Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

Sisq0

Да задам един въпрос малко встрани от темата - откъде мога да купя шест метра HDMI - HDMI кабел (да пускам картина на телевизора в редките случаи, в които играя игри на компютъра). И евентуално някаква цена. По компютърните фирми има по 3 и 5 метра.

НАА

Цитат на: Sisq0;145685Да задам един въпрос малко встрани от темата - откъде мога да купя шест метра HDMI - HDMI кабел (да пускам картина на телевизора в редките случаи, в които играя игри на компютъра). И евентуално някаква цена. По компютърните фирми има по 3 и 5 метра.
Поръчвай смело от тук, направо си е без пари ;;650

Цец0

Цитат на: НАА;145877Поръчвай смело от тук, направо си е без пари ;;650
А ти не забеляза ли, че тази оферта няма доставка до България?
Иначе и според мен е най-добре да се разтърси в ebay. Аз преди седмица си купих 5 метров HDMI-HDMI кабел, с доставката ми излезе около 15 лева ;;650

НАА

Цитат на: tzvetann;145879А ти не забеляза ли, че тази оферта няма доставка до България?
Иначе и според мен е най-добре да се разтърси в ebay. Аз преди седмица си купих 5 метров HDMI-HDMI кабел, с доставката ми излезе около 15 лева ;;650
Е ок де, не бях се логнал за да ми покаже доставката. Ето - 14 лв с доставката до БГ :clickme

ИВКОТО7

Аз си бях взел от Практикер 10м. с букса DVI-HDMI за около 30 лв не помня може и по малко да е било,за Варна става дума но Практикер нали има в цяла БГ

hristoslav2

За съжаление още не са пуснали HBO HD....

На мое запитване към HBO.BG ми отговориха
ЦитатЗа всякакви въпроси във връзка с пакета НВО, който плащате на М-Сат кейбъл, моля обръщайте се към доставчика си.
Предлагам да упражним малък натиск над Мсат като ги засипем с имейли относно HBO HD
http://www.msatcable.com/contacts.php

Sisq0

Мерси за бързите отговори. Днес пробвах HDMI кабел на приятел... пренася картината без звук. Бях останал с впечатление, че HDMI носи и звук? ;;601

bsbgs

Цитат на: hristoslav2;146073За съжаление още не са пуснали HBO HD....

На мое запитване към HBO.BG ми отговориха

Предлагам да упражним малък натиск над Мсат като ги засипем с имейли относно HBO HD

При мой въпрос за двата филмбокса към МСАТ, ми отговориха, че надали ще ги има, но в момента си работят макар и под други имена (myzen и astra demo)

Служителите им са крайно неориентирани...

hristoslav2

Цитат на: Sisq0;146085Мерси за бързите отговори. Днес пробвах HDMI кабел на приятел... пренася картината без звук. Бях останал с впечатление, че HDMI носи и звук? ;;601
Да - пренася и звук. Виж си настройките на приемника.

Цитат на: bsbgs;146086При мой въпрос за двата филмбокса към МСАТ, ми  отговориха, че надали ще ги има, но в момента си работят макар и под  други имена (myzen и astra demo)

Служителите им са крайно неориентирани...
Нищо не пречи да им пуснеш един имейл...Отнема само 2 минути. Ако получат 300-400 запитвания, ще се замислят сериозно по въпроса.

Sisq0

На кой приемник? Просто ръгам кабела в HDMI на видео картата и в HDMI 1 (DVI) порта на телевизора.

hristoslav2

Цитат на: Sisq0;146090На кой приемник? Просто ръгам кабела в HDMI на видео картата и в HDMI 1 (DVI) порта на телевизора.
Извинявай - не съм разбрал правилно. Виж си настройките на видеокартата.

НАА

Цитат на: Sisq0;146085Мерси за бързите отговори. Днес пробвах HDMI кабел на приятел... пренася картината без звук. Бях останал с впечатление, че HDMI носи и звук? ;;601
Приятел, проблемът ти не е за тази тема. Виж какво пише горе.
И все пак: HDMI носи звук и то 5+1, стига да си оправиш Playback Devices. :clickme

Nicky

Жалко само че спряха да се гледа свободно няколко HD футболни канала...:s104
1.Варна - Сат:140 см.                          
2.Ferguson Ariva 152Combo      HD сателитен  DVB-S2 + ефирен DVB-T2 приемник                                  

НАА

Цитат на: Nicky;146133Жалко само че спряха да се гледа свободно няколко HD футболни канала...:s104
Е вземи си карта :worry:

surenz

Цитат на: hristoslav2;146073За съжаление още не са пуснали HBO HD....

ЦитатКъм днешна дата HBO HD се предлага в мрежите на операторите ,,Булсатком" и "blizoo", "Мобилтел / Мегалан Нетуърк" и "Телекабел"  като HBO България преговаря и с други свои партньори за разпространение на канала в техните мрежи.

Това пише на сайта на HBO т.е. всичко зависи от договорките им.

Защо замениха MCM с MTV Rocks ?!
Освен това имате ли проблеми с насичане Trace urban HD ?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания