Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

d.ivanov

Цитат на: манингер;196381Едва ли изпитваш удоволствие да ми четеш " Простотиите"  защото с тях  през вечер те унижавам недоразвит ембрион!  И ти го разбираш много добре само че ти е трудно да го преглътнеш!  Как може такова отношение към форумец-ветеран!  Ти си Дидо бе , форумния плъх,  знае те цяла Варна а аз да те гавря така .  Цървул ще ми кажеш когато почнеш да печелиш колкото мен (2500-3000 еврака на месец).  Работя като сервитьор по круизи!  На 27 ноември се качвам за 4 месеца и ще житкам по ЮАР, Австралия и Нова Зеландия а ти ще си стоиш пред компа и ще въртиш вувузели но Тимаджиите! Надали си излизал извън Варна камо ли в чужбина. Съжялявам те! За твое сведение плащам точно 40 лева за 2 жилища само за ТВ без Нет!

:c040:  Полека-лека всичко ще си кажеш, то не е важно колко вадиш, а колко имаш в главата, а на теб очевидно ти липсва. Колкото до форума, имам регистрация от 4 години и тук ми знаят керливите ризи, както и аз техните, не си открил топлата вода.
Иначе очевидно си доста обременен, както казаха няколко съфорумци, ти от самата си регистрация нямаш и един положителен пост, тръгна с рогата напред и това само показва що за лай*о си ;)

Ходи в ЮАР да лапащ черни пи*ки и дай боже на кораба да нямаш нет, че вече не се трае... :lol15:

манингер

Цитат на: didomh;196383:c040:  Полека-лека всичко ще си кажеш, то не е важно колко вадиш, а колко имаш в главата, а на теб очевидно ти липсва. Колкото до форума, имам регистрация от 4 години и тук ми знаят керливите ризи, както и аз техните, не си открил топлата вода.
Иначе очевидно си доста обременен, както казаха няколко съфорумци, ти от самата си регистрация нямаш и един положителен пост, тръгна с рогата напред и това само показва що за лай*о си ;)

Ходи в ЮАР да лапащ черни пи*ки и дай боже на кораба да нямаш нет, че вече не се трае... :lol15:
Какво полека-лека да си кажа всичко бе!  Нямам какво да крия нито от какво да се срамувам от работата си, работя като сервитьор по кораби и това е. Не си ме питал не съм ти казал!  Писна ми от безмислени спорове!  Критикувам Мсат защото доста неща не ми харесват, ти пък не спря да ги хвалиш и защитаваш . Спирам вече да посещавам форума, с теб най-вече го спамим и осираме. Все някой трябва да отстъпи,  обикновено по-умния!  Орел при лайно не стои тъй че аз отлитам!;)

Чушкопека

Юнаци, заровете томахавките и се поспрете, че наредбите идват в повече. Сдобрете се и стига обиди, нищо не делите. И аз съм от Варна, хубава е кабеларката на МСАТ-а, вярно Дидо малко прекалява в хваленето и но това не ви дава право да се псувате каруцарската. По-кротко я давайте;;650

dobromirslavov

Интересна дискусия - много полезна беше. Браво

Хиена

Достатъчно се позабавлявахте в тази тема!
Достатъчно се обиждахте!
За напред се придържайте към темата!
Ще следя темата със засилено внимание !!!
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

ТКЗС

.
Цитат на: манингер;196384Критикувам Мсат защото доста неща не ми харесват, ти пък не спря да ги хвалиш и защитаваш .
Абе градски , чета ти тука постовете и не мога да вдяна нещо . Доколкото съм чел ,мсат имат най - разнообразна схема като канали , незнам само дали в Русе каналите са 1 към 1 с тези във Варна , ако е така още по-зле значи са абсолютен първенец. Аз не съм на тях , понеже в квартала ми нямат покритие . Така и незнам имат ли някъде покритие освен на центъра . Обаче в сравнение с другите оператори тука , мсат са цвете според мен. Аз лично съм на Делта и там също  ги няма изброените от теб канали . Имат 120 канала цифрови дето не са се променяли от години , иначе си пишат на рекламния канал , че предстояло тяхното увеличаване поне от 2 години . Е няма, 120 си бяха толкова и са си и сега . Един Евроспорт hd дето се появи по време на европейското и това беше. Така , че според мен на мсат проблемите на фона на останалите оператори са пръдня в торнадо както каза Чарли Шиин в една серия на 2 мъже и половина . Лек ден на всички .

CuMo

Да внеса малко яснота по въпроса с HD каналите на btv,че колегата от Русе пак разпространява грешно инфо.3-те канала ще ги имаме и в това можете да сте сигурни.Таксата няма да се променя,проблема е просто забавянето,но това да е проблема... От МСАТ казаха,че не нашата,а тяхната такса към btv Media Group ще се покачи,но това няма да се отрази на абонатите.Не знам за вас,но аз по тези 3 канала освен мачовете от Шампионска лига,Комиците и някой сериал не виждам какво друго може да се гледа,а при положение,че имаме толкова спортни канали един коментар на български не е голяма загуба,така че можем да почакаме малко!:a055:

haha

Цитат на: CuMo;196493Да внеса малко яснота по въпроса с HD каналите на btv,че колегата от Русе пак разпространява грешно инфо.3-те канала ще ги имаме и в това можете да сте сигурни.Таксата няма да се променя,проблема е просто забавянето,но това да е проблема... От МСАТ казаха,че не нашата,а тяхната такса към btv Media Group ще се покачи,но това няма да се отрази на абонатите.Не знам за вас,но аз по тези 3 канала освен мачовете от Шампионска лига,Комиците и някой сериал не виждам какво друго може да се гледа,а при положение,че имаме толкова спортни канали един коментар на български не е голяма загуба,така че можем да почакаме малко!:a055:

:worry:

йофови

Здравейте колеги,понеже си купих още един тв,искам да попитам задължително ли трябва да си купя карта от м-сат или мога да си го взема от някой от технотата.

Nicky

Цитат на: йофови;196607Здравейте колеги,понеже си купих още един тв,искам да попитам задължително ли трябва да си купя карта от м-сат или мога да си го взема от някой от технотата.
Картата само тях се взема...
1.Варна - Сат:140 см.                          
2.Ferguson Ariva 152Combo      HD сателитен  DVB-S2 + ефирен DVB-T2 приемник                                  

dobromirslavov

И струва 75 лева плюс 10 лева еднократна такса(каквото и да означава).
Вчера закупих такъв модул и чакам утре да дойдат техниците и да ми го пуснат в експлоатация.

Sisq0

Ще задам въпрос на който вече беше отговорено, но не мога да го открия назад в страниците. На какви честоти бяха Al Jazeera 1 и 2 HD?

los4e

Цитат на: Sisq0;196697Ще задам въпрос на който вече беше отговорено, но не мога да го открия назад в страниците. На какви честоти бяха Al Jazeera 1 и 2 HD?

JSC SPORT 1 HD - 786 MHz
JSC SPORT 2 HD - 786 MHz

ПоповП

На мястото съответнo на
Test DTV1
Test DTV2
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

М.Р.

Цитат на: dobromirslavov;196671И струва 75 лева плюс 10 лева еднократна такса(каквото и да означава).
Вчера закупих такъв модул и чакам утре да дойдат техниците и да ми го пуснат в експлоатация.
Оф, не си закупих като бяха по 65 лв. в началото на годината, а вече са 85 лв. :hammer:
 Задължително ли идват да ти го инсталират и тези 10 лв. може би са затова?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания