Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ПоповП

На мястото на AJSport+1 до +5 съответно beIN sports 1-5!;;650
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

los4e

Цитат на: ПоповП;297081На мястото на AJSport+1 до +5 съответно beIN sports 1-5!;;650

И 5-те канала насичат.

Досев

Оправиха ги.
Златен оператор са!
[SIGPIC][/SIGPIC]

zazunken

Някой да знае къде мога да видя какво ще дават по тези канали в неделя?

TUISTERa

Цитат на: zazunken;297122Някой да знае къде мога да видя какво ще дават по тези канали в неделя?

Liveonsat , другия вариант е на beinsports.net ама там още не им е качена програмата, може би днес или утре и там ще излезе

Sent from my iPhone/сори за грешките

дмитев

Ал джазирите бяха по-добре... BeIN нямат английски коментар...

TUISTERa

Цитат на: дмитев;297150Ал джазирите бяха по-добре... BeIN нямат английски коментар...

Ще имат , ще имат ... И испански и френски

los4e

Цитат на: los4e;297112И 5-те канала насичат.

Сеча продължава всяка вечер. Очевидно каналите са много капризни по отношение зададени параметри и за стабилното им гледане е необходим запас от поне 10-11 db.

Досев

Цитат на: дмитев;297150Ал джазирите бяха по-добре... BeIN нямат английски коментар...

bein sport 4 sd  на мача Бетис - Атл.Билбао в момента - може да цъкнеш на английско аудио - тръгва езика на Шекспир!  :19:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Веселин Цонев

Нали от миналия месец преминах на МСАТ и между другото вчера (понеже още ми е платен за този месец Булсатком-а) реших да сравня качеството на двата оператора.
Еми... отначало като минах на МСАТ си мислех че разликата в качеството  за МСАТ е доста осезаема, но... сега като ги сравнявам.... честно казано... с лупа може да се намери разлика между двете. Аз като седна на 2.5м от ТВ-то не намирам разлика! Като отида на 50см от него вече може да се открият съвсееем малко повече артефакти около логата на телевизиите и буквите. Иначе нищо друго.
В никакъв случай не съжалявам че съм сменил БК, най-малко заради повечето HD канали при МСАТ. Просто споделям мнение!

CuMo

Cavalry

Леко смущение се наблюдава днес, някаква bit error rate се върти. По-рано на Аустрелиън Оупън, сега и по bein 2HD на Рома - Юве картината от време на време накъсва.

Димитър Чакъров

Здравейте,

От вчера съм абонат на Мсат и нещо не ми се струва наред - имам няколко въпроса.
Гледам из форума хората пишат, че имат по 230 или 232 програми (нещо от сорта), а като сканирам излизат само 219 (с СА модул съм). Прави ми впечатление, че има празни позиции (примерно от 74 направо на 76, 75-а я няма и така няколко програми). Сканирах с държава България и без име на държава - все същото. Някои препоръчват за държава да се избере Норвегия, но не присъства в списъка с държавите.
Също Viasat Explorer и другите виасатски канали по подразбиране са на руски език - сменям го на английски и като сменя канала и се върна пак е руски! Телевизора е LG 32LA660S - няма главна настройка за звука от главното меню - само от бързото меню, като съм на съответния канал (и няма бутон save. Та тази смяна на езика от оператора ли зависи да се запомни или "умния" ми телевизор не е толкова умен, че да запомни езика на три канала?
Също някой да знае на тези LG-та как мога да сменя часовата зона? Дава ми я неактивна (посивена) и не мога да я сменя! Имам чувството, че програмата на някои канали не е вярна заради нея, защото примерно това, което гледам в момента по Discovery HD не е това, което пише в EPG-то (сверил съм часа).
И последен (за сега) въпрос, или по-скоро учудване - при наличието на толкова много HD канали не видях BTV HD (на едно място има BTV Action HD, но със странно име на канал и без EPG, предполагам изпиратстван) - наистина ли го няма?

Поздрави,
Митко

JovaniJo

Цитат на: Димитър Чакъров;301398Здравейте,

От вчера съм абонат на Мсат и нещо не ми се струва наред - имам няколко въпроса.
Гледам из форума хората пишат, че имат по 230 или 232 програми (нещо от сорта), а като сканирам излизат само 219 (с СА модул съм). Прави ми впечатление, че има празни позиции (примерно от 74 направо на 76, 75-а я няма и така няколко програми). Сканирах с държава България и без име на държава - все същото. Някои препоръчват за държава да се избере Норвегия, но не присъства в списъка с държавите.
Също Viasat Explorer и другите виасатски канали по подразбиране са на руски език - сменям го на английски и като сменя канала и се върна пак е руски! Телевизора е LG 32LA660S - няма главна настройка за звука от главното меню - само от бързото меню, като съм на съответния канал (и няма бутон save. Та тази смяна на езика от оператора ли зависи да се запомни или "умния" ми телевизор не е толкова умен, че да запомни езика на три канала?
Също някой да знае на тези LG-та как мога да сменя часовата зона? Дава ми я неактивна (посивена) и не мога да я сменя! Имам чувството, че програмата на някои канали не е вярна заради нея, защото примерно това, което гледам в момента по Discovery HD не е това, което пише в EPG-то (сверил съм часа).
И последен (за сега) въпрос, или по-скоро учудване - при наличието на толкова много HD канали не видях BTV HD (на едно място има BTV Action HD, но със странно име на канал и без EPG, предполагам изпиратстван) - наистина ли го няма?

Поздрави,
Митко

1.Програмите са толкова 219 - постоянно добавят или сменят нещо
2.LG няма опцията да запомниш променения език или аудио въпреки ибраната страна за настройка.
3.Избор страна Швеция или "--"
4.Отиди на часовника, часова зона изместване на +2 и си ОК.
5.Имената на каналите са такива - отговори си сам "оригинални са"
P.S За тези пари толкова иначе всеки има избор "Булшит", "Вай вай ком" , "Ментел" и т.н
Между другото има и тореннт стрийм ТВ -"torrent тире средно tv точка ru"- само около 400-500 програми разбирасе и HD.

Димитър Чакъров

Благодаря за бързия отговор!
С часа се оправих току-що и мога да кажа само едно - много глупаво са го направили! Трябва да съм на автоматична настройка на часа, за да сменя часовата зона (въпреки, че пак е посивена все едно е неактивна, но се сменя). На ръчна настройка на часа не се сменя часовата зона. Това с избрана страна ----.
А умния телевизор явно не е толкова умен - мисля да пусна оплакване до LG. Сещам се, че ще ме сложат на туйто си, ама ако пък повече хора се оплачат може пък да се замислят за някой софтуерен ъпдейт.
Отново благодаря за отговора!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания