Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 8 гости преглеждат тази тема.

НАА

Втория HD канал на Al Jazeera се появи на още една честота - 786 MHz. Може би на първата честота ще върнат M6 HD.

@СиМо: Качеството е перфектно. На някои реклами само не е добре, но може би не са HD. Да не би да си с външен приемник?

CuMo

Цитат на: НАА;189912Втория HD канал на Al Jazeera се появи на още една честота - 786 MHz. Може би на първата честота ще върнат M6 HD.

@СиМо: Качеството е перфектно. На някои реклами само не е добре, но може би не са HD. Да не би да си с външен приемник?
Не бе човек,с тунера на телевизора съм с модул и карта.Имах предвид,че в сравнение със skysport е леко по-зле,не че е лоша картината.Те преди 2 години ги бяха пуснали 2-те Al Jazeer-и HD за малко,но тогава бяха много зле,картината накъсваше ужасно,сега нямат грешка. ;)

CuMo

На мястото на Canal+ Liga(Canal+ Futbol) от SD-пакета са пуснали трансформирана версия на skysport HD EXTRA(Германия),а самия канал е надписан като Аl Jazeera Sport 9.   :n130:

манингер

Има една приказка че попа като няма работа си кръщава тъшаците! И МСат така. От нямане какво да правят сами си създават работа. Пускат, махат, пак пускат канали, абе врътка да има. Естествено без да се плаща за права!  А че канали като TV 1000, Viasat Nature, MGM, Da Vinci, Travel, Fine Living излъчвани от всеки нормален оператор ги няма в програмната им схема не е проблем за тях. Пари трябва да се дават за тях, да не са луди!  И критерият им за махане и пускане е един, свят да ти се завие. Махат Canal HD Deportes ( единствения спортен канал който не набляга на футбол а излъчваше НФЛ, Индикар, Ръгби, тенис и много други спортни събития)  и пускат JSC Sports HD 1и 2!  Щото нямаме 8 канала!   Че двойката на две места ( махнаха М6 Hd) за да можеда се дублира защото е много ценна!  Тия хора явно още живеят в средата на 90-те години когато операторите пускаха каквото хванат от сателита. Поне като сключват договорите си с клиентите да ги информират за тертипа си на работа.

sven4o

Цитат на: мит97;189823Здравейте!

Знаете ли дали МСат ще пуснат някой от следните канали -  bTV HD, bTV Action HD и RING.BG HD? Първия стартира тази неделя....

Ако имате някаква информация, моля ви да я споделите.... ;;650

Днес звъннах в Мсат и вежливата операторка каза, че в неделя bTV HD няма да стартира в мрежата на Мсат, евентуално в последствие..... ;;601

НАА

Цитат на: sven4o;190536Днес звъннах в Мсат и вежливата операторка каза, че в неделя bTV HD няма да стартира в мрежата на Мсат, евентуално в последствие..... ;;601
Нямаш търпение да видиш Пепел от рози в HD;;573 Ще видим утре. Те и за HBO Comedy HD / Cinemax HD / Cinemax 2 HD бяха казали на hristoslav че ще ги пуснат след месец, а всъщност го направиха още същия ден.

sven4o

Цитат на: НАА;190539Нямаш търпение да видиш Пепел от рози в HD;;573 Ще видим утре. Те и за HBO Comedy HD / Cinemax HD / Cinemax 2 HD бяха казали на hristoslav че ще ги пуснат след месец, а всъщност го направиха още същия ден.
Да ще се разбере утре.....
P.S. Аз съм от многобройните АНТИфенове на турските сериали. Искам да гледам Столичани в повече, Вечерта на актьорите при Слави и Комиците....

GeorgiD

;;573 Аз пък съм АНТИфен на всякакви сериалчета, представящи дребното всекидневие, битови проблеми и т.н на хората. Не ми харесва да гледам интриги, злоба, простотия и т.н на обикновения човечец.

Е виж, ако ми пуснеш сериала за Древните извънземни по History Channel, с удоволствие ще го гледам. ;;650

Дато

Цитат на: sven4o;190543Да ще се разбере утре.....
P.S. Аз съм от многобройните АНТИфенове на турските сериали. Искам да гледам Столичани в повече, Вечерта на актьорите при Слави и Комиците....
"Комиците" няма да е HD за жалост.

gogo81

Някой има ли си на представа кога м сат сматат да добавят HD програмите на BTV?

Veskop

Цитат на: gogo81;191146Някой има ли си на представа кога м сат сматат да добавят HD програмите на BTV?
когато решат да я крадат ;)
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Cavalry

Цитат на: Veskop;191147когато решат да я крадат ;)
Да не завиждаш, че Msat имат по-богати спортни предавания от Булсатком, като същевременно имат и по-богата програмна схема на други тематики от Булсатком и 10 пъти повече HD канали от Булсатком. Е, не слагат логото на Msat върху това на Al Jazeera Sport, но не всички могат.

los4e

Нека някой с HD приемник NETA 8400 сподели с коя версия на софта е?

strange

Цитат на: burlbury;191163Да не завиждаш, че Msat имат по-богати спортни предавания от Булсатком, като същевременно имат и по-богата програмна схема на други тематики от Булсатком и 10 пъти повече HD канали от Булсатком. Е, не слагат логото на Msat върху това на Al Jazeera Sport, но не всички могат.

Заради такива като мсат, Бг телевизиите ни са на това ниво.
Това явно го е яд човека, и не само него.
Михлюза ще предпочете да открадне канала, отколкото да си го плати, и оттам тази Тв да се развива още повече. Боклушка работа.
Затова нищо хубаво няма да има по нашите Тв-та.
Може да има кога баба ми сложи прашки.

Cavalry

Според мен се опитват да оцелеят и далеч не са те причината Булсатком да имат скапано оборудване и никакъв капацитет, а близу да нямат Дискавъри каналите, примерно. btv не могат да откраднат, както и HBO, за тях си плащат, а бяха едни от първите, които пуснаха HBO и Синемакс каналите в HD, малко след близу, и то без промяна в символичната цена, доколкото знам. Иначе съм за плащане на авторките права, за нещата които харесвам и искам и винаги съм го правил, защото така съм научен от чужбина. За това си трябват доходи обаче и заплата за бели хора. Просто да се обвинява един оператор тука на шепа хора за мизериите на големите оператори е несериозно.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания