрах коя... Там щели да гледат испанците... На стената имаше екран, по който вървеше Canal+ Liga. Някой знае ли къде е това място?

Някакси ми се ще и аз да ида... ;;650

DON Джолан

Цитат на: Стоян;45212
Тия са луди да пуснат слонове на терена!
Сега ще играят финала на разорана нива.  :s104

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания