Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 8 гости преглеждат тази тема.

йофови

Здравейте на всички,имам един въпрос и ако може някой от вас да ми помогне.Днес си върнах цифровия приемник в мсат и си взех кам модул.Сложих ги всичко тръгна ок,но днес като разглеждах всички програми когато стигна до еротичните на тв се изписва конфликт и тв се изключва?! Това до някаква настройка ли е или проблема е в тв-то?

d.ivanov

Цитат на: йофови;143779Здравейте на всички,имам един въпрос и ако може някой от вас да ми помогне.Днес си върнах цифровия приемник в мсат и си взех кам модул.Сложих ги всичко тръгна ок,но днес като разглеждах всички програми когато стигна до еротичните на тв се изписва конфликт и тв се изключва?! Това до някаква настройка ли е или проблема е в тв-то?

Ако ТВ-то се изключва определено проблерма е в него, опитай обаче да махнеш модула  и картата и виж дали ще се оправи.

А каквъв е телевизора?

йофови

телевизора е LG LE3300,иначе всички канали освен тях си вървят перфектно.

НАА

Цитат на: йофови;143784телевизора е LG LE3300,иначе всички канали освен тях си вървят перфектно.
Хубаво е да пробвате с друг Conax модул. Neoton ли взехте? В MSat може да ви кажат че в момента нямат в момента други, но настоявайте да ви намерят или пробвайте с модул-а на някой съсед.;;650

dobromirslavov

Цитат на: ПоповП;143079Нямам данни за Audio Pid. Като информация за звука на 3-те канала изписва "Мулти". Сканиране  - по въвеждане: Честота, Модулация, Скорост символи. Опция - търсене в обхват по начална и крайна честота.

P.S. Опитай да изтриеш тези канали и да ги сканираш отново.

Днес отидох в офиса на ул.Мир с приемника в ръка.Изненадата беше, че  след като провериха,че няма звук на въпросните канали,закачиха техен  чисто нов приемник и той също нямаше звук на същите канали. Специалистът  се обади на някакъв човек в "апаратната", който му отговори, че ще се  опита да оправи проблема, за който не са знаели.
След като се прибрах открих, че на два от каналите - BBC HD и SKYSPORT HD2 - звука беше оправен. Остана само CANAL+1HD без звук - това означава, че всички клиенти с такъв приемник имат същите проблеми, странно че никой досега не ги е уведомил.

йофови

Цитат на: НАА;143819Хубаво е да пробвате с друг Conax модул. Neoton ли взехте? В MSat може да ви кажат че в момента нямат в момента други, но настоявайте да ви намерят или пробвайте с модул-а на някой съсед.;;650

Точно такъв модул ми дадоха,ще се опитам да намеря друг за проба.Искам още нещо да попитам,някой от каналите които преди ми бяха на БГ сега не са преведени?

НАА

Цитат на: dobromirslavov;143844Остана само CANAL+1HD без звук - това означава, че всички клиенти с такъв приемник имат същите проблеми, странно че никой досега не ги е уведомил.
Е те тези клиенти не са много. Някой не е обърнал внимание, друг го е мързяло да отиде до МSat и е чакал някой друг да го направи.;;650

НАА

Цитат на: йофови;143851Точно такъв модул ми дадоха,ще се опитам да намеря друг за проба.Искам още нещо да попитам,някой от каналите които преди ми бяха на БГ сега не са преведени?
Пробвайте с модул SMITH. Не съм забелязал липса на превод. Уточнете. Ако е например Travel Channel HD или Motor Sport HD или Your Family - то те не са изцяло преведени а отделни части само.

йофови

Цитат на: НАА;143856Пробвайте с модул SMITH. Не съм забелязал липса на превод. Уточнете. Ако е например Travel Channel HD или Motor Sport HD или Your Family - то те не са изцяло преведени а отделни части само.

Сега ходих до Мсат,смениха ми модула с друг best gas и сега всичко си върви перфектно.За надписите е трябвало малко настройка на тв-то.
Благодаря на всички които ми помогнаха:;810 ;;650

zazabg

Здравейте! Виждам, че доста добре познавате варненските оператори. До преди 3-4 месеца ползвах телевизия на Ариел, но много започнаха да се дънят - прекалено често прекъсваше и не направиха нищо по въпроса. Спрях я и си пуснах от спектър нет /МТЕЛ/ като качество е много добра, лично според мен бъдещето на телевизията :-D, но ако прекъсне тока за момент приемниците им се рестартират по 5-10минути, ако спре за момент нета понякога също... а и каналите не ме устройват, затова искам да мина на Мсат.

Офертата на мсат обаче е с един цифров приемник, а аз искам още 2. Казаха ми, че трябва да платя към 150-160лв за тях /общо/. Има ли начин да си намеря допълнителни приемници на по-ниска цена? примерно втора ръка или да си купя сам от другаде по-евтино? Тогава от тях трябва да взема предполагам само карта?

НАА

Цитат на: zazabg;143916Здравейте! Виждам, че доста добре познавате варненските оператори. До преди 3-4 месеца ползвах телевизия на Ариел, но много започнаха да се дънят - прекалено често прекъсваше и не направиха нищо по въпроса. Спрях я и си пуснах от спектър нет /МТЕЛ/ като качество е много добра, лично според мен бъдещето на телевизията :-D, но ако прекъсне тока за момент приемниците им се рестартират по 5-10минути, ако спре за момент нета понякога също... а и каналите не ме устройват, затова искам да мина на Мсат.

Офертата на мсат обаче е с един цифров приемник, а аз искам още 2. Казаха ми, че трябва да платя към 150-160лв за тях /общо/. Има ли начин да си намеря допълнителни приемници на по-ниска цена? примерно втора ръка или да си купя сам от другаде по-евтино? Тогава от тях трябва да взема предполагам само карта?

Аз съм на GPON, но не съм доволен, добре че нямам и ТВ от тях. Така че те разбирам напълно...
Външните приемници на MSat не ползват карта, те просто се активират от платформата, включително и HBO/Cinemax. Отиди в първия офис, ще ти обяснят всичко.

d.ivanov

Само при мен ли двата филмови канала BOX изчезнаха?  Много кофти издънка в най-гледаното време. :hammer:

Хиена

Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

d.ivanov

Цитат на: Хиена;144322При мен си вървят.

Хмм, за Filmbox HD и Filmbox Action HD става дума, бяха на 530.00 Mhz, но се пише неналична услуга и Панасоника ми ги изчисти, явно са ги възстановили, но ще актуализирам по-късно да ги видя.

НАА

Цитат на: didomh;144323бяха на 530.00 Mhz, но се пише неналична услуга и Панасоника ми ги изчисти, явно са ги възстановили, но ще актуализирам по-късно да ги видя.
Изчезнаха от 530 MHZ. Ама те прехвалените канали... пускат филмчета на Hallmark отпреди 7-8 години;;573

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания