Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Честита Купа на България на привържениците на БЕРОЕ!

Започната от Чушкопека, Май 05, 2010, 04:57:39 PM

« назад - напред »

Чушкопека

Искам да ви честитя като привърженик на Спартак Варна.

Оги

САМО БЕРОЕ!!!!!!!!!!!!!!!!! НЯМА МОЕ, НЯМА ТВОЕ -СВЕТЪТ Е БЕРОЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
DB500HD;500s, Triax TD110, Inverto Black Ultra 0.2dB, H-H Strong SRT DM2100, Panasonic TX-P42UT50E

DON Джолан

Стоян

Аз, като бургазлия, съм много разочарован. Наистина ужасно жалко. Няколко секунди след изтичането на даденото от съдията едноминутно продължение балонното центриране не беше отразено от защитата и получихме гол с на практика пред-предпоследния шут по топката в мача. Съчувствия за играчите, които нямаше как да отвърнат на удара. Поздравления за отбора на Берое, искрено им желая успех в евротурнирите!

Веско

Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Чушкопека

Всяка победа на отбор, различен от ЦСКА и Левски е победа за българския футбол!;;513

Оги

Цитат на: koko_varna;38201Всяка победа на отбор, различен от ЦСКА и Левски е победа за българския футбол!;;513
Коко, винаги си добре дошъл в Стара Загора;;650;;513
DB500HD;500s, Triax TD110, Inverto Black Ultra 0.2dB, H-H Strong SRT DM2100, Panasonic TX-P42UT50E

Чушкопека

Ето разпределението на квотите за Евротурнирите:
Цък!:c040:

Чушкопека

Берое се класира за Трети Квалификационен кръг
Възможни съперници:

БЕРОЕ СТАРА ЗАГОРА - THIRD ROUND

Чушкопека

Ако се сложи осветление на стадиона на БЕРОЕ, мисля, че може да приема мачове от турнира за купата на УЕФА;;513

Веско

Ето какво е сътворил един мой приятел!

Горд съм че съм бероец! Горд съм с града където съм роден и където  живея! Горд съм с историята му и разбира се с Берое, моята детска  религия, вече повече от 38 години. Стадионът...Храма под Аязмото..на  митрополит Методи Кусевич... Горд съм че съм потомък на Сава Казмуков,  моят прадядо, който е управлявал този град като градоначалник в началото  на 20 век повече от 10 години.

От 5 май 2010 година съм повече от горд, че освен шампионската 1986  година, мога да отбележа и годината на Купата. Наследих от дядо ми Васил  и баща ми Златко любовта към непреходната "зелена" карма - то е нещо  което или го имаш или го нямаш!

5 май 2010 година. Тръгването бе обичайно, ритуалите също - едни и същи  сме от доста време. Имаме си и кадем... той винаги е с нас! Пътят е  славен през Бузлуджа и Шипка, леко встрани от основата колона. Правим  лъч - наш си, някъде горе неслучайно. Навярно сърцето на генерал Делчо  Делчев някъде потрепва и той ни вижда отгоре - той знае че ние вървим по  неговите верни следи... там край Бузлуджа, където този велик българин и  бероец правеше монумента! А той е част от Берое и завинаги остава в  историята му, навярно и затова оттам ни бе даден знак да преминем!

След това рутинно Шипка, Габрово, Севлиево, Къкрина... отклоняваме се  край мястото където някой предател подшушна на турците и предаде  Апостола... Господи ти си с нас зная, ти ни виждаш, знаеш че сме искрени  и вярваме в теб и Берое! Дай ни сила и шанс поне днес на 5 май... преди  Свети Георги да ни даде силата и опованието!!!!

Ловеч, някъде 12:30 часа... 6 тима от първите "зелени" гордо крачим по  центъра на някогашна Мелта (авантпост на някогашните римски легиони),  днешен Ловеч. Река Осъм е пълноводна, мостът на Никола Фичев - Колю  Фичето примамливо и прохладно ни дава някаква интуитивна сила... Вече се  чуват скандирания и беройски песни на победата! Нашата цел е крепостта  там над града на платото над Ловеч. Хисарлъка - прекрасна гледка към  целия град, меандрите на Осъма и далечината на север към Плевен. Там  където българи и руси са дали кръвтта си сега да бъдем свободни и да  пеем по терените на страната в хвала на нашия тим... Берое!

Времето върви бавно, ставаме вече част от едно зелено море... хиляди по  центъра на града пеят, местните аплодират - няма заяждания.

16:30 часа вече пресичаме по моста по обратния път към стадиона... Време  е да влизаме. Чуват се песни вътре, явно част от феновете са там и  готвят празничния пред Гергьовденски курбан на победата!

Останалото видя страната ни - "зеленото море", великите фенове и  великата подкрепа. Хора, разберете за нас Берое е светиня... той е  знаме, той е символ, той е легенда. Не е блян или мит - той е реалност!

Мачът... напрежението... идва краят сякаш, 90-а минута...мирише на  продължения... Но Бог си знае работата! Той ни чу... той даде своят пас и  от нищото Доката направи това което искахме!

5000 на стадиона... навярно 100 000 със зелено сърце пред екраните в  стараната и по света! Благодаря ти Господи!

Страницата е факт, тя е написана... историята върви напред! Видях  шампионската 1986, видях Купата 2010, пипнах я! Друго не ми е нужно,  мога спокойно вече да спя и да сънувам, да мечтая... с отворени очи!

Благодаря ви велики старозагорски фенове! Горд съм че сте това което  прави разликата ни с който и да е друг град!

Това никога няма да се забрави дори и след 2 или 3 поколения!

Берое ще го има винаги, той е вечен, както този град възникнал след  руините. С Бог и Берое напред!

Свети Георги е днес!
Берое завинаги!!!!

http://www.beroe.eu/topic/68
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания