Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Шеринг

Започната от n1nJa7a, Март 06, 2010, 06:22:59 PM

« назад - напред »

n1nJa7a

Здравейте, някой ще може ли да ми обясни как става този шеринг, като например какъв кабел ще ми трябва за да свържа приемника с ком порт-а, и надявам се един глупав въпрос :) - Трябва ли компютърът /интернетът/ да е постоянно включен за да приема сигнал и да гледам телевзия. Мисля за начало да пусна ш**инг от tv-share. Приемника е Strong sr 7800. И да ви попитам лесно ли се настройва приемника и всичко останало или ще трябва да повикам някой даго направи вместо мен. Гледам има доста подобна информация по руските форуми и сайтове, но като не разбирам руски :hammer:.

sarivano

Цитат на: n1nJa7a;34246Здравейте, някой ще може ли да ми обясни как става този шеринг, като например какъв кабел ще ми трябва за да свържа приемника с ком порт-а, и надявам се един глупав въпрос :) - Трябва ли компютърът /интернетът/ да е постоянно включен за да приема сигнал и да гледам телевзия. Мисля за начало да пусна ш**инг от tv-share. Приемника е Strong sr 7800. И да ви попитам лесно ли се настройва приемника и всичко останало или ще трябва да повикам някой даго направи вместо мен. Гледам има доста подобна информация по руските форуми и сайтове, но като не разбирам руски :hammer:.

Ами учи руски
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

plmko

Саривано с нищо не помагаш на човека ,поне недей да спамиш той за това е влезнал в български форум защото не знае руски.Не че в този форум шеринга  се толерира но все пак добре дошъл...;;650

n1nJa7a

Цитат на: plmko;34252добре дошъл...;;650
Благодаря ;;650

vauzunov

Цитат на: n1nJa7a;34246Здравейте, някой ще може ли да ми обясни как става този шеринг, като например какъв кабел ще ми трябва за да свържа приемника с ком порт-а, и надявам се един глупав въпрос :) - Трябва ли компютърът /интернетът/ да е постоянно включен за да приема сигнал и да гледам телевзия. Мисля за начало да пусна ш**инг от tv-share. Приемника е Strong sr 7800. И да ви попитам лесно ли се настройва приемника и всичко останало или ще трябва да повикам някой даго направи вместо мен. Гледам има доста подобна информация по руските форуми и сайтове, но като не разбирам руски :hammer:.

Истината е ,че иска много четене .
Едно време горе долу учихме руски ама сега....:lol15:
Виж темите за ш..га ,като гледам няма да е зле
някой да ти нагласи  системата

n1nJa7a

След няколко часа четене по английските форуми, вече имам някаква представа за шеринга, но все още се чудя за това
ЦитатТрябва ли компютърът да е постоянно включен за да приема сигнал и да гледам телевзия. Мисля за начало да пусна ш**инг от tv-share.
:lol15:

iwelichkow

трябва компа да работи за твоя приемник,иначе трябва друг приемник с лан карта и само с него.

Торбалан

а стронга подържа ли някаква форма на шер
с рс232 ще да е ма кои протоколи
аз на Ямато с оскам върви що годе добре
за 3 секунди отваря на които му се чака :hammer:
[SIZE=-1] Абдула бен Хамад ал Халифа брат му на Шмъркан
[/SIZE]

iwelichkow

за този модел Strong8x00 пише Protocolo Serie RS232 Tis Mode - SSSP
може и да тръгне с онзи ред;;601

Крал Артур

То онзи ред е задължителен. Приемника може да е клиент на gbox;;650

СТАРИЯ

Ако държиш да ползваш руски шеринг,най-подходящ е Юмату Диаманд.С ЛАН карта е,не му е нужен компот и работи перфектно по нюкамд.
[INDENT]"Майка ми тъче в завода плат за всички, за народа - и за теб и за мен - всеки да е пременен! " Детска песничка [/INDENT]

aiiinur

SAMSUNG 46"C6700+40"6500+XTREND ET10000+LG BlurayPlayer+Denon1911+Magnat Supreme 1000 +PS3-120GB-3.55CFW!!!!

tedy58

Цитат на: n1nJa7a;34293След няколко часа четене по английските форуми, вече имам някаква представа за шеринга, но все още се чудя за това
Цитирай:                                                 Трябва ли компютърът да е постоянно включен за да приема сигнал и да  гледам телевзия. Мисля за начало да пусна ш**инг от tv-share.                      
:hammer:
1. Явно бързо си разбрал, че иска мнооого четене, преди да вземеш някой продукт на готово (както обикновено младото поколение е свикнало да работи сега)
2. Слушай "СТАРИЯ", той е много стар и много знае.
3. Като попрочетеш още малко по нашите и английските форуми, ще разбереш, че нещата не са чак толкова прости колкото изглеждат ... ръгай щепсела в контакта и ... гледай. Така може да гледаш основно свободните програми.
4. И последно дали ще ти трябва компа постоянно, ами като се позамислиш ще разбереш, че май не си струва да работиш с този вариант който си избрал (приемни <---> комп.), а "... за да приемаш сигнал" във никакъв случай не трябва да ти е включен комп-а, а по скоро трябва май да ти е вкл. приемника и кабела дето ти идва от конвертора, да е в F-connector-a с надпис LNB, тогава, ако ти е настроена правилно чинията ще приемаш всички настроени FTA и ще имаш черна картина на тези дето има символче "$" (или поне на част от тях).

Така, че четене му е майката.;;573
The world is small, but enough, isn\'t it?
Vu04k; DM800§каквото попадне.Paraclips 2,4m,Triax-TD88

n1nJa7a

Цитат на: tedy58;34857Така, че четене му е майката.;;573
Така си е. ;)

hakerate

НА ЕМУ ЗА SKYSTAR;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания