Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 8 гости преглеждат тази тема.

Мастика

Цитат на: bokarium;337489готово вече официално съм абонат на Мсата.

Здравей, да предположим, че имам dvb-c HDTV USB стик за компютър на който няма възможност да се сложи модул с карта. Може ли да ми кажеш кои канали са отключени и има ли HD такива?

bokarium

имам тунер за комп , обаче няма за модул за карта , така че не ме грее . а нямам хд приемник  само сд цифров . 1 брой е.
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

Cavalry

Ами извинявай, но да си на МСАТ и да не можеш да гледаш HD канали е като да имаш мацка и да не можеш да я съблечеш. Проучи възможността за HD приемник и ако можеш виж за какво става въпрос.

Мастика

Цитат на: bokarium;337591имам тунер за комп , обаче няма за модул за карта  , така че не ме грее . а нямам хд приемник  само сд цифров . 1 брой  е.

Ок, ако някои друг абонат на мсат знае дали има отключени "HD-та" с бг аудио/бг суб да драсне един-два реда ако не му е проблем (може и на ЛС).

рст

BNT HD, News 7 HD, Travel HD, Discovery Showcase HD, TV1 HD, BBC HD, RT  HD, RT DOC HD, Das Erste HD, ZDF HD, ServusTV HD, Mezzo Live HD, Deluxe  Lounge HD, Luxe TV HD, Fashion One HD, F+ HD, Box HD Music, MTV Live HD,  Mooz HD, SuperTennisHD, AutoMotorSport HD, BNT 1 HD, PLaneta HD,  Tiankov HD, Tonis HD, KBS World HD, TF1 HD, France 2 HD, arte HD

Махнах модула и тези hd-та останаха. BBC HD и Luxe HD в момента не работят, но съм почти сигуен че бяха отключени.

Мастика

Благодаря за отговора. А Discovery Showcase HD има ли субтитри? Добре е, но за жалост ги няма или са заключени NG HD, History HD, Travel Channel HD. Нищо здраве да е.

рст

Няма субтитри този канал. NG и History са заключени, Travel Channel го няма.

bokarium

не мислиш ли че преварително не съм питал за хд каналите, питах естествено но на този етап , нямам средства финансови да отделя 85 лева за хд приемник, а някой знае ли защо на анимал планет аудио потокът е на руски език ?

Веселин Цонев

Цитат на: bokarium;337783а някой знае ли защо на анимал планет аудио потокът е на руски език ?
Щотоооо.. пиратска му работа

:D

gogo81

Цитат на: dobromirslavov;336953Имам един BestCas модул за продаване - цена 70 лева(платил съм то 75 лв.). Активен е като за допълнителен тв приемник още 12 месеца с такса 3 лева на месец и включва всички програми, включително HD, без HBO. Просто останах с един телевизор по-малко, а МСАТ не желаят да ми го изкупят обратно. Подходящ е евентуално за абонати с аналогов приемник, които са си закупили модерен телевизор със слот за допълнителен модул и желаят да ползват само дистанционното на телевизора.

остави ми телефон на лично да се чуя с теб.

CuMo

CANAL+ Accion HD отново на линия(дано вече са оправили лаговете).

НАА

Цитат на: CuMo;338198CANAL+ Accion HD отново на линия(дано вече са оправили лаговете).
Тази сутрин насичаше.

Cavalry

Хей, върнете VH1 Classic. Направете ги два отделни канала с Magic.

bokarium

здравейте , с телевизор Финлукс мпег4 хд кабелен тунер , дадох на страна германия и сканирах, откри ми 240 цифрови и 44 аналогови канала в мсат , правилно ли ги е открил ?

CuMo

EUROSPORT 2 HD вече с българско аудио!;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания