Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 8 гости преглеждат тази тема.

НАА

Цитат на: Пачо_20;132671Мерси, за сега не излиза, бтв екшън си го има. най-вероятно и ESPN-a ще излезе утре или в Понеделник.
ESPN си е на мястото и си излиза при търсене.

жоро75

И при мен изчезна като пресканирах вчера, сега обаче излезе на 689.980 Mhz. С Филипс съм

Дани Хийтли

Нищо не излиза и при мен - нито ръчно, нито автоматично! Пак оклепаха най-хубавият канал от спортния пакет!

civica

Незнам защо е така при вас , но при мен си работи съвсем нормално - за ESPN HD говоря ! ;)
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

Дани Хийтли

Цитат на: civica;133278Незнам защо е така при вас , но при мен си работи съвсем нормално - за ESPN HD говоря ! ;)
След кратка справка в Мсат се оказа, че проблемът е при тях. Техниците работят по въпроса и скоро време се очаква да подновят излъчването.
 Някои телевизори се справят със слабия сигнал и съответно при едни абонати има картина, а при други - не! Да се надяваме, че до неделя проблемите ще бъдат решени и ще можем да се насладим на един от последните кръгове на сезона в НФЛ!!!

ПоповП

При мен не се е променял - 690000 kHz, 256 QAM, 6900 kS/s
Проблемът вероятно е от слаб сигнал.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

Пачо_20

Не става и не става, няма го ESPN HD и това е. Имаме между другото Sky Sport News HD на немски.

НАА

Цитат на: Пачо_20;134571Не става и не става, няма го ESPN HD и това е. Имаме между другото Sky Sport News HD на немски.
Там си е ESPN, тъкмо го гледам:)
Просто уминиците от MSat са го скрили. Добави го ръчно. Трябва да търсиш на 689,980 MHZ, 256 QAM, SymbolRate: 6897500

Дани Хийтли

Явно е до телевизора, и при мен нищо не излиза... Изписва 4 канала са запаметени и ESPN няма...

Пачо_20

Не излиза......на Панасоник не става.

civica

Ами , това не е добре , но явно тунера на Панасоника е капризен към сигнала или самия сигнал е с нарушени параметри , но при мен не е отказвал ESPN HD !! Обаче аз съм с LG ! ;)
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

ПоповП

На мястото на Extreme Sports - Arena Sport 1.
Коледна промоция: HBO, Cinemax, Cinemax 2 свободни.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

sven4o

Цитат на: ПоповП;134742На мястото на Extreme Sports - Arena Sport 1.

На коя честота е HBO пакета, че съм го изтрил?

НАА

Цитат на: sven4o;135358На коя честота е HBO пакета, че съм го изтрил?
353.990 - HBO
465.987 - HBO Comedy
761,977 - Cinemax + Cinemax2

d.ivanov

Цитат на: ПоповП;134742На мястото на Extreme Sports - Arena Sport 1.

Голямк келепир, само пълнеж слагат.....

Днес реших да си пусна HBO и CINEMAX за Януари и за по-нататък, и за мое учудване леличката в офиса "любезно" ми обясни, че трябва да си предподпиша договора за да мога да си плащам , иначе вместо 2 лв , щяла да ми иска 8.50лв. за тях.  Естетствено си обърнах гърба и не си го платих. :lol15:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания