Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Навигация+GPRS

Започната от stareca68, Декември 12, 2009, 09:36:22 PM

« назад - напред »

stareca68

Здравейте,спечелих на търг в ebey тази навигация http://cgi.ebay.com/4-8-GPS-Navigation- ... 3ca8453ce6 ,но гледам че е със GPRS TRANSMITTER,та въпроса ми е какво е това и за какво служи ;;601

Хиена

По самото име, може да се предположи, че е за връзка с Интернет на мобилните доставчици.
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

stareca68

но как ще се осъществи тази връзка

Хиена

Може, би имат на предвид позициониране спрямо клетките, но пък без SIM карта...да не би да има слот за SIM?
Като го получиш, пиши, че и на мен ми стана доста интересно.
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

stareca68

iwelichkow

така като гледам си е стандартно устройство само че с гпрс предавател, така че ще можеш да си го ползваш без проблем

stareca68

Цитат на: iwelichkow;27304така като гледам си е стандартно устройство само че с гпрс предавател, така че ще можеш да си го ползваш без проблем
Би ли уточнил за какво може да се ползва,аз не съм запознат с тази материя и не ми е ясно,може ли да е за трафик контрол

Хиена

За връзка с интернет ще да е.Например много от навигациите имат като екстри-Времето, Резервации,Трафик контрол/както предполагаш/, разписание на самолети и т.н.Но друг е въпроса как ще се ползва, като в БГ не знам някой да ползва тези екстри.За пример Garmin:Разкодира си се без проблем, но като искаш да провериш да речем пътната обстановка и става еднократно, след това сакат парички.Понеже трябва да се направи връзка със сървъра им.Та в този ред на мисли ще е за връзка с интернет.Иначе ДА ще си го ползваш функционално за навигация.

Хиена

Пичове, един колега от един друг форум си продава навигацията http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=14668 просто, ако на някой му трябва може да погледне.Цената му е атрактивна.Ако някой от модераторите прецени може да изтрие поста.Не исках да отварям нова тема защото не я продавам аз.Не го познавам момчето, но цената и състоянието ми направи впечатление.Извинявам се и на автора на темата.

Джак

Това нуви е като пощенска марка - 3.5 инчово или така ми изглежда?
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

Хиена

Е, чак пък като пощенска марка.Виждал съм ги реално, не е много голям, не е и малък.Средна работа.

Размери (ШxВxД): 3.8"W x 2.8"H x .8"D (9.7 x 7.1 x 2 cm)   Размери на дисплея (ШxВ): 2.8"W x 2.1"H (7.2 x 5.4 cm); 3.5" диаг (8.9 cm)   Резолюция на дисплея (ШxВ): 320 x 240 пиксела   Тип на дисплея: QVGA цветен антирефлексен TFT с осветление   Тегло: 147.42 гр.   Батерия: акумулаторна lithium-ion   Живот на батерията: до 5 часа

п.п.Иначе Гармин продават и часовници, много ефектни.

Джак

Мисля, че 5-инчовия е перфектен като размер. По-голям би разсейвал и заемал повече място, а по-малкия трябва да се звериш в него за да видиш къде си и обхваща по-малък периметър от съседните улици. Все пак аз когато поглеждам gps-а, го поглеждам не за да видя точката на колата, а за да видя съседните пресечки - а тук по-големия екран има предимство.
Но офертата си е отлична. За 100 лв си е направо подарък ако човек е съгласен с размера.
QUICKBUTTON Mod by Jack 1.3 & Lite (за Енигма 2 приемници)
DM800 320HDD REV:M, Triax 88 {13E, 19E, 23,5E, 28,2E, 39E}, Triax 78 {5W/4W, 1W, 5E, 7E/9E}, DiseqC EMP CENTAURI 9/1 | DiseqC Opticum 4/1, Alps, Inverto, Invacom

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания