Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Веселин Цонев

bTVHD :-) На мястото на TravelHD. За мен лично... по-добрия вариант!

Sent from my HTC One using Tapatalk

пламен_мр

Цитат на: Веселин Цонев;301853bTVHD :-) На мястото на TravelHD. За мен лично... по-добрия вариант!
Супер.Но ако имаше и EPJ с удоволствие щях да си го сложа като основен канал.

Веселин Цонев

Цитат на: пламен_мр;301940Супер.Но ако имаше и EPJ с удоволствие щях да си го сложа като основен канал.

Така е да, но.... Няма пълно щастиез

Димитър Чакъров

Добри новини, а дано скоро и с EPG!
При вас Discovery HD, History HD и National Geographic HD с грешно време ли са? Настроих си часа и часовата зона и българските програми си показват вярно предаването, но тези трите (понеже тях гледам предимно, не знам дали има и други такива) показват като текущо следващото предаване!!!
Също искам да попитам с каква сила ви е сигнала? Моят варира според програмата между 4% и 10%, като каналите с по-ниски проценти си насичат. Струва ми се, че в понеделник ще звъня в Мсат да дойдат да си прегледат мрежата...

Веселин Цонев

Сигнала трябва да ти е на 100%.

пенсия

los4e

Димитър Чакъров

Оправих си проблема със сигналът - някой "добър" съсед е решил да се върже към чисто новият ми кабел на принципа игла в кабела. махнах му кабела от моя и вече силата на сигнала е 85-95% ;;675

CuMo

Цитат на: Димитър Чакъров;301999Добри новини, а дано скоро и с EPG!
При вас Discovery HD, History HD и National Geographic HD с грешно време ли са? Настроих си часа и часовата зона и българските програми си показват вярно предаването, но тези трите (понеже тях гледам предимно, не знам дали има и други такива) показват като текущо следващото предаване!!!
Също искам да попитам с каква сила ви е сигнала? Моят варира според програмата между 4% и 10%, като каналите с по-ниски проценти си насичат. Струва ми се, че в понеделник ще звъня в Мсат да дойдат да си прегледат мрежата...
При мен сигнала винаги е 100 на почти всички канали,ако има някакъв проблем е или както при теб от нелегално прикачил се съсед,или от сплитера.Колкото да 3-те канала,аз гледам предимно HISTORY HD и NAT GEO HD също забелязах,че са с 1 час назад програмата,за DISCOVERY HD мисля,че програмата въобще не отговаря,т.к. тя е на DISCOVERY SHOWCASE HD.

Иван Недков

бТВ работи ли при вас? При мене от снощи дава черен екран и знака за кодиран сигнал.

ПоповП

Цитат на: Иван Недков;302842бТВ работи ли при вас? При мене от снощи дава черен екран и знака за кодиран сигнал.

Работи.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

gadtta

Здравейте,
На канал №100 има един канал който са го озаглавили MOVIES, пускат филми с бг субтитри, но няма нито EPG нито емблема да се ориентираме кой канал е.
Някой случайно да знае кой е каналаи къде може да му се следи програмата?

CuMo

Цитат на: gadtta;303131Здравейте,
На канал №100 има един канал който са го озаглавили MOVIES, пускат филми с бг субтитри, но няма нито EPG нито емблема да се ориентираме кой канал е.
Някой случайно да знае кой е каналаи къде може да му се следи програмата?
Търси го като GCN това е специализиран канал за филми(който както можеш да се досетиш и сам се излъчва без права).По принцип между филмите дават реклами кои филми ще се излъчват през месеца.Доколкото знам канала е през интернет и е за смарт телевизори,като се заплаща чрез карта.

НАА

Nova Sport HD (bg) @ 650 MHz

Досев

На мястото на някой канал ли е или нова честота?  
Сподели че не ми се задава пълно скананиране да чакам 30 минути.

Едит: Мерси на юзъра помогнал ми.
[SIGPIC][/SIGPIC]

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания