Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 8 гости преглеждат тази тема.

НАА

Чушкопека

И която явно нв може да си инсталира кирилица, което е много трудно за една сериозна компания.

НАА

Цитат на: koko_varna;191573И която явно нв може да си инсталира кирилица, което е много трудно за една сериозна компания.
Коко... поста ми беше извадка от коментарите на човека на БТВ /Николай Будев/, който по цял ден разяснява плюсовете на HD-пакета на Бтв Медиа Груп в сайта btv.bg ;;650

манингер

Така, за БТВ HD пакета разбрахме че "  МСат ще ни купят колело ама друг път".  А как стоят нещата с новия FOX  канал!  Или и той не е " интересен" защото и там дават Ферхунде сигурно!  То за МСат  интересни и качествени са каналите за които не се плаща:s103!

surenz

Цитат на: манингер;192828Така, за БТВ HD пакета разбрахме че "  МСат ще ни купят колело ама друг път".  А как стоят нещата с новия FOX  канал!  Или и той не е " интересен" защото и там дават Ферхунде сигурно!  То за МСат  интересни и качествени са каналите за които не се плаща:s103!

То купуването - ясно, рано или късно ще се осъществи, но aspect ratio-то издържа само 2-3 дни, както трябваше да е  (аналоговите бяха с черни линии отгоре/отдолу 16:9, а цифровите на цял екран) и го смениха на тотална боза. В момента аналоговите канали са в 4:3 (в повечето случаи с издължени лица) , както и на цифровите и то на всички БТВ-та.
БТВ и те са умници, че пускат на 16:9 излъчване, филми, които са 4:3 като дори на мен ще ми трябват 15 мин да си изтегля нормалната "широка" версия за така рекламираната им HD.

CuMo

Днес говорих с човек от МСАТ и ме увери,че е въпрос на време и ние да гледаме btv HD,RING BG HD,btv Action HD и FOX.Да се надяваме,че няма да има допълнително доплащане,или увеличаване на месечната такса!      ;;587

d.ivanov

Цитат на: CuMo;193018Днес говорих с човек от МСАТ и ме увери,че е въпрос на време и ние да гледаме btv HD,RING BG HD,btv Action HD и FOX.Да се надяваме,че няма да има допълнително доплащане,или увеличаване на месечната такса!      ;;587

И мен от първа ръка днес ми потвърдиха същото. ;;650

манингер

Цитат на: CuMo;193018Днес говорих с човек от МСАТ и ме увери,че е въпрос на време и ние да гледаме btv HD,RING BG HD,btv Action HD и FOX.Да се надяваме,че няма да има допълнително доплащане,или увеличаване на месечната такса!      ;;587
А дано! Поживем, увидем както казват руснаците!

gogo81

ПоповП

Към пост #957 - свободни са и AJSport HD1, AJSport HD2, Eurosport HD, SKY Sport HD EXTRA.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

манингер

Цитат на: didomh;193045И мен от първа ръка днес ми потвърдиха същото. ;;650
От коя първа ръка ти потвърдиха!  Лява или дясна!  Намали малко ч.....е бе платен клакьор и форумна писарушка!  Пират- Сат пак се изхвърлиха като ч...я на пясък. Вместо чакания БТВ HD  пакет и Fox чанъл ми пускат ТВ Родина и Disney Junior. Ние да не сме в забавачница бе, 55 детски канала!  Звънях им да ги питам за БТВ пакета и Фокс Чанъл. Отговориха ми че на този етап нямало да се пускат понеже трябвало да вдигат цените!  Все едно операторите които имат договори с тези канали са си променяли тарифите. Пълен т...к са тези Пират-Сат, само нелегални канали за по няколко дена и бози които струват жълти стотинки!

д.е.м.т

Ех дидо ,да имаш всички канали на света,а само БТВ  ХД да нямаш
Beat me, hate me
You can never break me

d.ivanov

Цитат на: д.е.м.т;196084Ех дидо ,да имаш всички канали на света,а само БТВ  ХД да нямаш

Прав си, голяма загуба, очевидно на нашия полунормален русенски приятел Ферхунде е  HD много му липсва,че даже питал в офиса...

d.ivanov

Цитат на: манингер;196050От коя първа ръка ти потвърдиха!  Лява или дясна!  Намали малко ч.....е бе платен клакьор и форумна писарушка!  Пират- Сат пак се изхвърлиха като ч...я на пясък. Вместо чакания БТВ HD  пакет и Fox чанъл ми пускат ТВ Родина и Disney Junior. Ние да не сме в забавачница бе, 55 детски канала!  Звънях им да ги питам за БТВ пакета и Фокс Чанъл. Отговориха ми че на този етап нямало да се пускат понеже трябвало да вдигат цените!  Все едно операторите които имат договори с тези канали са си променяли тарифите. Пълен т...к са тези Пират-Сат, само нелегални канали за по няколко дена и бози които струват жълти стотинки!

Прекалено си тъп,  без коментар!!!

НАА

Цитат на: манингер;196050Звънях им да ги питам за БТВ пакета и Фокс Чанъл. Отговориха ми че на този етап нямало да се пускат понеже трябвало да вдигат цените! Все едно операторите които имат договори с тези канали са си променяли тарифите.
Още от първия ден, в който си пусна кабелна започна да мрънкаш. Ами да беше се поинтересувал как стоят нещата преди да се договоряш.

Не знам друг оператор да дава на абонатите си повече от 55 HD канала без доплащане. Ако трябва и 2 години ще чакам без bTV HD но няма да им дам и стотинка повече за канал, по който вървят 5 минути реклами на всеки 10, и на който HD e само името му, новините, времето и шоуто на Слави.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания