Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 9 гости преглеждат тази тема.

d.ivanov

Цитат на: НАА;144327Изчезнаха от 530 MHZ. Ама те прехвалените канали... пускат филмчета на Hallmark отпреди 7-8 години;;573

Ми не знам, аз много си ги харесвам ;;650

Аз от доста време мисля да закача и Сателайта , но малко дебелец ще стане 17+38 лв :D

НАА

Цитат на: didomh;144329Ми не знам, аз много си ги харесвам ;;650

Аз от доста време мисля да закача и Сателайта , но малко дебелец ще стане 17+38 лв :D
А какво друго има там? Може би Viasat Nature, но все някой ден ще го видим... друго не се сещам, коeто да ни липсва.

йофови

На мен май нещо не ми тръгна на добре с мсат,днес сутринта отново се появи проблем.Пускам тв-то и виждам че ми ги няма първите 20цифрови канала и на тяхно място се появиха аналоговите.След половин час вече нямах нито един цифров канал,нито радио и сега го карам на аналоговия сигнал:s103 ...някой да има идеи?

НАА

Цитат на: йофови;144334На мен май нещо не ми тръгна на добре с мсат,днес сутринта отново се появи проблем.Пускам тв-то и виждам че ми ги няма първите 20цифрови канала и на тяхно място се появиха аналоговите.След половин час вече нямах нито един цифров канал,нито радио и сега го карам на аналоговия сигнал:s103 ...някой да има идеи?
Пресканирай наново. Друго не се сещам. Всичко си е наред с каналите. Успех;;650

d.ivanov

Цитат на: йофови;144334На мен май нещо не ми тръгна на добре с мсат,днес сутринта отново се появи проблем.Пускам тв-то и виждам че ми ги няма първите 20цифрови канала и на тяхно място се появиха аналоговите.След половин час вече нямах нито един цифров канал,нито радио и сега го карам на аналоговия сигнал:s103 ...някой да има идеи?

Не е от МСАТ , а от телевизора е или от задтелевизорното устройство, просто Самсунг и ЛГ са вери стюпид телевизори, ама сигурно след този пост ще ми се нахвърли половината форум.

При мен на Панасоника, телвевизора сам си добавя всеки ден новите канали без даже да сканира, и при това без да разбърква подредбата на каналите.  ;;513

йофови

Цитат на: didomh;144342Не е от МСАТ , а от телевизора е или от задтелевизорното устройство, просто Самсунг и ЛГ са вери стюпид телевизори, ама сигурно след този пост ще ми се нахвърли половината форум.

При мен на Панасоника, телвевизора сам си добавя всеки ден новите канали без даже да сканира, и при това без да разбърква подредбата на каналите.  ;;513

Намерих проблема,само за сведение не се оказа от тв-то! Единия кабел се беше леко измъкнал,след като го стегнах добре отново всичко е ОК! ;)

ИВКОТО7

Може ли някои с приемник NETA 8400 HD да каже дали има субтитри на ZONE RIALITY,защото със Топфилд сд приемника имах а сега нямам?
И защо не ми дава да сканирам автоматично  а само корекции да правя?
;;650

НАА

Цитат на: ИВКОТО7;144577Може ли някои с приемник NETA 8400 HD да каже дали има субтитри на ZONE RIALITY,защото със Топфилд сд приемника имах а сега нямам?
;;650
Субтитрите на този канал вървят през телетекст. Най-вероятно турския приемник няма такава опция.

surenz

И аз се оборудвах с нов приемник NETA HD8400, обаче забелязвам проблем, че през HDMI не мога да бъркам aspect ratio-то на картината на ТВ-то.
С предния приемник на нулата можеше да се преминава от един формат в друг, обаче на този приемник май е само през менюто през две цъкания в трето :)
Ако някой измисли начин за бързо преминаване да свирка :)

Пачо_20

Брейййй тоя Понеделник - никакви нови HD канали, тц тц тц тц  :s104
:)))))))))

d.ivanov

Цитат на: Пачо_20;144918Брейййй тоя Понеделник - никакви нови HD канали, тц тц тц тц  :s104
:)))))))))

Мхм, мен ме е яд, че спряха Filmbox и Filmbox HD :s104

sven4o

Цитат на: didomh;144919Мхм, мен ме е яд, че спряха Filmbox и Filmbox HD :s104

И HBO промоцията спряха...

НАА

Цитат на: sven4o;144925И HBO промоцията спряха...
Е сега що рИвеш:worry:, знаеш, че от време на време пускат HBO за няколко дни с реклмна цел. Плащаш си 2 лева и имаш 4-те канала на всички приемници.;;573

sven4o

Цитат на: НАА;144943Е сега що рИвеш:worry:, знаеш, че от време на време пускат HBO за няколко дни с реклмна цел. Плащаш си 2 лева и имаш 4-те канала на всички приемници.;;573

Не е точно така - трябва да подпишеш договор за нови 2 години, а текущи договор не е на мое име...

НАА

Цитат на: sven4o;144955Не е точно така - трябва да подпишеш договор за нови 2 години, а текущи договор не е на мое име...
За 1. ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания