Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Купата по футбол 2010 - една измама

Започната от nordligvind, Юни 20, 2010, 12:40:29 AM

« назад - напред »

Стоян

Чък Норис

Цитат на: Стоян;44494На Canal+ е по-яко!
+101

Чък Норис

Цитат на: Стоян;44433Ако може продуцентът да качи викането на гола на испанците... Няма такова викане.... ;;650
Ето викането по време на атаката и гола--> http://search.data.bg/ready/88321d68bd472679f8f857f9a03c2663/PARAGUAY%20-%20ESPA%D0%A1A%20(2)_1.mp3
А ето и само Гооол--> http://search.data.bg/ready/998a01337c59f4de3cd06c59ec20712a/Untitled%202.mp3

Да видим сега кой ще има нова мелодия на телефона?;;573

Ooo_Pepi

Source : SBS (Korean HDTV)

Тези пък как изписват, че канала е DD5.1
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

alex78

Espanq  ;;650

Дайте, Лалетата сега. ;;513

Джак

Не заложих защото ме озадачиха странните коефиценти, които даваха букмейкърите. Германия, която мачкаше и играеше прекрасно имаше висок коефициент за спечелване на Световното, а Испания с безличната си дотук игра - съмнително нисък коефициент (т.е. букмейкърите я определиха като победител още преди тазвечерния мач). Все едно букмейкърите предварително знаеха, че Испания ще продължи - което няма логика на показаното дотук. Колко ли лапни-шарани са налапали апетитното червейче на кукичката на Германия? Според мен победителя вече е определен и от четвъртфиналите нататък всичко е начертано предварително. Ето - тази вечер Германия просто не игра! Трябваше да продължи Испания. Фифа ли, Масони ли, Билдерберги ли, кви ли още?.. Някой дириджира нещата. Ужасно много се забелязва.
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

Ooo_Pepi

Колега май си искал е това да хванеш :D

TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

alex78

Джак, с какво прекали тази вечер. Някак си е смешно това което пишеш, на такъв форум и и още повече на крачка от Световната титла, да имаше съмнения за уговорки и тем подобни мизерии, Смешно е- Испания ги направи за смях ония където 3 ти мач разчитат САМО на контри. И лалетата ще катурнат. ;;650;;650

Джак

Факт е, че подозренията ми се оказаха основателни. Тази вечер германците просто не играха! Испанците хич не са ми симпатични с безличната си дотук игра. Но като няма противник срещу теб, няма как да не биеш.
PS. Като става дума за милиярдите, които се въртят през заложните къщи, според мен наивния дух на честната игра трябва да бъде оставен настрана.
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

alex78

Нали знаеш че един отбор играе толкова, колкото му позволи противника, а Испанците са царе в владеенето на топката. Те просто не им дадоха топката на немците днеска. Още им държи от Евро финала май. ;;602;;602

Джак

Много рязък контраст в играта на Германия. Нека се радват Испанците и заложилите на тях. Аз се радвам, че не заложих изобщо.

Ooo_Pepi

Факт е и, че немските телевизии филтрират вувузелите... затова човека просто се изтърча на терена за да шашне малко германците като им надуе вувузела на ушите :lol15:

След три пъти густо днес ми стана търсене... бях за швабите.

TurboGD

Цитат на: Джак;44800Факт е, че подозренията ми се оказаха основателни. Тази вечер германците просто не играха! Испанците хич не са ми симпатични с безличната си дотук игра. Но като няма противник срещу теб, няма как да не биеш.
PS. Като става дума за милиярдите, които се въртят през заложните къщи, според мен наивния дух на честната игра трябва да бъде оставен настрана.

Прекалено си мнителен...
Германците играха прекалено предпазливо, но и толкова, колкото им позволиха испанците, и въпреки всичко, и те имаха своите добри шансове, макар и малко на брой.
Аз пък за разлика от теб заложих. Заложих на най-логичното, което можеше да се случи в този мач - под 2.5 гола. ;;650
Дори си пуснах и един малък залог и за -1.5 гола, който също се оказа печеливш.
Не знам как някои прогнозираха едва ли не голова фиеста между точно тези два отбора, и то точно на този етап.
"Never hate your enemies. It affects your judgment."

митко12345

абе каквото и да си говориме имаше нещо странно в играта на германците днеска--чак пък толкова слаби и безидейни --почти без никакви атаки цял мач
LG60PM6800 FULL HD-VU+DUO-2m.inverto 90E--30W:n020:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания